Нашийници и поводи

Нашийници и поводи

Каишки за кучета


Защо всеки стопанин трябва да си купи каишки за кучета?

Закупуването на каишки за кучета е от много съществено значение при отглеждане на куче. Те са абсолютно необходими по време на ежедневните развеждания навън и разходки в близост до други хора и животни. Благодарение на надеждните каишки за кучета се предотвратяват доста неприятни инциденти и се избягват различни административни санкции. Също така има изключително много видове, които да бъдат удобни както за вас, така и за кучето ви. Ето най-важните причини, поради които не бива да пропускате вземането на каишки за кучета:

Каишки за кучета: Предотвратяване на неприятни инциденти – това несъмнено е първата причина, която можем да изтъкнем за закупуването на каишки за кучета. В процеса на обучение кучетата трябва да се научат да не ядат всичко, което видят навън, защото може да бъде опасно за тяхното здраве. Изключително често кучето с ентусиазъм тръгва да гони различни предмети, животни, птици и т.н. без да мисли за последвствията, които могат да са животозастрашаващи, като например блъскане от кола на улицата и т.н. Също така е възможно кучето да бъде раздразнено от околни кучета или пък от други видове животни и да прояви агресия. И когато това стане, вие трябва да разполагате с надежден инструмент, с който можете да го удържите. Точно такъв инструмент са продуктите от категория „Каишки за кучета“. Комбинацията от използване на каишки за кучета и добро обучение може да предотврати много животозастрашаващи инциденти за кучето.

 Каишки за кучета: Премахване на притеснението у околните – вие може би познавате добре домашния си любимец, но това не важи за околните. Много кучета скачат от радост на непознати, което е важно да се контролира, тъй като не всеки човек се чувства конфортно около кучета. Дори и да става въпрос за куче с малки размери, което на пръв поглед изглежда спокойно, има хора, които просто се притесняват от четирикраките приятели. Чувството им за притеснение ще стане още по-голямо, ако видят, че разхождате кучето си без каишка. Закупуването на каишки за кучета ще ви помогне да извеждате своя домашен любимец, без да създавате никакъв дискомфорт за хората около вас.

 Каишки за кучета: Избягване на санкции – според най-новите законови промени глоби не се налагат за развеждане на домашни любимци без необходимите каишки за кучета. Така или иначе обаче административни санкции биха ви застигнали, ако вашият четириног приятел нападне човек, друго животно или пък нанесе вреди на обществена или частна собственост. По-добре да си спестите подобни рискове посредством закупуването на здрави и надеждни каишки за кучета.

Как да изберете подходящите каишки за кучета?

Каишки за кучета 1
Каишки за кучета - Качество

При избора на каишки за кучета трябва да се обърне внимание на няколко неща. Сред тях са размерите на домашния любимец, специфичните му нужди, както и вашето лично удобство и комфорт. Вижте полезни съвети относно закупуването на каишки за кучета:

- размера на животното на първо място – размерът на животното трябва да стои на първо място, когато става въпрос за избор на каишки за кучета. От него зависи каква дължина на съответните каишки за кучета е необходима и колко здрави е нужно да са те.

- не забравяйте за личното си удобство и комфорт – все пак ще ви се налага да разхождате своя четириног приятел навън за период от поне 1-2 часа, а може би и повече. Тази задача ще стане доста сложна, ако сте заложили на каишки за кучета, които са некомфортни за вас. Откъде е възможно да дойде този дискомфорт? Той ще бъде налице в случай, че са закупени твърде къси каишки за кучета или пък такива, направени от неудачни материали (към които например кожата ви е алергична). Така че е добре да се съобразите с всички споменати аспекти, за да си вземете наистина точните и подходящи каишки за кучета.

- консултирайте се с ветеринарен лекар – хубаво би било и да се консултирате с ветеринарен лекар, когато избирате каишки за кучета. Може би това ви се струва малко прекалено и ненужно, но ветеринарният лекар е способен най-точно да прецени кои типове каишки за кучета отговарят на нуждите на вашия домашен любимец.

Добрите практики при водене на домашни любимци с каишки за кучета

Каишки за кучета 2
Каишки за кучета - Достъпност

Понякога домашните ви любимци могат да ви създадат проблеми, дори и да ги разхождате с каишки за кучета. Такива проблеми е възможно да са свързани с непрекъснатото им дърпане и стремеж за отскубване от вашата ръка, стоенето на едно място и отказът от помръдване, и т.н. Ето как да се справите с подобни затруднения:

- самите вие бъдете спокойни – известен факт е, че домашните любимци усещат и се влияят от емоциите на своите стопани. В този смисъл трябва да сте спокойни, когато ги разхождате с каишки за кучета, за да са спокойни и те, и да не ви създават никакви главоболия.

- поощрявайте с награди – поощряването с награди може да помогне много за привикването на домашните любимци към разходки с каишки за кучета. Дарявайте ги с лакомства или с повече внимание, когато се държат изрядно и вървят плътно до вас по време на съответната разходка.

- заложете на постоянството – за да бъдат наложени дадени добри практики, те трябва да се поощряват непрекъснато. Така че използвайте редовно стратегията с награждаването и не давайте воля на негативни емоции при развеждане на четириногите приятели с каишки за кучета

Закупуване на каишки за кучета от zakucheto.com

Каишки за кучета 3
Каишки за кучета - Вземете от нас

Каишки за кучета от zakucheto.com: Артикули за всякакви нужди – в онлайн магазин zakucheto.com ще откриете всичко, от което се нуждаете по отношение на категория „Каишки за кучета“. Допълнително преимущество за вас ще бъдат опциите за търсене на каишки за кучета по размер, цвят, производител, цена и приложимост за малки/големи породи.

Каишки за кучета от zakucheto.com: Редовни промоции – промоциите при нас са редовна практика, която не подминава и категория „Каишки за кучета“. Следете редовно въпросните промоции, за да си гарантирате възможно най-доброто съотношение между качество и цена при покупката.

Каишки за кучета от zakucheto.com: Безплатни и бързи доставки – доставките на каишки за кучета и други продукти от онлайн магазин zakucheto.com са напълно безплатни за клиента. В допълнение, те се извършват в срок от 1-2 дни за цялата страна.

Каишки за кучета от zakucheto.com: Информираност – свържете се с нас, за да ви дадем ценни насоки относно избора на подходящи каишки за кучета за вашите домашни любимци. В блога ни също можете да откриете полезна информация във връзка с покупката на каишки за кучета и последващото им използване.

Как да изберете подходящите каишки за кучета?

Добрите практики при водене на домашни любимци с каишки за кучета

Закупуване на каишки за кучета от zakucheto.com

Показване:
Подреждане по:

Ferplast - Amigo Cord Mini Beige Violet - 3 метра въже, за кучета с тегло до 12 кг.

със сменяем капакуникален дизайнергономичен бутон с три различни функции: заключване, свободно плъзг..

28.00лв.

Alcott Adventure Retractable Leashes - Автоматичен Розов Повод за Кучета с Мека Дръжка Адвенчър

Характериситики:Прибиращ се повод с лента.Меко покритие на дръжката за супер комфорт и приятно усеща..

28.90лв.

Alcott Adventure Retractable Leashes - Автоматичен Син Повод за Кучета с Мека Дръжка Адвенчър

Характериситики:Прибиращ се повод с лента.Меко покритие на дръжката за супер комфорт и приятно усеща..

28.90лв.

Alcott Adventure Retractable Leashes - Автоматичен Черен Повод за Кучета с Мека Дръжка Адвенчър

Характериситики:Прибиращ се повод с лента.Меко покритие на дръжката за супер комфорт и приятно усеща..

28.90лв.

Beaphar - нашийник за кучета против кърлежи, бълхи и пясъчни мухи

Beaphar - нашийник за кучета против кърлежи, бълхи и пясъчни мухи - Беафар48 см за мини, м..

27.90лв.

Beaphar - противопаразитен нашийник за кучета

Beaphar - противопаразитен нашийник за кучета - БеафарПредназначен за кучета над 6 месеца.Срок на де..

29.90лв.

Croci - Комплект нагръдник и повод за малки кучета

Croci - Комплект нагръдник и повод за малки кучета - КрочиКомплект нагръдник и повод за кучета ..

34.90лв.

Croci - Комплект нашийник-шалче и повод за кучета

Croci - Комплект нашийник-шалче и повод за кучета - КрочиКомплект нашийник-шалче и повод за куч..

25.90лв.

Duvo LED сигнализатор за кучета - мигащ

Duvo  LED сигнализатор за кучета - мигащ - ДувоЦвят: ШаренРазмер: 1,2 х 6,5 смМи..

9.90лв.

Duvo Buddies on the go! - спортен колан с повод за кучета

Duvo Buddies on the go! -  спортен колан с повод за кучета  - ДувоУдобен спортен колан от ..

72.90лв.

Duvo D&D Sports! - спортен колан с повод

Duvo D&D Sports! - спортен колан с повод - ДувоЕластична лента за по-добро и по-лесно движе..

57.90лв.

Duvo Flashlight Octa светулка с LED светлина

Duvo Flashlight Octa светулка с LED светлина - ДувоС LED светлина3 различни опциии на светлинат..

23.90лв.

Duvo Nylon повод за две кучета

Duvo Nylon  повод за две кучета  - ДувоРазмер: 40-70 смПовод за две кучета от си..

10.90лв.

Duvo Nylon къс повод за кучета

Duvo Nylon къс повод за кучета  - ДувоРазмер: 30 см - 25 ммВисококачествен на откритоЛесен за п..

9.90лв.

Duvo Nylon нашийник полу-душач за кучета

Duvo Nylon нашийник полу-душач за кучета- ДувоРегулируем Лесен за ползванеСъс стоперЛесен за уп..

7.90лв.

Duvo Nylon повод за кучета в различни размери

Duvo Nylon повод за кучета в различни размери  - ДувоКачество на откритоЛесен за употребаОписан..

6.90лв.

Duvo Nylon повод регулируем за кучета

Duvo Nylon повод регулируем за кучета  - Дуво Тренировъчен/работен повод от синтетична мат..

19.90лв.

Duvo Nylon регулируем нашийник за кучета

Duvo Nylon регулируем нашийник за кучета  - ДувоРазмери:• 22/35 см - 10 мм• 30/45 см - 15 мм• 3..

5.90лв.

Duvo жълт светещ нашийник за кучета с USB зареждане

Duvo жълт светещ нашийник за кучета с USB зареждане - ДувоМигаща и постоянна светлина (LED)Пост..

29.90лв.

Duvo нагръдник Explor East за кучета

Duvo нагръдник Explor East за кучета  - ДувоСилен, устойчив на атмосферни влияния найлонДва кла..

23.90лв.

Duvo нагръдник за кучета Explor North

Duvo нагръдник за кучета Explor North - ДувоСилен, устойчив на атмосферни влияния от найлонС по..

26.90лв.

Duvo нашийник Explor East за кучета

Duvo нашийник Explor East за кучета- ДувоСилен, устойчив на атмосферни влияния от найлонДва кла..

12.90лв.

Duvo нашийник Explor North за кучета

Duvo нашийник Explor North за кучета - ДувоСилен, устойчив на атмосферни влияния от найлонДва м..

16.90лв.

Duvo нашийник Explor South PVC Neon за кучета

Duvo нашийник Explor South PVC Neon за кучета- ДувоЗдрав, устойчив на замърсяване - PVCЦветове с вис..

17.90лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?