Храна и лакомства

Храна и лакомства

Храна за куче


За какво трябва да внимавате при избора на храна за куче?

Изборът на храна за куче е много важен от гледна точка правилното развитие на вашия домашен любимец и запазването на отличното му здраве и кондиция във времето. Затова ви препоръчваме да подходите към него с необходимото внимание и отговорност. Няколко са нещата, за които трябва да внимавате, когато закупувате храна за куче. Сред тях са качеството и характеристиките на самата храна за куче, породата и възрастта на четириногия ви приятел, както и неговите специфични нужди. Вижте най-важното за всеки от изброените аспекти:

Храна за куче 1
Храна за куче -  Качество

качество и характеристики на съответната храна за куче – на първо място, трябва да се уверите, че купувате наистина качествена и надеждна храна за куче, която по никакъв начин няма да навреди или да предизвика нежелани симптоми у вашия домашен любимец. Задължително прегледайте съставките, за да имате представа от какво е направена съответната храна за куче. Също така би било добър вариант да залагате на марки, които са се доказали на пазара и за които знаете, че ще ви предоставят само и единствено най-доброто от категория „Храна за куче“.

порода и възраст на домашния любимец – породата и възрастта на домашния любимец са от голямо значение, когато се избира храна за куче. Различните породи кучета си имат различни спецификации на тялото, по-голяма или по-малка чувствителност, склонност към определени заболявания и т.н. От друга страна, за всяка възраст също си има подходяща и препоръчителна храна за куче. Подрастващите кутрета например се нуждаят от храна за куче с по-високо съдържание на протеини и енергия, докато по-възрастните домашни любимци често имат проблеми с болки в ставите или пък чувствителен стомах, което също налага необходимостта от закупуване на специално предназначени за тях продукти.

специфични нужди – вашият домашен любимец може да има и специфични нужди, които не са характерни за неговата порода или възраст. Тези специфични нужди също трябва да бъдат взети предвид, когато се избира храна за куче. При наличие на алергии или често срещани нежелани симптоми при консумиране на определени продукти например, е препоръчително да се залага на антиалергенна храна за куче, направена само и единствено от съставки, които не представляват никакъв риск за неговото здраве и кондиция.

Кои са най-добрите марки храна за куче на пазара?

Храна за куче 2
Храна за куче - Достъпност

Има няколко марки храна за куче, които са доказали своето качество и надеждност през годините. Марки, за които можете да бъдете сигурни, че ще ви предоставят само и единствено най-доброто от категорията. Нека да видим кои са тези марки храна за куче:

Essentiall Foods – марка, чиято храна за куче и други продукти се произвеждат в Обединеното Кралство. Над 90% от съставките, използвни за приготвянето им, се добиват от селските райони на Англия, Уелс и Шотландия, което гарантира тяхното качество и чистота. Със своите продукти от категория „Храна за куче“ Essentiall Foods се стреми да подобрява и удължава живота на четириногите приятели, като същевременно им предоставя значителни количества удоволствие и наслада.

Dr.Clauder‘s – немска марка, която е с богати традиции по отношение производството на храна за куче. Историята й започва през далечната 1957 година, като оттогава досега компанията е инвестирала огромни количества средства и усилия във внедряването на редица стандарти, гарантиращи първокласното качество и вкусови характеристики на нейните продукти. Дългият опит в сферата позволява на екипа на Dr.Clauder‘s да разбира по-добре нуждите на вашите домашни любимци, и съответно да предлага на пазара продукти, които в пълна степен удовлетворяват тези нужди.

Happy Dog – семейна компания със седалище Бавария, произвеждаща храна за куче от най-високо качество. Залага на чисти натурални съставки, продукти на местните фермери, както и на висококачествени протеини, съчетани с благотворните свойства на плодовете и билките. Подобна комбинация позволява на Happy Dog да предлага на пазара храна за куче, която е едновременно вкусна и полезна за четириногите приятели.

Josera – още една популярна немска марка, която предлага на пазара висококачествена храна за куче, направена изцяло от естествени съставки. Избягва използването на генномодифицирани съставки, консерванти, изкуствени оцветители и всякакви други подобни съставки, които биха могли да навредят на здравето на четириногите приятели. Всяка една съставка, част от произвежданата храна за куче на Josera, се тества предварително, за да се определи с точност нейното влияние върху организма на животното.

Purina – компания, която притежава вече над 85-годишен опит по отношение производството на храна за куче. В основата на екипа й стоят специалисти по хранене, експерти в областта на поведението на животните и ветеринарни лекари, които обединяват своите усилия в постигането на една обща цел. А именно на пазара да бъде представена храна за куче, която прави четириногите приятели по-здрави, щастливи и жизнерадостни.

Други марки – на пазара могат да се открият и други марки храна за куче с доказано качество, които няма по никакъв начин да разочароват вас и вашия домашен любимец. Сред тях са Royal Canin, Taste of the wild, Planet Pet, Orijen и др.

Защо да закупите храна за куче от zakucheto.com?

Храна за куче 3
Храна за куче - Вземете от нас!

 Храна за куче от zakucheto.com: Най-високо качество – ние от онлайн магазин zakucheto.com предлагаме храна за куче от споменатите вече престижни и утвърдени в световен мащаб марки. Храна за куче, която ще гарантира отличното здраве и пълното задоволяване на сетивата на вашите домашни любимци.

 Храна за куче от zakucheto.com: Разнообразна продуктова гама – от каквото и да има нужда четириногият ви приятел по отношение на категория „Храна за куче“, при нас без съмнение ще го откриете. Разнообразната ни продуктова гама включва суха и мека/полувлажна храна за куче, консерви и лакомства, био храни и хранителни добавки.

 Храна за куче от zakucheto.com: Изгодни условия на доставките – доставките на всички поръчани от онлайн магазин zakucheto.com продукти са напълно безплатни за клиента. Освен това те се извършват в максимално кратки срокове от време – 1-2 дни за цялата страна.

 Храна за куче от zakucheto.com: Редовни промоции – в онлайн магазина ни непрекъснато са налице определени артикули от категория „Храна за куче“ на промоция. Следете специалните ни оферти и ще можете да закупите храна за куче от най-високо качество на изгодна за вас цена.


Кои са най-добрите марки храна за куче на пазара?

Защо да закупите храна за куче от zakucheto.com?

Показване:
Подреждане по:

BRIT PATÉ & MEAT - CHICKEN - консервирана храна за кучета с 28% прясно пилешко месо и 22% телешко

  BRIT PATÉ & MEAT - CHICKEN ОписаниеПълноценна консервирана храна за кучета. Пастет..

4.00лв.

BRIT PATÉ & MEAT - BEEF - Консервирана храна за кучета с 27% прясно телешко месо и 23% пуешко месо

Пълноценна храна за кучета BRIT BOUTIQUESХапки с телешко - Нетно количество 400 грамаСъстав: ..

4.00лв.

Happy Dog Supreme Junior Grainfree - Храна за Подрастващи Кучета Хепи дог Джуниър Грейн Фри

Храна за кучета след 7-месечна възраст.От 7 месеца нататък храната трябва да има умерено съдържание ..

16.30лв.

Ultra Premium Direct Puppy mini&medium breeds - суха храна за подрастващи кученца от дребни и средни породи

Ultra Premium Direct Puppy mini&medium breeds - суха храна за подрастващи кученца от дребни и ср..

67.20лв.

Acana Adult Large Breeds Храна за Кучета от Големи Породи Възрастни над 1 год. Изчерпана наличност

Acana Adult Large Breeds Храна за Кучета от Големи Породи Възрастни над 1 год.

Храна за кучета Acana Adult Large Breeds Възрастни Големи Породи е подходяща за големи породи кучета..

171.90лв.

Acana Adult Small Breeds Израснали Кучета Малки Породи Изчерпана наличност

Acana Adult Small Breeds Израснали Кучета Малки Породи

Храна за кучета Acana  Adult Small Breeds Израснали Кучета Малки Породи е подходяща за мал..

79.90лв.

Acana Cobb Chicken & Greens Adult All Breeds Храна за Израснали Кучета от Всички Породи Пилешко Изчерпана наличност

Acana Cobb Chicken & Greens Adult All Breeds Храна за Израснали Кучета от Всички Породи Пилешко

Храна за кучета Acana Cobb Chicken & Greens Adult All Breeds Израснали Кучета Всички Породи Пиле..

114.90лв.

Acana Free-Run Duck - Храна за Кучета с Патешко месо за кучета над 1 год.

Acana Free-Run Duck - Храна за Кучета с Патешко месо за кучета над 1 год. ХРАНАТА, КОЯТО ИЗБИРА..

177.90лв.

Acana Grasslands Adult All Breeds Lamb Fish Duck Храна за Израснали Кучета от Всички Породи  Агнешко, Риба, Патица Изчерпана наличност

Acana Grasslands Adult All Breeds Lamb Fish Duck Храна за Израснали Кучета от Всички Породи Агнешко, Риба, Патица

Храна за кучета Acana Grasslands Adult All Breeds Lamb Fish Duck Израснали Кучета Всички Породи ..

159.90лв.

Acana Pacifica Adult All Breeds Fish Храна за Израснали Кучета от Всички Породи с Риба Изчерпана наличност

Acana Pacifica Adult All Breeds Fish Храна за Израснали Кучета от Всички Породи с Риба

Храна за кучета Acana Pacifica Adult All Breeds Fish Израснали Кучета Всички Породи Риба 11.4 кг. е ..

149.90лв.

Acana Prairie Poultry Adult All Breeds Chicken & Turkey Храна за Израснали Кучета от Всички Породи с Пилешко Пуйка Изчерпана наличност
Acana Puppy Large Breeds Храна за Кучета Бебета от Големи Породи Изчерпана наличност

Acana Puppy Large Breeds Храна за Кучета Бебета от Големи Породи

Храна за кучета Acana Puppy Large Breeds Кученца Бебета Големи Породи е подходяща за големи породи к..

172.90лв.

Acana Puppy Small Breeds Храна за Кучета Бебета Малки Породи Изчерпана наличност

Acana Puppy Small Breeds Храна за Кучета Бебета Малки Породи

Храна за кучета Acana Puppy Small Breeds е подходяща за малки породи кученца бебета на възраст ..

79.90лв.

Acana Ranchlands Adult All Breeds Beef,Lamb,Vension Храна за Израснали Кучета Всички Породи с Говеждо, Агнешко и Бизонско Изчерпана наличност
Acana Wild Prairie Adult All Breeds Chicken Храна за Израснали Кучета Всички Породи  Пилешко Изчерпана наличност

Acana Wild Prairie Adult All Breeds Chicken Храна за Израснали Кучета Всички Породи Пилешко

За всички породи кучета на възраст над 1 година.ОБШИРНИТЕ ПРЕРИИ В АЛБЕРТА СА ИЗВЕСТНИ С РАЗНООБРАЗИ..

149.50лв.

Acana Yorkshire Pork Adult - Храна за Израснали Кучета Йоркширски Териер със Свинско Изчерпана наличност

Acana Yorkshire Pork Adult - Храна за Израснали Кучета Йоркширски Териер със Свинско

ХРАНАТА, КОЯТО ИЗБИРАТЕ ЗА ВАШЕТО КУЧЕ Е ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ РЕШЕНИЯ, КОИТО ВЗИМАТЕ.ACANA е раз..

149.90лв.

Advance Adult Dog Sensitive Lamb&Rice Храна за Кучета от Всички Породи Над 1 год. с Агнешко и Ориз

Advance Dog Lamb & Rice е пълноценна формула, подходяща за всички породи кучета. Специална форму..

94.90лв.

Advance Adult Dog Sensitive Salmon&Rice Храна за Кучета от Всички Породи Над 1 год. със Сьомга и Ориз

Advance Adult Dog Sensitive Salmon&Rice Адванс Храна за Всички Породи Кучета Над 1 год. със Сьом..

101.90лв.

Advance Dog Baby Protect Initial Храна за Кученца

Advance Dog Baby Protect Initial Храна за Кучета АдвансФормула с нуклеотиди, които спомага..

39.90лв.

Advance Dog Baby Protect Maxi Храна за Големи Породи Кучета

Advance Dog Baby Protect Maxi Храна за Големи Породи Кученца АдвансЗа Кученца бебета от големи пород..

102.20лв.

Advance Dog Baby Protect Medium Храна за Средни Породи Кучета

Advance Dog Baby Protect Medium Храна за Мини Кученца АдвансЗа Кученца бебета от средни породи - кор..

102.20лв.

Advance Dog Baby Protect Mini Храна за Кучета от Мини Породи

Advance Dog Baby Protect Mini Храна за Мини Кученца АдвансЗа Кученца бебета от мини породи - джак ръ..

39.90лв.

Advance Dog Maxi Adult Храна за Кучета от Големи Породи

Advance Dog Maxi Adult Адванс Храна за Големи Породи Кучета над 1 год.Advance Dog Maxi Adult е ..

108.90лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?