Нашийници и поводи

Нашийници и поводи

Каишки за кучета


Защо всеки стопанин трябва да си купи каишки за кучета?

Закупуването на каишки за кучета е от много съществено значение при отглеждане на куче. Те са абсолютно необходими по време на ежедневните развеждания навън и разходки в близост до други хора и животни. Благодарение на надеждните каишки за кучета се предотвратяват доста неприятни инциденти и се избягват различни административни санкции. Също така има изключително много видове, които да бъдат удобни както за вас, така и за кучето ви. Ето най-важните причини, поради които не бива да пропускате вземането на каишки за кучета:

Каишки за кучета: Предотвратяване на неприятни инциденти – това несъмнено е първата причина, която можем да изтъкнем за закупуването на каишки за кучета. В процеса на обучение кучетата трябва да се научат да не ядат всичко, което видят навън, защото може да бъде опасно за тяхното здраве. Изключително често кучето с ентусиазъм тръгва да гони различни предмети, животни, птици и т.н. без да мисли за последвствията, които могат да са животозастрашаващи, като например блъскане от кола на улицата и т.н. Също така е възможно кучето да бъде раздразнено от околни кучета или пък от други видове животни и да прояви агресия. И когато това стане, вие трябва да разполагате с надежден инструмент, с който можете да го удържите. Точно такъв инструмент са продуктите от категория „Каишки за кучета“. Комбинацията от използване на каишки за кучета и добро обучение може да предотврати много животозастрашаващи инциденти за кучето.

 Каишки за кучета: Премахване на притеснението у околните – вие може би познавате добре домашния си любимец, но това не важи за околните. Много кучета скачат от радост на непознати, което е важно да се контролира, тъй като не всеки човек се чувства конфортно около кучета. Дори и да става въпрос за куче с малки размери, което на пръв поглед изглежда спокойно, има хора, които просто се притесняват от четирикраките приятели. Чувството им за притеснение ще стане още по-голямо, ако видят, че разхождате кучето си без каишка. Закупуването на каишки за кучета ще ви помогне да извеждате своя домашен любимец, без да създавате никакъв дискомфорт за хората около вас.

 Каишки за кучета: Избягване на санкции – според най-новите законови промени глоби не се налагат за развеждане на домашни любимци без необходимите каишки за кучета. Така или иначе обаче административни санкции биха ви застигнали, ако вашият четириног приятел нападне човек, друго животно или пък нанесе вреди на обществена или частна собственост. По-добре да си спестите подобни рискове посредством закупуването на здрави и надеждни каишки за кучета.

Как да изберете подходящите каишки за кучета?

Каишки за кучета 1
Каишки за кучета - Качество

При избора на каишки за кучета трябва да се обърне внимание на няколко неща. Сред тях са размерите на домашния любимец, специфичните му нужди, както и вашето лично удобство и комфорт. Вижте полезни съвети относно закупуването на каишки за кучета:

- размера на животното на първо място – размерът на животното трябва да стои на първо място, когато става въпрос за избор на каишки за кучета. От него зависи каква дължина на съответните каишки за кучета е необходима и колко здрави е нужно да са те.

- не забравяйте за личното си удобство и комфорт – все пак ще ви се налага да разхождате своя четириног приятел навън за период от поне 1-2 часа, а може би и повече. Тази задача ще стане доста сложна, ако сте заложили на каишки за кучета, които са некомфортни за вас. Откъде е възможно да дойде този дискомфорт? Той ще бъде налице в случай, че са закупени твърде къси каишки за кучета или пък такива, направени от неудачни материали (към които например кожата ви е алергична). Така че е добре да се съобразите с всички споменати аспекти, за да си вземете наистина точните и подходящи каишки за кучета.

- консултирайте се с ветеринарен лекар – хубаво би било и да се консултирате с ветеринарен лекар, когато избирате каишки за кучета. Може би това ви се струва малко прекалено и ненужно, но ветеринарният лекар е способен най-точно да прецени кои типове каишки за кучета отговарят на нуждите на вашия домашен любимец.

Добрите практики при водене на домашни любимци с каишки за кучета

Каишки за кучета 2
Каишки за кучета - Достъпност

Понякога домашните ви любимци могат да ви създадат проблеми, дори и да ги разхождате с каишки за кучета. Такива проблеми е възможно да са свързани с непрекъснатото им дърпане и стремеж за отскубване от вашата ръка, стоенето на едно място и отказът от помръдване, и т.н. Ето как да се справите с подобни затруднения:

- самите вие бъдете спокойни – известен факт е, че домашните любимци усещат и се влияят от емоциите на своите стопани. В този смисъл трябва да сте спокойни, когато ги разхождате с каишки за кучета, за да са спокойни и те, и да не ви създават никакви главоболия.

- поощрявайте с награди – поощряването с награди може да помогне много за привикването на домашните любимци към разходки с каишки за кучета. Дарявайте ги с лакомства или с повече внимание, когато се държат изрядно и вървят плътно до вас по време на съответната разходка.

- заложете на постоянството – за да бъдат наложени дадени добри практики, те трябва да се поощряват непрекъснато. Така че използвайте редовно стратегията с награждаването и не давайте воля на негативни емоции при развеждане на четириногите приятели с каишки за кучета

Закупуване на каишки за кучета от zakucheto.com

Каишки за кучета 3
Каишки за кучета - Вземете от нас

Каишки за кучета от zakucheto.com: Артикули за всякакви нужди – в онлайн магазин zakucheto.com ще откриете всичко, от което се нуждаете по отношение на категория „Каишки за кучета“. Допълнително преимущество за вас ще бъдат опциите за търсене на каишки за кучета по размер, цвят, производител, цена и приложимост за малки/големи породи.

Каишки за кучета от zakucheto.com: Редовни промоции – промоциите при нас са редовна практика, която не подминава и категория „Каишки за кучета“. Следете редовно въпросните промоции, за да си гарантирате възможно най-доброто съотношение между качество и цена при покупката.

Каишки за кучета от zakucheto.com: Безплатни и бързи доставки – доставките на каишки за кучета и други продукти от онлайн магазин zakucheto.com са напълно безплатни за клиента. В допълнение, те се извършват в срок от 1-2 дни за цялата страна.

Каишки за кучета от zakucheto.com: Информираност – свържете се с нас, за да ви дадем ценни насоки относно избора на подходящи каишки за кучета за вашите домашни любимци. В блога ни също можете да откриете полезна информация във връзка с покупката на каишки за кучета и последващото им използване.

Как да изберете подходящите каишки за кучета?

Добрите практики при водене на домашни любимци с каишки за кучета

Закупуване на каишки за кучета от zakucheto.com

Показване:
Подреждане по:

Ferplast - Amigo Tape S - 5 метра лента, за кучета с тегло до 15 кг.

със сменяем капакуникален дизайнергономичен бутон с три различни функции: заключване, свободно плъзг..

39.90лв.

Gloria - повод със закопчалка за автомобилен колан, 70-102 см х 20 мм /червен, розов, син, черен/

Повод със закопчалка за автомобилен колан.Регулируема дължина.Предлага се в различни цветове...

16.00лв.

Gloria Collar S - нашийник 27 см.- 37 см. ( лилав, черен, червен, розов )

Кучешки напийник с автоматична катарама. За кучета с обиколка-27см.-37см.В различни цветове-&nb..

9.90лв.

Gloria Harness L - нагръдник с обиколка на гърдите 61 - 91 см. ( розов, лилав, черен, червен)

Изключително удобен нагръдник с лесно, бързо и сигурно поставяне.В различни цветове...

36.90лв.

Gloria Harness S - нагръдник на точки за малки породи кучета до 5 кг /обиколка на врата 21-29 см, обиколка на гърдите 25-33 см/

Нагръдник на точки за малки породи кучета до 5 кг.Размери: обиколка на врата 21-29 см, обиколка на г..

22.90лв.

Gloria Harness S - нагръдник с обиколка на гърдите 35 - 51 см. ( розов, лилав, черен, червен )

Изключително удобен нагръдник с лесно, бързо и сигурно поставяне.В различчни цветове...

22.90лв.

Gloria Harness XS - нагръдник на точки за малки породи кучета до 3 кг /обиколка на врата 17-22 см, обиколка на гърдите 20-25 см/

Нагръдник на точки за малки породи кучета до 3 кг.Размери: обиколка на врата 17-22 см, обиколка на г..

19.90лв.

Gloria Lead - къс повод с пружина - 41 см, 3 мм (зелен, черен, син, лилав, розов, червен)

Къс повод, изработен от здрава материя, с пружина.Предлага се в различни цветове-син, лилав, розов, ..

18.70лв.

Gloria Lead - повод въже - 120 см, 10 мм ( зелен, червен, син, лилав, оранжев, черен)

Изключително здрав повод въже за кучета.Предлага се в различни цветове-син, лилав, оранжев, черен, ч..

25.90лв.

Gloria Lead - повод въже с кожа - 120 см, 12 мм /син, лилав, оранжев, черен, червен, зелен/

Изключително здрав повод въже за кучета.Предлага се в различни цветове.Дължина: 120 см, дебелина: 12..

27.20лв.

Gloria Lead - повод въже с кожа - 60 см, 12 мм /син, лилав, оранжев, черен, червен, зелен/

Изключително здрав повод въже за кучета.Предлага се в различни цветове.Дължина: 60 см, дебелина: 12 ..

24.90лв.

Gloria Lead - повод душач - 140 см, 10 мм /лилав, оранжев, черен, червен, тюркоаз, зелен/

Повод душач, направен от здрава материя.Предлага се в различни цветове.Дължина: 140 см, ширина: 10 м..

16.90лв.

Gloria Lead - повод душач - 140 см, 15 мм (тюркоаз, оранжев, лилав, черен, червен, зелен)

Повод душач, направен от здрава материя.Предлага се в различни цветове-лилав, оранжев, черен, червен..

26.90лв.

Max Molly H-Harness Black Sheep S - нагръдник за кучета с обиколка на врат 30 - 46 см., гърди 41 - 52 / 15 мм. и тегло до 22 кг. Изчерпана наличност

Max Molly H-Harness Black Sheep S - нагръдник за кучета с обиколка на врат 30 - 46 см., гърди 41 - 52 / 15 мм. и тегло до 22 кг.

От съществено значение е Вие, да имате контрол над Вашето куче през цялата разходка. Нашите нагръдни..

39.90лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?