Дрехи и обувки

Дрехи и обувки

Дрехи за кучета


Защо са необходими дрехи за кучета?

Артикулите от категория „Дрехи за кучета“ имат множество функции и приложения. Разбира се, най-важното сред тези приложения е да предпазват домашните любимци от неблагоприятни фактори на външната среда, като например студ, вятър, дъжд и т.н. То обаче съвсем не е единствено. Закупуването на дрехи за кучета е възможно също така да облекчи определени симптоми и заболявания на четириногите приятели, както и да ги защити от някои неочаквани опасности, които дебнат наоколо. В следващите редове ще разберете малко повече за ползите и преимуществата от залагането на дрехи за кучета

Дрехи за кучета 1
Дрехи за кучета - Качество

1. Дрехи за кучета: Предпазване от студа – на първо място, артикулите от категория „Дрехи за кучета“ служат за предпазване от ниските температури през есенно – зимния период от годината. Тези ниски температури са най-опасни за четириногите приятели със сравнително къси козини, които не са способни да генерират достатъчни количества топлина в своето тяло. При извеждане навън на домашни любимци от такива породи по време на зимните месеци, задължително те трябва да бъдат облечени в подходящи дрехи за кучета.

 Дрехи за кучета: Защита от намокряне – поройни дъждове могат да се излеят дори през по-топлите месеци. В случай на такива е хубаво да защитите вашия най-добър приятел от намокряне, за да не се стига впоследствие до простиване или дори до по-сериозни последствия. За целта има редица подходящи артикули от категория „Дрехи за кучета“, като например непромокаемо яке с качулка, чорапи, обувки и т.н.

 Дрехи за кучета: Облекчаване на определени симптоми и заболявания – със закупуването на дрехи за кучета можете да облекчите определени заболявания и нежелани симптоми на вашия домашен любимец. Като пример за последните можем да посочим артрит и други заболявания на костите или ставите. Ако четириногият приятел страда от подобни заболявания, е от особено голямо значение да го снабдите с дрехи за кучета, които предпазват от студ или намокряне. По този начин ще му спестите огромни количества болка и неразположение.

 Дрехи за кучета: Премахване на някои неочаквани опасности и рискове – местните власти често разпореждат пръскане на обществени пространства по най-различни причини – борба срещу паразити, справяне с поледици и т.н. В някои случаи тези пръскания се извършват с химикали, които биха могли да бъдат опасни за здравето на домашния ви любимец. Затова би била мъдра идеята да използвате артикули от категория „Дрехи за кучета“, за да предотвратите попадането на подобни химикали по неговите лапички и съответно в организма му (кученцата имат навика да си ближат лапичките). Обувките и ботушите ще ви свършат работа в този аспект.

Как да изберете подходящи дрехи за кучета?

Дрехи за кучета 2
Дрехи за кучета - Достъпност

Няколко са значимите фактори, на които трябва да обърнете внимание при избора на дрехи за кучета. Сред тях са размерите на домашния любимец, неговата порода и специфики на тялото, както и цялостният му външен вид и излъчване. Ето какво трябва да знаете за всеки един от тези фактори, свързани със закупуването на дрехи за кучета:

- избор на дрехи за кучета: размери на домашния любимец – избраните дрехи за кучета трябва да отговарят оптимално на размерите на домашния ви любимец, ако искате да гарантирате неговото удобство и комфорт. За да бъде факт последното, е нужно предварително да измерите три неща – дължината на кучето от врата до основата на опашката, обиколката на шията, както и тази на гърдите. Съветваме ви да не пропускате въпросните измервания, защото в противен случай ще ви бъде значително по-трудно да изберете подходящите дрехи за кучета по отношение на фактора „Размер“.

- избор на дрехи за кучета: порода и специфики на тялото – различните породи домашни любимци имат и различни специфики на тялото и организма, като например дължина и гъстота на козината, способност за акумулиране на топлина в организма и т.н. Тези специфики играят доста важна роля при избора на дрехи за кучета. Те например ще ви дадат отговор на въпроса доколко дебели и топли е нужно да бъдат закупуваните дрехи за кучета за зимния период от годината, и дали е необходимо добавянето на аксесоари като шал, шапка и т.н.

- избор на дрехи за кучета: външен вид и излъчване – избраните дрехи за кучета биха могли да спомогнат и за още по-симпатичния и естетичен външен вид и излъчване на вашия домашен любимец. Хубавото е, че с всяка изминала година на пазара се предлагат все по-разнообразни дрехи за кучета по отношение на цветове и дизайни. Така че без никакъв проблем можете да закупите точно тези дрехи за кучета, в които четириногият приятел ще изглежда като истинско произведение на изкуството.

Няколко причини да закупите дрехи за кучета от zakucheto.com

Дрехи за кучета 3
Дрехи за кучета - Вземете от нас!

Дрехи за кучета от zakucheto.com: Богат избор - в онлайн магазин zakucheto.com имате на разположение изключително богат избор от артикули в категория „Дрехи за кучета“. Анцузи, палта, дъждобрани, чорапи, обувки, пуловери и т.н. Независимо дали търсите дрехи за кучета за есенно – зимния период или пък за по-топлите дни, zakucheto.com е най-подходящото място за вас.

Дрехи за кучета от zakucheto.com: Безплатни и бързи доставки – случва се например студените дни да дойдат по-рано от очакваното и вие да се окажете неподготвени по отношение на необходимите дрехи за кучета. В подобни случаи zakucheto.com ще ви помогне да реагирате по възможно най-бързия начин. Доставките на артикули от нашия онлайн магазин се извършват в рамките на 1-2 дни за цялата страна. В допълнение, те са и напълно безплатни за клиента.

Дрехи за кучета от zakucheto.com: Постоянни промоции – при нас постоянно са налице определени артикули на промоция, в това число и от категория „Дрехи за кучета“. Ако следите редовно въпросните оферти, не само ще имате възможност да закупите дрехи за кучета от най-високо качество за вашия домашен любимец, но и покупките ще бъдат извършени при максимално изгодни за вас цени.

Дрехи за кучета от zakucheto.com: Допълнителни услуги – освен да закупите дрехи за кучета, храна и други необходими продукти за домашния ви любимец, посредством платформата zakucheto.com можете да си гарантирате и още редица допълнителни услуги. Посещение при ветеринарен лекар, обучение, подстригване, разходки и т.н. Свържете се с екипа на zakucheto.com и ние ще ви помогнем с избора на подходящи дрехи за кучето ви.

Как да изберете подходящи дрехи за кучета?

Няколко причини да закупите дрехи за кучета от zakucheto.com

Показване:
Подреждане по:

Croci Red Satin - Дреха за Кученца и Малки Кучета

Croci Red Satin - Дреха за Кученца и Малки КучетаЗа кученца и малки кучета - мека и удобна.Размери: ..

42.90лв.

Dog Shirt Риза за Куче

Сладка и стилна риза за кученца и малки кучетаРазмер    Гръдна обиколка &nb..

20.00лв.

Dog Socks Чорапи за Кученца

Подходящи за кученца-бебета и за малки породи кучета. Удобство в студа.Размер: S - 25 / 60 мм - 4 бр..

6.90лв.

Dog Sweatshirt Дреха Суитчер Блуза за Кученца и Малки Кучета

За кученца и малки кучета - мека и удобна.Размери: S - Тяло: 24 см., Гръден кош: 35 см., Шия: 24 смM..

24.90лв.

Dog Sweatshirt Soft Cotton Костюм за Малко Куче

Костюм  и рокля за кученца и малки кучета - мек, удобен и стилен. Стил: на училищеРазмери: ..

20.00лв.

Duvo микрофибърна кърпа за баня за кучета

Duvo микрофибърна кърпа за баня за кучета - ДувоРазмери: • S - 40 x 60 см• M - 100 х 70 смМикро..

16.90лв.

Duvo халат за кучета от микрофибърна кърпа

Duvo халат за кучета от микрофибърна кърпа - ДувоРазмери: M - 28 см.; L - 40 см.; XL - 58 см.;&..

21.90лв.

Ferplast REFLEX - светлоотразително яке за кучета

Ferplast  REFLEX - светлоотразително яке за кучета - ФерпластСветлоотразително яке от найл..

17.90лв.

Ferplast Dog Shoes - Ферпласт Чорап-Обувка за Куче - 2бр.

Защитни ботуши за куче. Подходящи са за предпазване на лапите на кучето от студ, лед и материалите, ..

29.90лв.

Flamingo - защитни гащички за кучета

Flamingo - защитни гащички за кучета - Фламинго• №0 - Размер 18-23 cm• №1 - Размер 24..

25.90лв.

Flamingo - чорап за рани за кучета

Flamingo - чорап за рани за кучета - Фламинго• Два размера S и M..

10.90лв.

FLAMINGO дъждобран за куче

FLAMINGO дъждобран за куче 30см  - Фламинго• Аксесоар за разходка, предназначен да предпази Ваш..

14.90лв.

Kerbl Dog Coat Vancouver - Яке за Куче Ванкувър

Спортно яке за студени и дъждовни дми през есента и зиматаДопълнителна подплата, която се прикача в ..

49.90лв.

Kerbl Dog Socks Bruno - Чорапки за куче Бруно комплект 4 броя

Kerbl Dog Socks Bruno - Чорапки за куче Бруно комплект 4 броя100% памукс покритие против хлъзганеза ..

12.70лв.

Kerbl Manchester Raincoat - Дъждобран за Куче Манчестър

Удобен и практичен дъждобран за куче за студени дни .Предпазва кучето от дъжд и вятър!-водоустойчив-..

46.00лв.

Kerbl Rain Coat Forks - Яке за куче Форкс

Kerbl Rain Coat Forks - Яке за куче ФорксЯке - Дъждобран• със светлоотразителни ленти• предпазва от ..

49.00лв.

Rogz Дреха за Кучета

Рогз дреха за кучета - мека и удобна.Размери: S - Тяло: 25 см.M - Тяло: 28 см.L - Тяло: 32 см.XL - Т..

28.90лв.

Waterproof Dog Jacket Непромокаемо Зимно Яке за Куче Waitlist

Waterproof Dog Jacket Непромокаемо Зимно Яке за Куче

Непромокаемо Зимно Яке за КучеРазмери:      S - Тяло: 30 см., Гръден кош: 34-44 ..

48.00лв.

Winter Jacket Waterproof Reversible Dog Coat Soft Зимно Яке за Куче Waitlist

Winter Jacket Waterproof Reversible Dog Coat Soft Зимно Яке за Куче

Зимно Яке за Куче за малки, средни и големи кучета.Размери:      XS - Тяло: 26 с..

29.90лв.

Дрешка за Малко Куче - Лилава - Ръчно Плетена

Ръчно плетена дрешка за малко куче. Цвят: Лилав-пепел от розиРазмер: Дължина на тялото - 34&nbs..

25.00лв.

Дрешка за Малко Куче Зелена - Ръчно Плетена

Ръчно плетена дрешка за малко куче. Цвят: Синьо-зеленРазмер: Дължина на тялото - 34 см.&nb..

25.00лв.

Дрешка за Малко Куче Оранжева - Ръчно Плетена

Ръчно плетена дрешка за малко куче. Цвят: ОранжевРазмер: Дължина на тялото - 34 см. (..

25.00лв.

Дрешка за Малко Куче Пуловер

ПуловерМатерия: 100 % памукРазмер (+/- 2 см)         Дъ..

29.00лв.

Дрешка за Малко Куче- Ръчно Плетена Жълто-зелена

Ръчно плетена дрешка за малко куче. Цвят: Жълто-зеленРазмер: Дължина на тялото - 20 см. (+..

25.00лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?