Марки

Марки

Кучешка храна


Кои са основните видове кучешка храна?

За да отглеждате здраво и щастливо куче, трябва да гарантирате необходимото разнообразие в неговото ежедневно меню. Разнообразие, което ще му осигури точните количества витамини, протеини и други полезни вещества за правилния растеж и развитие. За щастие на пазара в момента се предлагат множество видове кучешка храна, измежду които имате възможност да избирате и да правите желаните комбинации. Започвайки от суха и мека/полувлажна кучешка храна, преминавайки през консерви и специални лакомства, и стигайки до био продукти и хранителни добавки. В следващите редове ще научите най-важното за всеки един от основните видове кучешка храна.

Кучешка храна 1
Кучешка храна - Качество

Суха кучешка храна – предпочитана от повечето стопани на домашни любимци, като най-често е под формата на гранули. Сухата кучешка храна съдържа значителна част от съставките, необходими на организма на четириногия приятел в ежедневието. От друга страна, когато е под формата на гранули, тя спомага за редовните тренировки на зъбите, както и за запазването на добра хигиена в устната кухина. Разбира се, когато кучето ви консумира основно суха кучешка храна, е нужно и непрекъснато да има на разположение вода, за да може да си набавя и съответните количества течности.

Мека/полувлажна кучешка храна – артикулите от категория „Мека/полувлажна кучешка храна“ са чудесна опция, когато искате да обогатите ежедневното меню на вашия домашен любимец. Четириногите приятели я консумират с голямо удоволствие поради отличните вкусови качества и буквалното й топене в устата. Препоръчително е да заложите на мека/полувлажна кучешка храна и когато кучето ви има проблеми с дъвченето.

Консерви – в консервите могат да се съчетаят месо, зеленчуци и други съставки, така че да се получи една изключително вкусна и полезна комбинация за четириногия приятел. Освен това те са достъпни за всички стопани на кучета поради сравнително ниските си цени.

Лакомства – под „лакомства“ имаме предвид изкуствени кокали, чипсове, бисквитки и други подобни продукти. Те служат като допълнение към стандартното ежедневно меню на кучето. В същото време обаче подобни лакомства могат да изпълняват някои много важни функции. Сред тях са трениране на зъбите, почистване на устната кухина и масаж на венците.

Био кучешка храна – в категория „Био кучешка храна“ влизат продукти, направени само и единствено от чисти, естествени и висококачествени съставки. Такава кучешка храна обикновено се предлага на пазара на сравнително високи цени, но пък закупуването й носи редица преимущества за четириногите приятели. Подходяща е за кучета с чувствителни стомаси или пък за такива, които страдат от определени алергии и не могат да консумират всякакъв тип кучешка храна.

Кучешка храна 2
Кучешка храна - Достъпност

Без зърнена кучешка храна – става все по-популярна през последните години. Значително по-лесно усвоима, особено когато става въпрос за възрастни кучета или такива с чувствителни стомаси и храносмилателни проблеми. Въпреки по-високата си цена, тя всъщност ще ви спести разходи, тъй като е с висока хранителност и сравнително малки количества от нея задоволяват нуждите на домашните любимци.

Хранителни добавки – хранителните добавки също могат да бъдат отлично допълнение към традиционната кучешка храна. Те са с високо съдържание на витамини, минерали и полезни за кучето вещества. Идеални са както за подрастващи кутрета, така и за такива, които имат по-специфични нужди.

Друга кучешка храна – на пазара могат да се намерят и още типове кучешка храна освен изброените. Сред тях са например млеката, предназначени за малки кученца, които са отхвърлени от своите майки. Също така са налице и продукти, с помощта на които имате възможност да съставите перфектната диета за куче със специфични нужди. Често срещана кучешка храна от този тип са артикулите за кучета със ставни проблеми, хипоалергенните продукти, кучешката храна при наднормено тегло и т.н.

Защо да закупите кучешка храна от zakucheto.com?

 Кучешка храна от zakucheto.com: Всякакви видове – всички видове кучешка храна, споменати в първата част от текста, могат да се открият в онлайн магазин zakucheto.com. Ние ще ви предоставим разнообразието, което ви е нужно, за да гарантирате на своя домашен любимец вкусно и пълноценно ежедневно меню. Ако кученцето ви има някакви специфични нужди, имате възможност да му закупите от нас био кучешка храна или определени хранителни добавки, които ще доставят на организма му значително количество полезни вещества.

 Кучешка храна от zakucheto.com: Най-добрите марки – в zakucheto.com е подбрана кучешка храна, принадлежаща към каталозите на най-добрите и утвърдени в световен мащаб марки. Става въпрос за марки като Essential Foods, Happy Dog, Dr. Clauder‘s, Taste of the wild, Planet Pet и др. През годините те са доказали качеството на своята кучешка храна и не биха си позволили да направят никакъв компромис с него.

Кучешка храна 3
Кучешка храна - Вземете от нас!

 Кучешка храна от zakucheto.com: Достъпни цени – ние предлагаме кучешка храна от всички ценови класове с оглед удовлетворяването на нуждите и изискванията на максимално широк кръг от стопани и техните домашни любимци. В допълнение, в онлайн магазина ни постоянно са налице определени артикули на промоция. Ако следите специалните ни оферти, със сигурност ще имате възможност да се сдобиете с най-доброто от категория „Кучешка храна“ на максимално изгодна за вас цена.

 Кучешка храна от zakucheto.com: Отлични условия по доставките – доставките са още един аспект от процеса по пазаруване на кучешка храна от zakucheto.com, който ще ви донесе значително преимущество. От една страна, въпросните доставки са напълно безплатни за вас като клиенти. От друга, те се извършват в срок от 1-2 дена, независимо за коя част или населено място от страната става въпрос.

 Кучешка храна от zakucheto.com: Богата информация – за всеки артикул от категория „Кучешка храна“, наличен в онлайн магазин zakucheto.com, си има дадена нужната информация. Информация за съставките, които се съдържат в съответната кучешка храна, както и за породите кучета, за които тя е предназначена. Подобни данни ще ви помогнат да се ориентирате коя е най-подходящата кучешка храна за вашия четириног приятел. В допълнение, в блога ни ще откриете полезни съвети и практики относно храненето и необходимите диети за правилното развитие на едно куче.

 Кучешка храна от zakucheto.com: Още продукти и услуги – освен желаната кучешка храна, ние от zakucheto.com можем да ви предоставим и още редица продукти и услуги за вашия четириног приятел. В онлайн магазина ни също така се предлагат аксесоари за кучета (легла, дрехи, каишки и т.н.), както и продукти за здраве и красота (шампоани, почистващи препарати). Към нас можете да се обърнете и ако имате нужда от специфични услуги, като например посещение на ветеринарен лекар, разходки на кучето, подстригване и др.

Кои са основните видове кучешка храна?

Защо да закупите кучешка храна от zakucheto.com?

Показване:
Подреждане по:

Royal Canin Bulldog Adult - за кучета порода английски булдог на възраст над 12 месеца 12 кг.

Храна, специално създадена за Булдози над 12 месеца. Намалява миризмата Помага за намаляване на мири..

156.90лв.

Royal Canin Bulldog Puppy - за кучета порода английски булдог на възраст от 1 до 12 месеца 12 кг.

Храна, специално създадена за кученца Булдог от 2 до 12 месеца. Оптимално храносмилане Осигурява доб..

169.90лв.

Beaphar - пудра за кучета и котки за ставни проблеми, 300 гр

 Beaphar - пудра за кучета и котки за ставни проблеми, 300 гр - БеафарСтавните заболявания..

39.90лв.

8 in 1 - кокали за кучета говеждо месо блистер 7бр.

8 in 1 - кокали за кучета говеждо месо блистер 7бр. - 8 в 18in1 Delights Beef XS - кокали говег..

10.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, Delights Pork S - кокал свинско месо

8 in 1 - лакомство за кучета, Delights Pork S - кокал свинско месо - 8 в 1Вкусно свиснко месо, ..

6.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, Delights Sticks - пръчици пилешко месо 10бр.

8 in 1 - лакомство за кучета, Delights Sticks - пръчици пилешко месо 10бр. - 8 в 1Благодарение на сп..

10.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, Minis training proenergy 100 гр

8 in 1 - лакомство за кучета, Minis training proenergy 100 гр - 8 в 1Пилешки филенца от най-вис..

4.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Крила

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Крила - 8 в 18in1 TRIPLE FLAVOUR - Крила - говеж..

9.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Ребра

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Ребра - 8 в 18in1 TRIPLE FLAVOUR - Ребра - говеж..

9.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Шишчета

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Шишчета - 8 в 18in1 TRIPLE FLAVOUR - Шишчета MIX..

9.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR XS - кокали блистер MIX

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR XS - кокали блистер MIX - 8 в 18in1 TRIPLE FLAVOUR XS -..

9.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, дентални кокалчета, 7бр.

8 in 1 - лакомство за кучета, дентални кокалчета, 7бр. - 8 в 1Кокали с пилешко месо, специална ..

11.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, кокал говеждо месо

8 in 1 - лакомство за кучета, кокал говеждо месо - 8 в 1Оригинално направени кокали с говеждо м..

9.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, кокали пилешко месо, 7бр

8 in 1 - лакомство за кучета, кокали пилешко месо, 7бр - 8 в 1Оригинално направени кокали с пил..

9.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, месни дъвчащи пръстени 3бр.

8 in 1 - лакомство за кучета, месни дъвчащи пръстени 3бр. - 8 в 1Дъвчащи пръстени с пилешко мес..

10.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, пръчици пилешко месо 3бр.

8 in 1 - лакомство за кучета, пръчици пилешко месо 3бр.- 8 в 1Оригинално направени пръчици с пилешко..

9.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, твърди кокали, XS 7бр.

8 in 1 - лакомство за кучета, твърди кокали, XS 7бр. - 8 в 1Екстра твърди кокали с пилешко месо..

11.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, филенца Pro Active S

8 in 1 - лакомство за кучета, филенца Pro Active S - 8 в 1Пилешки филенца от най-високо качеств..

6.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, филенца Pro Breath S

8 in 1 - лакомство за кучета, филенца Pro Breath S - 8 в 1Пилешки филенца от най-високо качеств..

6.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, филенца Pro Digest S

8 in 1 - лакомство за кучета, филенца Pro Digest S - 8 в 1Пилешки филенца от най-високо качеств..

6.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, филенца Pro Skin & Coat S

8 in 1 - лакомство за кучета, филенца Pro Skin & Coat S - 8 в 1Пилешки филенца от най-висок..

6.90лв.

Acana Adult Large Breeds Храна за Кучета от Големи Породи Възрастни над 1 год.

Храна за кучета Acana Adult Large Breeds Възрастни Големи Породи е подходяща за големи породи кучета..

209.90лв.

Acana Adult Small Breeds Израснали Кучета Малки Породи

Храна за кучета Acana  Adult Small Breeds Израснали Кучета Малки Породи е подходяща за мал..

91.90лв.

Acana Cobb Chicken & Greens Adult All Breeds Храна за Израснали Кучета от Всички Породи Пилешко

Храна за кучета Acana Cobb Chicken & Greens Adult All Breeds Израснали Кучета Всички Породи Пиле..

154.90лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?