Royal Canin

Royal Canin

Royal Canin


Какво е Royal Canin?

Royal Canin е френска компания, производител и доставчик на храни за кучета и котки. Основана през 1968 година, тя вече над пет десетилетия снабдява стопани от цял свят с най-качествените и надеждни продукти от тази категория. Артикулите на Royal Canin са предпочитани най-вече поради факта, че се произвеждат по утвърдени стандарти, гарантиращи грижата за здравето и дълголетието на домашните любимци. В следващие редове ще научите малко повече за историята на марката Royal Canin и преимуществата, които предлаганите от нея продукти носят на четириногите приятели. В допълнение, ще разберете защо би била изгодна опция за вас да закупите храна за куче на Royal Canin именно от платформата zakucheto.com.

Royal Canin – история и развитие

Royal Canin 1
Royal Canin - Качество

Както вече отбелязахме, историята на компанията започва през 1968 година, когато във Франция е регистрирана марката Royal Canin. Неин създател е ветеринарният хирург Жан Катари, който до този момент е натрупал значителен опит в лечението на редица проблеми с кожата и козината на домашните любимци, използвайки приготвени в собствения си гараж храни на зърнена основа. Жан Катари решава да пренесе знанията и опита си в хранителната индустрия. В първите години след основаването на компанията той успява да намери надеждни партньори, които да подкрепят финансово научните изследвания, насочени към непрекъснатото подобряване и усъвършенстване на качеството и характеристиките на продуктите от марката Royal Canin.

През 1980 година Royal Canin пуска на пазара първата кучешка храна, специално предназначена за големи породи. Следват още много иновации, нови продукти, обогатяване и разнообразяване на гамата, така че компанията да може да отговори по най-добрия начин на нуждите на стопаните, независимо от това какъв тип кучета отглеждат. В началото на 21-ви век в Монпелие Royal Canin организира първата по рода си научна среща, на която повече от 150 ветеринари от цяла Европа обсъждат здравето и благосъстоянието на домашните любимци и правят конкретни препоръки за подобряване на произвежданите за тях хранителни продукти.

Последните години Royal Canin прави поредица от важни стъпки за гарантиране на здравето и дълголетието на домашните любимци. През 2012 година се появява първият по рода си комплект от антиалергенни кучешки храни, осигуряващи перфектната диета за четириноги приятели, страдащи от най-различни алергии. Четири години по-късно са разработени и специални продукти, предназначени за хранене през тръба, които могат да се използват за кучета със специфични нужди или намиращи се в критично състояние във ветеринарните кабинети. Повишаването на разнообразието на продуктовата гама на Royal Canin е съпътствано с увеличаване на производствените мощности. През 2018 година стартира работа 15-тата фабрика на Royal Canin, базирана в Южна Корея, която позволява продължаване експанзията на бранда към Източна Азия.

Кои са основните преимущества на Royal Canin?

Royal Canin 2
Royal Canin - Достъпност

Марката Royal Canin е способна да предостави редица ползи и преимущества за всеки един стопанин на куче. Започвайки от високото качество на предлаганата на пазара кучешка храна и стигайки до разнообразната продуктова гама, даваща възможност за удовлетворяване на всякакви нужди. Ето малко повече за предимствата на Royal Canin:

Royal Canin: Отлично качество – най-важното предимство на марката Royal Canin е свързано с качеството и надеждността на нейните продукти, доказали се на пазара през последните пет десетилетия. Всички фабрики на компанията по света спазват стриктно наложените стандарти за качество, като проверки за съответствие се правят ежегодно. Съдържанието на храна за куче Royal Canin е изградено така че да осигурява на вашия домашен любимец всички необходими в ежедневието му хранителни вещества. Хранителни вещества, количествата на които са отмерени с изключителна прецизност с оглед осигуряването както на отличната моментна кондиция на кучето, така и на неговото здраве в дългосрочен план.

 Royal Canin: Разнообразна гама – Royal Canin предлага на пазара разнообразна гама от кучешка храна, така че всеки стопанин да може да избере най-подходящата такава съобразно нуждите на домашния си любимец. В това число кучешка храна за всякакви възрасти (вкл. млека за бебета), и здравословни състояния (бременни и кърмещи, чувствителен стомах, чувствителна кожа). Особено важно е да се отбележи, че марката Royal Canin дава възможност за породно хране, произвеждайки специална кучешка храна за най-популярните породи, като например йоркширски териер, немска овчарка, булдог и др.

 Royal Canin: Подходящи продукти за всички вкусове – независимо какво обича да похапва най-много вашият четириног приятел, със сигурност ще откриете подходящата за него храна за куче от марката Royal Canin. Има кучешка храна Royal Canin с патешко, пилешко, пуешко и свинско месо, както и със зеленчуци. Преценете коя комбинация ще бъде най-удачна за специфичните нужди и вкусове на домашния ви любимец, и направете правилния избор.

Защо да закупувате продуктите на Royal Canin от онлайн магазин zakucheto.com?

Royal Canin 3
Royal Canin - Вземете от нас!

Продуктите на Royal Canin от zakucheto.com: Всичко на едно място – в zakucheto.com ще откриете на едно място всички типове кучешка храна от марката Royal Canin. Ние предлагаме най-популярните и търсени в световен мащаб модели суха храна на Royal Canin, както и мляко за бебета, които са отхвърлени от своите майки. Чрез филтърите, налични в онлайн магазина ни, лесно можете да откриете подходящата кучешка храна Royal Canin в зависимост от породата, възрастта и вкусовите предпочитания на четириногия си приятел.

Продуктите на Royal Canin от zakucheto.com: Редовни промоции – в онлайн магазина ни по всяко време можете да видите продукти от марката Royal Canin на промоционални цени. Следете редовно тези наши оферти и ще осигурите на домашния си любимец най-доброто от Royal Canin при минимални разходи за вас от финансова гледна точка.

Продуктите на Royal Canin от zakucheto.com: Бързи и безплатни доставки – всички доставки на продукти, поръчани от онлайн магазина zakucheto.com, са напълно безплатни за клиента. В допълнение, те се извършват в изключително кратки срокове от 1-2 дена за цялата страна. Така че независимо в кое населено място живеете, ще имате възможност почти веднага да се сдобиете с желаната кучешка храна от марката Royal Canin.

Продуктите на Royal Canin от zakucheto.com: Богата информация – към всяка една кучешка храна, която предлагаме в онлайн магазина ни, е дадено описание. Описание, даващо възможност на потребителя да види какъв е нейният състав и за какви типове кучета е предназначена. В нашия блог също така можете да откриете полезна информация относно храненето и цялостното отглеждане на четириногия ви приятел.

Royal Canin – история и развитие

Кои са основните преимущества на Royal Canin?

Защо да закупувате продуктите на Royal Canin от онлайн магазин zakucheto.com?

Показване:
Подреждане по:

Royal Canin Club Pro Junior, 20 kg. - Храна за малки кученца 20 кг.

Royal Canin Special Club Performance Junior е самостоятелна храна за развъждане на кученца от малк..

138.80лв.

Royal Canin Special Club Performance Adult CC - здравословна храна за пораснали кучета 15 кг.

Royal Canin Special Club Performace CC е пълноценна и здравословна храна за пораснали, нормално ак..

101.40лв.

Royal Canin Special Club Performance Junior - Храна за малки кученца 15 кг.

Royal Canin Special Club Performance Junior е самостоятелна храна за развъждане на кученца от малк..

109.20лв.

Royal Canin Club Pro Energy HE - Храна за израстнали кучета 20 кг.

Royal Canin Special Club HE Pro Energy е пълноценна храна във формата на крекери за пораснали куче..

140.40лв.

Royal Canin Club PRO Adult CC - Храна за израснали кучета от всички породи 20 кг.

Royal Canin Special Club Performace CC е пълноценна и здравословна храна за пораснали, нормално ак..

132.60лв.

Royal Canin Mini Starter - Старт Комплекс

Вдъхновена от професионални изследвания, BIRTH PROGRAMME е уникално хранително решение, което отгова..

110.50лв.

Royal Canin Mini Junior - Мини подрастващи кучета

Пълноценна храна за кучета За подрастващи кучета от дребните (тегло в зряла възраст до 10 кг) До 10 ..

110.90лв.

Royal Canin Mini Mature 8+ - Зрели кучета дребни породи 8+

Пълноценна храна за кучета в напреднала възраст - За дребни породи кучета (тегло до 10 кг ) над 8 го..

87.80лв.

Royal Canin Mini Ageing 12+ - Зрели кучета 12+

Пълноценна храна за кучета, специално създадена за възрастни кучета от дребните породи (тегло в зрял..

28.10лв.

Royal Canin Mini Sterilised - Мини Кастрирани

Пълноценна храна за кучета - За кастрирани зрели кучета от дребните породи (тегло в зряла възраст до..

96.20лв.

Royal Canin Mini Exigent - Капризни кучета от дребни породи

За кучета в зряла и напреднала възраст от дребните породи (тегло между 1 и 10 кг) - Капризни кучета ..

53.30лв.

Royal Canin Mini Sensible Digestive Care - Храносмилателна чувствителност над 10 месечна възраст

За зрели и възрастни кучета от дребните породи (тегло в зряла възраст до 10 кг) - Храносмилателна чу..

120.90лв.

Royal Canin Mini Dermacomfort - За зрели и възрастни кучета от дребните породи

Специфична формула, с подбрани източници на много висококачествени протеини. DERMACOMFORT ..

120.90лв.

Royal Canin Medium Starter - за кучката и кученцата

Вдъхновена от професионални изследвания, BIRTH PROGRAMME е уникално хранително решение, което отгова..

137.70лв.

Royal Canin Medium Adult 7+ - За кучета в напреднала възраст над 7 г.

За кучета в напреднала възраст от средните породи (от 11 до 25 кг) - Над 7-годишна възраст. Ада..

137.80лв.

Royal Canin Medium Dermacomfort - Кучета склонни към кожни раздразнения и сърбежи

За зрели и възрастни кучета от средните породи( тегло от 11 до 25 кг ). Кучета склонни към кожни раз..

111.80лв.

Royal Canin Medium Sterilised - За кастрирани кучета в зряла възраст от средните породи от 11 до 25 кг

За кастрирани кучета в зряла възраст от средните породи от 11 до 25 кг. Над 12 месеца - Склонност къ..

132.60лв.

Royal Canin Maxi Starter - За майката и малките кученца

Вдъхновена от професионални изследвания, BIRTH PROGRAMME е уникално хранително решение, което отгова..

157.30лв.

Royal Canin Maxi Adult 15 кг. - храна за кучета от едрите породи Над 15 месечна възраст

Promo Flash: Купи 5 броя и получи 1 безплатно!Пълноценна храна за кучета от едрите породи (тегло меж..

132.10лв.

Royal Canin Maxi Sterilised - Склонност към напълняване

За зрели, кастрирани кучета от едрите породи (от 26 до 44 кг). Над 15 месечна възраст. Склонност към..

133.90лв.

Royal Canin Maxi Light - възрастни кучета от едрите породи над 15 месеца

За зрели и възрастни кучета от едрите породи (тегло между 26 и 44 кг). Над 15 месечна възраст.КОНТРО..

152.10лв.

Royal Canin Giant Adult - за зрели кучета от гигантските породи

Пълноценна храна за зрели кучета от гигантските породи (тегло в зряла възраст над 45 кг) - Над ..

146.90лв.

Royal Canin Giant Junior - Храна за кученца от гигантски породи

Пълноценна кучешка храна за кученца от гигантски породи (тегло в зряла възраст > 45 кг) - От 8 до..

131.30лв.

Royal Canin Maxi Dermacomfort - към кожни раздразнения и сърбежи над 15 месечна възраст.

За зрели и възрастни кучета от едрите породи (тегло в зряла възраст между 26 и 44 кг) Кучета склонни..

133.90лв.