Марки

Марки

Кучешка храна


Кои са основните видове кучешка храна?

За да отглеждате здраво и щастливо куче, трябва да гарантирате необходимото разнообразие в неговото ежедневно меню. Разнообразие, което ще му осигури точните количества витамини, протеини и други полезни вещества за правилния растеж и развитие. За щастие на пазара в момента се предлагат множество видове кучешка храна, измежду които имате възможност да избирате и да правите желаните комбинации. Започвайки от суха и мека/полувлажна кучешка храна, преминавайки през консерви и специални лакомства, и стигайки до био продукти и хранителни добавки. В следващите редове ще научите най-важното за всеки един от основните видове кучешка храна.

Кучешка храна 1
Кучешка храна - Качество

Суха кучешка храна – предпочитана от повечето стопани на домашни любимци, като най-често е под формата на гранули. Сухата кучешка храна съдържа значителна част от съставките, необходими на организма на четириногия приятел в ежедневието. От друга страна, когато е под формата на гранули, тя спомага за редовните тренировки на зъбите, както и за запазването на добра хигиена в устната кухина. Разбира се, когато кучето ви консумира основно суха кучешка храна, е нужно и непрекъснато да има на разположение вода, за да може да си набавя и съответните количества течности.

Мека/полувлажна кучешка храна – артикулите от категория „Мека/полувлажна кучешка храна“ са чудесна опция, когато искате да обогатите ежедневното меню на вашия домашен любимец. Четириногите приятели я консумират с голямо удоволствие поради отличните вкусови качества и буквалното й топене в устата. Препоръчително е да заложите на мека/полувлажна кучешка храна и когато кучето ви има проблеми с дъвченето.

Консерви – в консервите могат да се съчетаят месо, зеленчуци и други съставки, така че да се получи една изключително вкусна и полезна комбинация за четириногия приятел. Освен това те са достъпни за всички стопани на кучета поради сравнително ниските си цени.

Лакомства – под „лакомства“ имаме предвид изкуствени кокали, чипсове, бисквитки и други подобни продукти. Те служат като допълнение към стандартното ежедневно меню на кучето. В същото време обаче подобни лакомства могат да изпълняват някои много важни функции. Сред тях са трениране на зъбите, почистване на устната кухина и масаж на венците.

Био кучешка храна – в категория „Био кучешка храна“ влизат продукти, направени само и единствено от чисти, естествени и висококачествени съставки. Такава кучешка храна обикновено се предлага на пазара на сравнително високи цени, но пък закупуването й носи редица преимущества за четириногите приятели. Подходяща е за кучета с чувствителни стомаси или пък за такива, които страдат от определени алергии и не могат да консумират всякакъв тип кучешка храна.

Кучешка храна 2
Кучешка храна - Достъпност

Без зърнена кучешка храна – става все по-популярна през последните години. Значително по-лесно усвоима, особено когато става въпрос за възрастни кучета или такива с чувствителни стомаси и храносмилателни проблеми. Въпреки по-високата си цена, тя всъщност ще ви спести разходи, тъй като е с висока хранителност и сравнително малки количества от нея задоволяват нуждите на домашните любимци.

Хранителни добавки – хранителните добавки също могат да бъдат отлично допълнение към традиционната кучешка храна. Те са с високо съдържание на витамини, минерали и полезни за кучето вещества. Идеални са както за подрастващи кутрета, така и за такива, които имат по-специфични нужди.

Друга кучешка храна – на пазара могат да се намерят и още типове кучешка храна освен изброените. Сред тях са например млеката, предназначени за малки кученца, които са отхвърлени от своите майки. Също така са налице и продукти, с помощта на които имате възможност да съставите перфектната диета за куче със специфични нужди. Често срещана кучешка храна от този тип са артикулите за кучета със ставни проблеми, хипоалергенните продукти, кучешката храна при наднормено тегло и т.н.

Защо да закупите кучешка храна от zakucheto.com?

 Кучешка храна от zakucheto.com: Всякакви видове – всички видове кучешка храна, споменати в първата част от текста, могат да се открият в онлайн магазин zakucheto.com. Ние ще ви предоставим разнообразието, което ви е нужно, за да гарантирате на своя домашен любимец вкусно и пълноценно ежедневно меню. Ако кученцето ви има някакви специфични нужди, имате възможност да му закупите от нас био кучешка храна или определени хранителни добавки, които ще доставят на организма му значително количество полезни вещества.

 Кучешка храна от zakucheto.com: Най-добрите марки – в zakucheto.com е подбрана кучешка храна, принадлежаща към каталозите на най-добрите и утвърдени в световен мащаб марки. Става въпрос за марки като Essential Foods, Happy Dog, Dr. Clauder‘s, Taste of the wild, Planet Pet и др. През годините те са доказали качеството на своята кучешка храна и не биха си позволили да направят никакъв компромис с него.

Кучешка храна 3
Кучешка храна - Вземете от нас!

 Кучешка храна от zakucheto.com: Достъпни цени – ние предлагаме кучешка храна от всички ценови класове с оглед удовлетворяването на нуждите и изискванията на максимално широк кръг от стопани и техните домашни любимци. В допълнение, в онлайн магазина ни постоянно са налице определени артикули на промоция. Ако следите специалните ни оферти, със сигурност ще имате възможност да се сдобиете с най-доброто от категория „Кучешка храна“ на максимално изгодна за вас цена.

 Кучешка храна от zakucheto.com: Отлични условия по доставките – доставките са още един аспект от процеса по пазаруване на кучешка храна от zakucheto.com, който ще ви донесе значително преимущество. От една страна, въпросните доставки са напълно безплатни за вас като клиенти. От друга, те се извършват в срок от 1-2 дена, независимо за коя част или населено място от страната става въпрос.

 Кучешка храна от zakucheto.com: Богата информация – за всеки артикул от категория „Кучешка храна“, наличен в онлайн магазин zakucheto.com, си има дадена нужната информация. Информация за съставките, които се съдържат в съответната кучешка храна, както и за породите кучета, за които тя е предназначена. Подобни данни ще ви помогнат да се ориентирате коя е най-подходящата кучешка храна за вашия четириног приятел. В допълнение, в блога ни ще откриете полезни съвети и практики относно храненето и необходимите диети за правилното развитие на едно куче.

 Кучешка храна от zakucheto.com: Още продукти и услуги – освен желаната кучешка храна, ние от zakucheto.com можем да ви предоставим и още редица продукти и услуги за вашия четириног приятел. В онлайн магазина ни също така се предлагат аксесоари за кучета (легла, дрехи, каишки и т.н.), както и продукти за здраве и красота (шампоани, почистващи препарати). Към нас можете да се обърнете и ако имате нужда от специфични услуги, като например посещение на ветеринарен лекар, разходки на кучето, подстригване и др.

Кои са основните видове кучешка храна?

Защо да закупите кучешка храна от zakucheto.com?

Показване:
Подреждане по:

Purina Pro Plan Medium Adult с Пилешко Възрастни над 1 год. Средни Породи

Пълноценна храна за възрастни кучета над 1 година от средни породиOптималното хранене е в основата н..

35.00лв.

Tundra Snacks Duck Salmon Wild Лакомство за куче с патица, сьомга и девеч

TUNDRA Снаксове ENTE, LACHS & WILD екомбинация от три тъмни меса и особено вкусни завашия домаше..

7.15лв.

Tundra Snacks Salmon Лакомство за куче с месо от сьомга

TUNDRA Snacks SALMON са особено вкусни завашият любимец. 80% риба в комбинация с плодове и зеленчуци..

7.15лв.

Tundra Snacks Turkey Лакомсто за куче с пуешко месо

TUNDRA Snacks PUTE са особено вкусни за вашителюбимци. 80% месо в комбинация с плодове и зеленчуци.Ф..

7.15лв.

Tundra Snacks Lamb Лакомство за куче с агнешко месо

TUNDRA Snacks LAMB са особено вкусни завашия домашен любимец. 80% от месото сепреработва в комбинаци..

7.15лв.

Eukanuba Breed Specific Yorkshire Terrier Adult - Еукануба Храна за Куче за Йоркширски Териер

За възрастни кучета над 1 год. Тегло на храната: 2 кг.  Йоркширският териер e активнa и иг..

20.00лв.

Planet Pet Lamb Twist Bone - Дентално Лакомство за Куче с Агнешко Месо

Planet Pet Lamb Twist Bone - Планет Пет Дентално Лакомство за Куче с Агнешко Месо3 бр. х 14 см.Де..

5.95лв.

Planet Pet Chicken Twist Bone - Дентално Лакомство за Куче с Пилешко Месо

Planet Pet Chicken Twist Bone - Планет Пет Дентално Лакомство за Куче с Пилешко Месо3 бр. х 14 см..

5.95лв.

Purina Pro Plan Medium Puppy с Пилешко Средни Породи

Пълноценна храна за бебета от средни породи. Подходяща за бременни и кърмещи кучета.Първата година о..

29.90лв.

Pedigree Junior Vital Суха храна за кучета средни и големи породи

Щастливото и здраво куче се разпознава лесно – то всеки ден е изпълнено с живот.Нашата пълна с жизне..

63.00лв.

Храна за куче Planet Pet Society Salmon & Potato - пълноценна храна със сьомга и картофи - за всички породи кучета над 1 год.

Пълноценна храна със сьомга и картофи, подходяща за всички породи и възрасти. Тя е внимателно разраб..

109.90лв.

Tundra Large Breed Duck & Herring - пълноценна храна за кучета големи породи с патешко и херинга

Храна за кучета Tundra Large Breed Duck & Herring 11kg - пълноценна храна за кучета големи пород..

161.95лв.

Храна за куче Planet Pet Society Salmon & Potato - пълноценна храна със сьомга и картофи - за всички породи кучета над 1 год.

Пълноценна храна със сьомга и картофи, подходяща за всички породи и възрасти. Тя е внимателно разраб..

26.90лв.

Stuzzy Monoprotein Grain Free Maintenance Chicken Small Breed - пълноценна храна за кучета с пилешко месо, за кучета от малки породи

Без зърна и без глутенЕдинствен източник на протеиниПодходяща за кучета с алергииБогата на проте..

12.90лв.

Лакомство за куче Микс от говеждо, агнешко и пилешко месо Dog Treat MIX JR Farm

Лакомство за куче Микс от говеждо, агнешко и пилешко месо Dog Treat MIX JR FarmСъставки:трахея от..

17.90лв.

Деликатесно лакомство за куче кожен кокал с Еленско месо, моркови и тиква Dog Treat Vension JR Farm

Лакомство за куче кожен кокал - Еленско месо, моркови и тиква - 4 бр.Съставки: говеждо месо 53%, ..

17.90лв.

Лакомство за куче кожен кокал с Агнешко месо, магданоз и тиквички Dog Treat Bone Lamb JR Farm

Лакомство за куче кожен кокал с - Агнешко месо ,магданоз и тиквички - 4 бр. Съставки: кожа о..

17.90лв.

Лакомство за куче кожен кокал с патешко месо, ябълки и кокос Dog Treat Duck JR Farm

Кожен кокал с патешко месо, ябълки и кокос. 4бр.Съставки: кожа от говеждо месо 53%, мляко и млечн..

17.90лв.

Деликатесно лакомство за куче с Агнешко месо, магданоз и тиквички Dog Treat Lamb JR Farm

Лакомство за куче бонбони с - Агнешко месо ,магданоз и тиквички.Съставки: картофени люспи, морков..

3.90лв.

Деликатесно лакомство за куче с Еленско месо, моркови и тиква Dog Treat Vension JR Farm

Лакомство за куче бонбони - Еленско месо, моркови и тиква - 25гр.Съставки: картофени люспи, морко..

3.90лв.

Деликатесно лакомство за куче с патешко месо, ябълки и кокос Dog Treat Duck JR Farm

Лакомство за куче бонбони с патешко месо ,ябълки и кокос - 25гр.Съставки: картофени люспи, морков..

3.90лв.

Happy Dog NaturCroq Lamm & Reis Хепи Дог Натур Крок Агнешко с Ориз Изчерпана наличност

Happy Dog NaturCroq Lamm & Reis Хепи Дог Натур Крок Агнешко с Ориз

Пълноценна балансирана храна за кучета, склонни към алергични прояви. Агнешкото месо и оризът са в..

79.95лв.