Аксесоари

Аксесоари

Голямо разнообразие от полезни и необходими аксесоари за кучета - купички, легла, каишки, нагръдници, поводи, играчки и много други. Пазарът предлага изключително интересни продукти, които да ви улеснят в грижата за домашния ви любимец. 


Аксесоари за кучета


Кои са основните видове аксесоари за кучета?

Категорията „Аксесоари за кучета“ се разраства и разнообразява все повече в съответствие с нуждите и изискванията на собствениците и техните домашни любимци. Към настоящия момент в нея могат да се включат най-различни типoве артикули – от дрехи, легла и каишки до купички, играчки и дори GPS и проследяване. В следващите редове ще видите кои са основните видове аксесоари за кучета и какво трябва да знаете за всеки един от тях. В допълнение, ще изведем най-надеждните и утвърдени в световен мащаб марки, на които би било добре да заложите, когато избирате аксесоари за кучета.

Аксесоари за кучета 1
Аксесоари за кучета - Качество

Аксесоари за кучета: Дрехи – дрехите са сред най-търсените аксесоари за кучета в днешно време. И това не е никак случайно, предвид изключително важните им функции в ежедневието. Те служат за предпазване от студа и всякакви неблагоприятни метеорологични условия навън. В допълнение, са способни да облекчат нежеланите симптоми от артрит и други заболявания на костите и ставите, както и да предпазят домашните любимци от контакт с опасни вещества и химикали.

Аксесоари за кучета: Каишки – каишките са почти задължителни аксесоари за кучета, които всеки един стопанин трябва да закупи. Те спомагат за по-ефективния контрол върху поведението на домашния любимец при разходки и извеждания навън. Благодарение на тези аксесоари за кучета ще си спестите редица неприятни инциденти и дори законови санкции, произтичащи от въпросните инциденти.

Аксесоари за кучета: Легла – всеки един четириног приятел има нужда от собствено удобно място, на което може да спи и релаксира на спокойствие. Именно поради тази причина напоследък стават все по-популярни леглата като част от категорията „Аксесоари за кучета“. Те ще спомогнат за формиране на представа за лично пространство в съзнанието на вашето куче, а оттам и за по-добри хигиенни навици, както и за по-голямото спокойствие на самите вас през нощта.

Аксесоари за кучета: Медальони – медальоните също увеличават своята популярност като аксесоари за кучета. Последното е факт, защото модерните медальони съвсем не играят само и единствено ролята на талисман, а имат и още редица функции. Все повече се предлагат различни светещи медальони, които са в голяма полза при разходки по тъмно. На медальона може да бъде записана полезна информация, като например името на съответното куче и телефон за контакт с неговите собственици. Това ще ви помогне много в случай на изгубване на домашния ви любимец.

Аксесоари за кучета: Купички – купичките, от които се храни или пие вода вашият домашен любимец, също са от голямо значение. Те трябва да са достатъчно комфортни за него, за да може да изпълнява тези дейности напълно спокойно, да изпитва максимална наслада, както и да не разлива и прави значителни количества мръсотия наоколо. За някои породи - например кокер шпаньол се предлагат специфични модели купички, тъй като се налага да се предотврати попадането на ушите на кокера в храната/водата. Произвеждат се и купички, удобни при пътуване и дълги рзходки/преходи.

Аксесоари за кучета: Къщички и клетки – аксесоари за кучета, които ще помогнат на вашите домашни любимци да се чувстват удобно и в безопасност. През последните години тези аксесоари за кучета се предлагат на пазара във все по-разнообразни форми и дизайни, така че без никакъв проблем бихте могли да откриете къщичката, която пасва перфектно на интериора в къщата или апартамента ви. Къщичките и клетките са важни, тъй като те са това място, където кучето трябва да се чувства най-спокойно и защитено.

Аксесоари за кучета: Интерактивни играчки – интерактивните играчки са отлични аксесоари за кучета, независимо в каква възраст се намират те. Въпросните играчки спомагат за дресировка, разрешаване на проблеми с поведението, усвояване и усъвършенстване на определени умения от страна на домашните любимци.

Аксесоари за кучета: GPS и проследяване – закупуването на аксесоари за кучета от категория „GPS и проследяване“ ви помага във всеки един момент да знаете местоположението на своя четириног приятел. Това ще спомогне за предотвратяване на неговото изгубване и други нежелани или потенциално опасни ситуации.

Аксесоари за кучета: Други – на пазара могат да се открият и още редица типове аксесоари за кучета. В това число такива, свързани с хигиената, обучението и тренировките, пътуването и игрите, и т.н. Просто трябва да определите от какво имате нужда вие и вашият четириног приятел, и ще го откриете без никакъв проблем.

Най-добрите марки аксесоари за кучета

Аксесоари за кучета 2
Аксесоари за кучета - Достъпност

Kong – Kong е американска компания, специализирана в производството на играчки и други аксесоари за кучета. В нейния каталог ще намерите подходящи аксесоари за кучета, с които да гарантирате на вашия домашен любимец огромни количества забавление и приятни моменти. Особено интересни са играчките с лакомства, благодарение на които четириногите приятели уплътняват значителна част от свободното си време, като същевременно тренират своите зъби.

Camon – още една марка, способна да задоволи нуждите ви по отношение на категория „Аксесоари за кучета“. Модерните производствени съоръжения, разположени в китната италианска провинция Верона, гарантират получаването на аксесоари за кучета с първокласно качество. Благодарение на надеждността, устойчивостта и отличните характеристики на своите продукти, Camon успешно се налага като бранд не само на италианския пазар, но и в голяма част от останалите страни на Европейския континент.

Ferplast – семейна компания, основана в Полша преди повече от 35 години. Предлага на пазара изключително богата гама от аксесоари за кучета, в това число играчки, купички, каишки и т.н. Всички аксесоари за кучета от марката Sum-Plast са направени с грижа за четириногите приятели и гарантират тяхната безопасност, отлично здраве и кондиция, комфорт и положителни емоции.

Други марки – на пазара има и други марки, на които можете да се доверите във връзка с качеството и надеждността на предлаганите аксесоари за кучета. Сред тях са Collar, Dog Trace, Kegel, My Dog и т.н.

Защо да закупите аксесоари за кучета от zakucheto.com?

Аксесоари за кучета 3
Аксесоари за кучета - Вземете от нас!

 Аксесоари за кучета от zakucheto.com: Отлично качество – както виждате от предишната точка, ние предлагаме аксесоари за кучета от най-утвърдените и доказали се марки в световен мащаб. Марки, които ще се погрижат не само за приятното прекарване на вашия най-добър приятел, но и за безопасността и отличната му кондиция.

 Аксесоари за кучета от zakucheto.com: Всичко на едно място – в zakucheto.com ще откриете на едно място всички аксесоари за кучета, от които имате нужда. Независимо дали си търсите дрехи, легла, каишки, играчки или продукти за GPS и проследяване, zakucheto.com е най-подходящото място за вас.

 Аксесоари за кучета от zakucheto.com: Достъпни цени – предлагаме аксесоари за кучета от всички ценови класове, за да отговорим на изискванията и финансовите възможности на всеки един стопанин. Освен това в онлайн магазина ни редовно са налице промоции и специални намаления, които ви дават възможност да се сдобиете с първокласни аксесоари за кучета на максимално изгодни цени.

Аксесоари за кучета от zakucheto.com: Бързи и безплатни доставки – доставките на артикули, поръчани от онлайн магазин zakucheto.com, се извършват в срок от 1-2 дни за цялата страна. В допълнение, те са напълно безплатни, което е още едно преимущество за клиента от финансова гледна точка.

Най-добрите марки аксесоари за кучета

Защо да закупите аксесоари за кучета от zakucheto.com?

Показване:
Подреждане по:

Alcott Expedition L - автматичен цветен повод лента, 7.5 метра, за кучета до 50 кг. / син, черен /

проектирани така, че да ви дават свобода по време на приключенията си, без да жертвате безопасността..

54.00лв.

Alcott Expedition S/M - автматичен цветен повод лента, 7.5 метра, за кучета до 30 кг. / син, черен /

проектирани така, че да ви дават свобода по време на приключенията си, без да жертвате безопасността..

51.00лв.

Alcott Neon Visibility Retractable M - автоматичен повод 5 метра, за кучета до 30 кг. / жълт, оранжев /

прибираща се лента супер мека дръжка за хващане водоустойчива светлоотразителна обвивка и лента с..

39.90лв.

Beaphar - ергономична четка за зъби за всички породи

Нов дизaйн на ергономичната четка за зъби от Beaphar. С мека, гумена дръжка за по-лесна употреба. П..

9.90лв.

Beaphar - четка за зъби напръстник 2 броя

Много здравословни проблеми могат да произтичат от липсата на внимание към хигиената на устната кухи..

7.10лв.

Beaphar BIO Ear Cleaner - лосион за почистване на уши с био лимон, лавандула, алое вера 100 мл.

Козметичната гама Beaphar BIO е опакована изцяло в рециклируеми бутилки, които са по-щадящи за околн..

18.90лв.

Beaphar BIO Eye Cleaner - лосион за почистване на очи с био синя боровинка, хамамелис, роза 100 мл.

Козметичната гама Beaphar BIO е опакована изцяло в рециклируеми бутилки, които са по-щадящи за околн..

17.90лв.

Beaphar Dental Kit – паста за зъби, 100гр. и четка за зъби

Добре познатата паста за зъби вече в комбинация с четка за зъби!  Предпазва формирането на зъбен кам..

15.90лв.

Beaphar Dry Shampoo - сух шампоан 150 гр.

Обикновено котките не обичат водата. Ако вашата котка има проблем с къпането във вода може използва..

16.90лв.

Ferplast - Amigo Tape S - 5 метра лента, за кучета с тегло до 15 кг.

със сменяем капакуникален дизайнергономичен бутон с три различни функции: заключване, свободно плъзг..

39.90лв.

Gloria - намордник, размер 1

Намордник, размер 1.Нос: 5.5 см;Мандибула: 14.5 см;Врат /регулира се/: 26 - 32 см...

14.30лв.

Gloria - намордник, размер 2

Намордник, размер 2.Нос: 7.5 см;Мандибула: 17 см;Врат /регулира се/: 27 - 33 см...

15.20лв.

Gloria - намордник, размер 3

Намордник, размер 3.Нос: 8.5 см;Мандибула: 19.5 см;Врат /регулира се/: 30 - 37 см...

16.40лв.

Gloria - намордник, размер 4

Намордник, размер 4.Нос: 10.5 см;Мандибула: 22.5 см;Врат /регулира се/: 34 - 42 см...

18.10лв.

Gloria - намордник, размер 5

Намордник, размер 5.Нос: 12 см;Мандибула: 26 см;Врат /регулира се/: 38 - 48 см...

21.80лв.

Gloria - повод със закопчалка за автомобилен колан, 70-102 см х 20 мм /червен, розов, син, черен/

Повод със закопчалка за автомобилен колан.Регулируема дължина.Предлага се в различни цветове...

16.00лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?