Royal Canin

Royal Canin

Royal Canin


Какво е Royal Canin?

Royal Canin е френска компания, производител и доставчик на храни за кучета и котки. Основана през 1968 година, тя вече над пет десетилетия снабдява стопани от цял свят с най-качествените и надеждни продукти от тази категория. Артикулите на Royal Canin са предпочитани най-вече поради факта, че се произвеждат по утвърдени стандарти, гарантиращи грижата за здравето и дълголетието на домашните любимци. В следващие редове ще научите малко повече за историята на марката Royal Canin и преимуществата, които предлаганите от нея продукти носят на четириногите приятели. В допълнение, ще разберете защо би била изгодна опция за вас да закупите храна за куче на Royal Canin именно от платформата zakucheto.com.

Royal Canin – история и развитие

Royal Canin 1
Royal Canin - Качество

Както вече отбелязахме, историята на компанията започва през 1968 година, когато във Франция е регистрирана марката Royal Canin. Неин създател е ветеринарният хирург Жан Катари, който до този момент е натрупал значителен опит в лечението на редица проблеми с кожата и козината на домашните любимци, използвайки приготвени в собствения си гараж храни на зърнена основа. Жан Катари решава да пренесе знанията и опита си в хранителната индустрия. В първите години след основаването на компанията той успява да намери надеждни партньори, които да подкрепят финансово научните изследвания, насочени към непрекъснатото подобряване и усъвършенстване на качеството и характеристиките на продуктите от марката Royal Canin.

През 1980 година Royal Canin пуска на пазара първата кучешка храна, специално предназначена за големи породи. Следват още много иновации, нови продукти, обогатяване и разнообразяване на гамата, така че компанията да може да отговори по най-добрия начин на нуждите на стопаните, независимо от това какъв тип кучета отглеждат. В началото на 21-ви век в Монпелие Royal Canin организира първата по рода си научна среща, на която повече от 150 ветеринари от цяла Европа обсъждат здравето и благосъстоянието на домашните любимци и правят конкретни препоръки за подобряване на произвежданите за тях хранителни продукти.

Последните години Royal Canin прави поредица от важни стъпки за гарантиране на здравето и дълголетието на домашните любимци. През 2012 година се появява първият по рода си комплект от антиалергенни кучешки храни, осигуряващи перфектната диета за четириноги приятели, страдащи от най-различни алергии. Четири години по-късно са разработени и специални продукти, предназначени за хранене през тръба, които могат да се използват за кучета със специфични нужди или намиращи се в критично състояние във ветеринарните кабинети. Повишаването на разнообразието на продуктовата гама на Royal Canin е съпътствано с увеличаване на производствените мощности. През 2018 година стартира работа 15-тата фабрика на Royal Canin, базирана в Южна Корея, която позволява продължаване експанзията на бранда към Източна Азия.

Кои са основните преимущества на Royal Canin?

Royal Canin 2
Royal Canin - Достъпност

Марката Royal Canin е способна да предостави редица ползи и преимущества за всеки един стопанин на куче. Започвайки от високото качество на предлаганата на пазара кучешка храна и стигайки до разнообразната продуктова гама, даваща възможност за удовлетворяване на всякакви нужди. Ето малко повече за предимствата на Royal Canin:

Royal Canin: Отлично качество – най-важното предимство на марката Royal Canin е свързано с качеството и надеждността на нейните продукти, доказали се на пазара през последните пет десетилетия. Всички фабрики на компанията по света спазват стриктно наложените стандарти за качество, като проверки за съответствие се правят ежегодно. Съдържанието на храна за куче Royal Canin е изградено така че да осигурява на вашия домашен любимец всички необходими в ежедневието му хранителни вещества. Хранителни вещества, количествата на които са отмерени с изключителна прецизност с оглед осигуряването както на отличната моментна кондиция на кучето, така и на неговото здраве в дългосрочен план.

 Royal Canin: Разнообразна гама – Royal Canin предлага на пазара разнообразна гама от кучешка храна, така че всеки стопанин да може да избере най-подходящата такава съобразно нуждите на домашния си любимец. В това число кучешка храна за всякакви възрасти (вкл. млека за бебета), и здравословни състояния (бременни и кърмещи, чувствителен стомах, чувствителна кожа). Особено важно е да се отбележи, че марката Royal Canin дава възможност за породно хране, произвеждайки специална кучешка храна за най-популярните породи, като например йоркширски териер, немска овчарка, булдог и др.


Royal Canin X SMALL

Royal Canin използва наименованието X-SMALL за кучета, чието телесно тегло в зряла възраст е до 4 кг. Всяко миниатюрно куче е уникално! Възраст, чувствителност, начин на живот. Ето защо, гамата храни X-SMALL SIZE HEALTH NUTRITION осигурява решения за хранене, специално формулирани да задоволят индивидуалните нужди на най-малките породи кучета.


Royal Canin  MINI 

Здравословно хранене за кучета от дребните породи. Royal Canin използва наименованието MINI за кучета, чието телесно тегло в зряла възраст е между 1 кг и 10 кг. Малките размери и елегантният силует на дребните породи кучета ги прави да изглеждат крехки. В действителност те са много издръжливи (могат да живеят до над 15 години). Тъй като всяко дребно куче е различно, гамата храни MINI SIZE HEALTH NUTRITION осигурява решения за хранене, специално формулирани да задоволят индивидуалните нужди.


Royal Canin MEDIUM 

Терминът „MEDIUM” се отнася до кучета, чието телесно тегло в зряла възраст е между 11 кг и 25 кг. Кучетата от средни породи са известни със своята енергия и в миналото са били работни кучета. Често те прекарват много време в занимания на открито при различни климатични условия. MEDIUM Size Health Nutrition помага за поддържането на техните естествени защитни сили през целия им живот и гарантира, че ще могат да се радват на природата във възможно най-добра кондиция благодарение на пълноценната хранителна програма: специално формулирано решение за хранене в съобразено с възрастта им или специфичните проблеми с чувствителността.


Royal Canin MAXI 

Наименованието MAXI се отнася до кучета, чието телесно тегло в зряла възраст е между 26 и 44 кг. Активни и със спортен дух по природа, кучетата от едри породи се нуждаят от енергиен прием, който да отговаря на начина им на живот, особено ако в качеството си на работни кучета те се трудят в екстремни условия. Гамата храни MAXI осигурява изключителни решения за здравословно хранене за всяко куче от едра порода в зависимост от неговата възраст, физиологично състояние, ниво на активност и индивидуална чувствителност.


Royal Canin GIANT 

Royal Canin използва наименованието GIANT за кучета, чието телесно тегло в зряла възраст надвишава 45 кг. Нещо повече от специализирана храна, тя е мярка за безопасност. В Royal Canin сме патентовали гранула, чийто размер и формула са идеално адаптирани към извънредно голямата морфология на кучетата от гигантски породи. Гранулата, подходяща за кучетата от гигантски породи, насърчава сдъвкването и намалява скоростта на поглъщане на храната. Гамата храни Giant от програмата на ROYAL CANIN Size Health Nutrition предоставя изключително решение за хранене, отчитайки специфичните изисквания на кучетата от гигантски породи в зависимост от техния размер, възраст, активност и физиологично състояние.


Royal Canin BREED HEALTH NUTRITION

Breed Health Nutrition e специализирано здравословно хранене за чистопородни кучета. Никога преди храната не е била толкова добре адаптирана за всяка една порода. Breed Health Nutrition е гама храни, разработени да посрещнат нуждите и характерните особености на всяка порода. Цялата гама храни Breed Health Nutrition се възползва от последните постижения в изследователската дейност на Royal Canin: подбор на най-добрите източници на протеини, уникални съставки и аромати и специално разработени гранули, чиято форма, структура и размер е пригодена за различните челюсти и възрасти на кучетата.


 Royal Canin: Подходящи продукти за всички вкусове – независимо какво обича да похапва най-много вашият четириног приятел, със сигурност ще откриете подходящата за него храна за куче от марката Royal Canin. Има кучешка храна Royal Canin с патешко, пилешко, пуешко и свинско месо, както и със зеленчуци. Преценете коя комбинация ще бъде най-удачна за специфичните нужди и вкусове на домашния ви любимец, и направете правилния избор.

Защо да закупувате продуктите на Royal Canin от онлайн магазин zakucheto.com?

Royal Canin 3
Royal Canin - Вземете от нас!

Продуктите на Royal Canin от zakucheto.com: Всичко на едно място – в zakucheto.com ще откриете на едно място всички типове кучешка храна от марката Royal Canin. Ние предлагаме най-популярните и търсени в световен мащаб модели суха храна на Royal Canin, както и мляко за бебета, които са отхвърлени от своите майки. Чрез филтърите, налични в онлайн магазина ни, лесно можете да откриете подходящата кучешка храна Royal Canin в зависимост от породата, възрастта и вкусовите предпочитания на четириногия си приятел.

Продуктите на Royal Canin от zakucheto.com: Редовни промоции – в онлайн магазина ни по всяко време можете да видите продукти от марката Royal Canin на промоционални цени. Следете редовно тези наши оферти и ще осигурите на домашния си любимец най-доброто от Royal Canin при минимални разходи за вас от финансова гледна точка.

Продуктите на Royal Canin от zakucheto.com: Бързи и безплатни доставки – всички доставки на продукти, поръчани от онлайн магазина zakucheto.com, са напълно безплатни за клиента. В допълнение, те се извършват в изключително кратки срокове от 1-2 дена за цялата страна. Така че независимо в кое населено място живеете, ще имате възможност почти веднага да се сдобиете с желаната кучешка храна от марката Royal Canin.

Продуктите на Royal Canin от zakucheto.com: Богата информация – към всяка една кучешка храна, която предлагаме в онлайн магазина ни, е дадено описание. Описание, даващо възможност на потребителя да види какъв е нейният състав и за какви типове кучета е предназначена. В нашия блог също така можете да откриете полезна информация относно храненето и цялостното отглеждане на четириногия ви приятел.

Royal Canin – история и развитие

Кои са основните преимущества на Royal Canin?

Защо да закупувате продуктите на Royal Canin от онлайн магазин zakucheto.com?

Показване:
Подреждане по:

Royal Canin Pug Adult - за кучета порода мопс на възраст над 8 месеца 1.5 кг.

Храна, специално създадена за кученца Мопс над 10 месеца. Специална брахицефална челюст Специален ра..

34.90лв.

Royal Canin Babydog Milk Мляко за кученца 400 гр.

Пълноцен заместител на млякото като храна за кученцата от раждането до отбиването.За стабилен, хармо..

42.70лв.

Royal Canin Beagle Adult - Храна за Кучета от породата Бийгъл на възраст над 12 месеца 3 кг.

Пълноценна храна за кучета, специално за кучета порода Бийгъл - над 10 месечна възраст.Състав: ..

48.90лв.

Royal Canin Bulldog Adult - Храна за кучета от Породата Булдог над 12 месеца - 3кг.

Храна, специално създадена за Булдози над 12 месеца. - 3кг.Помага за намаляване на миризмата от изпр..

53.90лв.

Royal Canin Bulldog Puppy - Роял Канин Храна за Кученца от Породата Булдог от 2 до 12 месеца - 3кг.

Храна, специално създадена за кученца Булдог от 2 до 12 месеца. - 3кг.Осигурява добър бала..

59.90лв.

Royal Canin Chihuahua Adult - ПАУЧ за кучета порода чихуахуа на възраст над 8 месеца

Пълноценна храна за кучета, специално за Чихуахуа над 8 месечна възраст. специално съобразена с..

2.90лв.

Royal Canin Chihuahua Adult - ПАУЧ за кучета порода чихуахуа на възраст над 8 месеца 12х85гр.

Пълноценна храна за кучета, специално за Чихуахуа над 8 месечна възраст. 12х85гр.специално..

35.00лв.

Royal Canin Chihuahua Adult - Храна за кучета от Породата Чихуахуа в зряла и напреднала възраст - 1.5 кг.

Пълноценна храна за кучета, специално създадена за кучета в зряла и напреднала възраст порода Чихуах..

35.90лв.

Royal Canin Chihuahua Adult - Храна за кучета от Породата Чихуахуа в зряла и напреднала възраст 500гр.

Пълноценна храна за кучета, специално създадена за кучета в зряла и напреднала възраст порода Чихуах..

13.90лв.

Royal Canin Chihuahua Puppy - Роял Канин Храна за Кучета от Породата Чихуахуа - Подрастващи До 8-месечна възраст 1.5кг.

Пълноценна храна за кучета, специално създадена за подрастващи кученца Чихуахуа - До 8 месечна възра..

39.90лв.

Royal Canin Chihuahua Puppy - Роял Канин Храна за Кучета от Породата Чихуахуа - Подрастващи До 8-месечна възраст 500гр.

Пълноценна храна за кучета, специално създадена за подрастващи кученца Чихуахуа - До 8 месечна възра..

14.90лв.

Royal Canin Cocker Adult - Роял Канин Храна за куче от Породата Английски и Американски Кокер Шпаньол - Над 12 месеца 12кг.

Пълноценна храна за кучета в зряла и напреднала възраст от породата Английски и Американски Кокер Шп..

168.90лв.

Royal Canin Cocker Adult - Роял Канин Храна за куче от Породата Английски и Американски Кокер Шпаньол - Над 12 месеца 3кг.

Пълноценна храна за кучета в зряла и напреднала възраст от породата Английски и Американски Кокер Шп..

49.90лв.

Royal Canin Dachshund Adult - порода Дакел в зряла и напреднала възраст 1.5кг.

Пълноценна храна за кучета, специално за кучета в зряла и напреднала възраст порода Дакел - Над 10 м..

32.90лв.

Royal Canin Dachshund Adult - порода Дакел в зряла и напреднала възраст 7.5кг.

Пълноценна храна за кучета, специално за кучета в зряла и напреднала възраст порода Дакел - Над 10 м..

129.90лв.

Royal Canin Dachshund Puppy - Роял Канин Храна за Кучета от Породата Дакел от 2 до 10 Месечна Възраст 1.5кг.

Пълноценна храна за кучета, специално за кучета порода Дакел - под 10 месечна възраст 1,5кг.СЪС..

35.90лв.

Royal Canin French Bulldog Adult - Френски Булдог над 12 месеца 3кг.

Храна, специално създадена за Френски Булдог над 12 месеца 3кг.С оптимално ниво на протеини и подсил..

48.90лв.

Royal Canin French Bulldog Puppy - Роял Канин Храна за Кучета от Породата Френски Булдог от 2 до 12 месеца 3кг.

Храна, специално създадена за кученца Френски Булдози от 2 до 12 месеца 3кг.Създадена с високо усвоя..

55.00лв.

Royal Canin German Shepherd Adult - Храна за Кучета от Породата Немска Овчарка над 15 месеца 11кг.

Храна, специално създадена за кученца Немски Овчарки от 1 до 15 месеца 11кг.Осигурява максимална хра..

151.90лв.

Royal Canin German Shepherd Adult - Храна за Кучета от Породата Немска Овчарка над 15 месеца 3кг.

Храна, специално създадена за кученца Немски Овчарки от 1 до 15 месеца 3кг.Осигурява максимална хран..

48.90лв.

Royal Canin German Shepherd Puppy - Роял Канин Храна за за кучета от Породата Немска Овчарка на Възраст от 1 до 15 месеца

Храна, специално създадена за кученца Немски Овчарки от 1 до 15 месеца.Осигурява максимална храносми..

59.90лв.

Royal Canin Giant Adult - Роял Канин Храна за Кучета от Гигантските Породи

Пълноценна храна за зрели кучета от гигантските породи (тегло в зряла възраст над 45 кг) - Над ..

169.90лв.

Royal Canin Giant Junior - Храна за Кучета от Гигантски Породи - Подрастващи 12кг. Изчерпана наличност

Royal Canin Giant Junior - Храна за Кучета от Гигантски Породи - Подрастващи 12кг.

Пълноценна кучешка храна за кученца от гигантски породи (тегло в зряла възраст > 45 кг) - От 8 до..

197.90лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?