Храна и лакомства

Храна и лакомства

Храна за куче


За какво трябва да внимавате при избора на храна за куче?

Изборът на храна за куче е много важен от гледна точка правилното развитие на вашия домашен любимец и запазването на отличното му здраве и кондиция във времето. Затова ви препоръчваме да подходите към него с необходимото внимание и отговорност. Няколко са нещата, за които трябва да внимавате, когато закупувате храна за куче. Сред тях са качеството и характеристиките на самата храна за куче, породата и възрастта на четириногия ви приятел, както и неговите специфични нужди. Вижте най-важното за всеки от изброените аспекти:

Храна за куче 1
Храна за куче -  Качество

качество и характеристики на съответната храна за куче – на първо място, трябва да се уверите, че купувате наистина качествена и надеждна храна за куче, която по никакъв начин няма да навреди или да предизвика нежелани симптоми у вашия домашен любимец. Задължително прегледайте съставките, за да имате представа от какво е направена съответната храна за куче. Също така би било добър вариант да залагате на марки, които са се доказали на пазара и за които знаете, че ще ви предоставят само и единствено най-доброто от категория „Храна за куче“.

порода и възраст на домашния любимец – породата и възрастта на домашния любимец са от голямо значение, когато се избира храна за куче. Различните породи кучета си имат различни спецификации на тялото, по-голяма или по-малка чувствителност, склонност към определени заболявания и т.н. От друга страна, за всяка възраст също си има подходяща и препоръчителна храна за куче. Подрастващите кутрета например се нуждаят от храна за куче с по-високо съдържание на протеини и енергия, докато по-възрастните домашни любимци често имат проблеми с болки в ставите или пък чувствителен стомах, което също налага необходимостта от закупуване на специално предназначени за тях продукти.

специфични нужди – вашият домашен любимец може да има и специфични нужди, които не са характерни за неговата порода или възраст. Тези специфични нужди също трябва да бъдат взети предвид, когато се избира храна за куче. При наличие на алергии или често срещани нежелани симптоми при консумиране на определени продукти например, е препоръчително да се залага на антиалергенна храна за куче, направена само и единствено от съставки, които не представляват никакъв риск за неговото здраве и кондиция.

Кои са най-добрите марки храна за куче на пазара?

Храна за куче 2
Храна за куче - Достъпност

Има няколко марки храна за куче, които са доказали своето качество и надеждност през годините. Марки, за които можете да бъдете сигурни, че ще ви предоставят само и единствено най-доброто от категорията. Нека да видим кои са тези марки храна за куче:

Essentiall Foods – марка, чиято храна за куче и други продукти се произвеждат в Обединеното Кралство. Над 90% от съставките, използвни за приготвянето им, се добиват от селските райони на Англия, Уелс и Шотландия, което гарантира тяхното качество и чистота. Със своите продукти от категория „Храна за куче“ Essentiall Foods се стреми да подобрява и удължава живота на четириногите приятели, като същевременно им предоставя значителни количества удоволствие и наслада.

Dr.Clauder‘s – немска марка, която е с богати традиции по отношение производството на храна за куче. Историята й започва през далечната 1957 година, като оттогава досега компанията е инвестирала огромни количества средства и усилия във внедряването на редица стандарти, гарантиращи първокласното качество и вкусови характеристики на нейните продукти. Дългият опит в сферата позволява на екипа на Dr.Clauder‘s да разбира по-добре нуждите на вашите домашни любимци, и съответно да предлага на пазара продукти, които в пълна степен удовлетворяват тези нужди.

Happy Dog – семейна компания със седалище Бавария, произвеждаща храна за куче от най-високо качество. Залага на чисти натурални съставки, продукти на местните фермери, както и на висококачествени протеини, съчетани с благотворните свойства на плодовете и билките. Подобна комбинация позволява на Happy Dog да предлага на пазара храна за куче, която е едновременно вкусна и полезна за четириногите приятели.

Josera – още една популярна немска марка, която предлага на пазара висококачествена храна за куче, направена изцяло от естествени съставки. Избягва използването на генномодифицирани съставки, консерванти, изкуствени оцветители и всякакви други подобни съставки, които биха могли да навредят на здравето на четириногите приятели. Всяка една съставка, част от произвежданата храна за куче на Josera, се тества предварително, за да се определи с точност нейното влияние върху организма на животното.

Purina – компания, която притежава вече над 85-годишен опит по отношение производството на храна за куче. В основата на екипа й стоят специалисти по хранене, експерти в областта на поведението на животните и ветеринарни лекари, които обединяват своите усилия в постигането на една обща цел. А именно на пазара да бъде представена храна за куче, която прави четириногите приятели по-здрави, щастливи и жизнерадостни.

Други марки – на пазара могат да се открият и други марки храна за куче с доказано качество, които няма по никакъв начин да разочароват вас и вашия домашен любимец. Сред тях са Royal Canin, Taste of the wild, Planet Pet, Orijen и др.

Защо да закупите храна за куче от zakucheto.com?

Храна за куче 3
Храна за куче - Вземете от нас!

 Храна за куче от zakucheto.com: Най-високо качество – ние от онлайн магазин zakucheto.com предлагаме храна за куче от споменатите вече престижни и утвърдени в световен мащаб марки. Храна за куче, която ще гарантира отличното здраве и пълното задоволяване на сетивата на вашите домашни любимци.

 Храна за куче от zakucheto.com: Разнообразна продуктова гама – от каквото и да има нужда четириногият ви приятел по отношение на категория „Храна за куче“, при нас без съмнение ще го откриете. Разнообразната ни продуктова гама включва суха и мека/полувлажна храна за куче, консерви и лакомства, био храни и хранителни добавки.

 Храна за куче от zakucheto.com: Изгодни условия на доставките – доставките на всички поръчани от онлайн магазин zakucheto.com продукти са напълно безплатни за клиента. Освен това те се извършват в максимално кратки срокове от време – 1-2 дни за цялата страна.

 Храна за куче от zakucheto.com: Редовни промоции – в онлайн магазина ни непрекъснато са налице определени артикули от категория „Храна за куче“ на промоция. Следете специалните ни оферти и ще можете да закупите храна за куче от най-високо качество на изгодна за вас цена.


Кои са най-добрите марки храна за куче на пазара?

Защо да закупите храна за куче от zakucheto.com?

Показване:
Подреждане по:
Applaws Senior All Breeds - Аплаус Суха Храна за Възрастни Кучета от Всички Породи, с 75% пиле New

Applaws Senior All Breeds - Аплаус Суха Храна за Възрастни Кучета от Всички Породи, с 75% пиле

Сухата храна за кучета Applaws съдържа натурални екстракти от червена боровинка, джинджифи..

36.90лв.

Applaws Adult All Breeds Lite - Аплаус Диетична Суха Храна за Кучета от Всички Породи със 75% пиле New

Applaws Adult All Breeds Lite - Аплаус Диетична Суха Храна за Кучета от Всички Породи със 75% пиле

Сухата храна за кучета Applaws съдържа натурални екстракти от червена боровинка, джинджифи..

36.90лв.

Applaws Adult Small Medium Breed Chicken  - Суха Храна за Кучета от Малките и Средни Породи, 75% пиле New

Applaws Adult Small Medium Breed Chicken - Суха Храна за Кучета от Малките и Средни Породи, 75% пиле

Сухата храна за кучета Applaws съдържа натурални екстракти от червена боровинка, джинджифи..

36.90лв.

Applaws Adult Small Medium Breed Chicken with Lamb - Суха Храна за Кучета от Малките и Средни Породи, 75% агне и пиле New

Applaws Adult Small Medium Breed Chicken with Lamb - Суха Храна за Кучета от Малките и Средни Породи, 75% агне и пиле

Сухата храна за кучета Applaws съдържа натурални екстракти от червена боровинка, джинджифи..

36.90лв.

Applaws Adult Large Breed Chicken - Аплаус Суха Храна за Кучета от Едри породи, с 75% пиле New

Applaws Adult Large Breed Chicken - Аплаус Суха Храна за Кучета от Едри породи, с 75% пиле

Сухата храна за кучета Applaws съдържа натурални екстракти от червена боровинка, джинджифи..

36.90лв.

Applaws Puppy Large Breed Chicken -Аплаус Суха Храна за Растящи Кученца от Едри Породи, с 75% пиле New

Applaws Puppy Large Breed Chicken -Аплаус Суха Храна за Растящи Кученца от Едри Породи, с 75% пиле

Сухата храна за кучета Applaws съдържа натурални екстракти от червена боровинка, джинджифи..

36.90лв.

Applaws Puppy Small Medium Breed with Chicken - Аплаус Суха Храна за Растящи Кученца от Малки и Средни Породи, с 75% пиле

Сухата храна за кучета Applaws съдържа натурални екстракти от червена боровинка, джинджифи..

36.90лв.

Brit Premium Sausage Sport 95% beef & fish - Салам за Куче Брит Спорт 95% Говеждо месо и Риба

Brit Premium Sausage Sport 95% beef & fish е салам за куче с естествен източник на колаген и оме..

5.00лв.

Brit Care Mini Grain Free Yorkshire with Salmon and Tuna - Храна за Кучета от Порада Йоркширски териер

Brit Care Mini Grain Free Yorkshire with Salmon and Tuna това е хипоалергична храна без зърна. ..

7.80лв.

Brit Care Mini Puppy with Lamb - Храна за Куче с Агнешко

BRIT Care  Grain-free with Lamb това е хипоалергична храна без зърна за малки на възраст куче..

32.00лв.

Purina Pro Plan Medium Adult с Пилешко Възрастни над 1 год. Средни Породи

Пълноценна храна за възрастни кучета над 1 година от средни породиOптималното хранене е в основата н..

35.00лв.

Tundra Snacks Duck Salmon Wild Лакомство за куче с патица, сьомга и девеч

TUNDRA Снаксове ENTE, LACHS & WILD екомбинация от три тъмни меса и особено вкусни завашия домаше..

7.15лв.

Tundra Snacks Salmon Лакомство за куче с месо от сьомга

TUNDRA Snacks SALMON са особено вкусни завашият любимец. 80% риба в комбинация с плодове и зеленчуци..

7.15лв.

Tundra Snacks Turkey Лакомсто за куче с пуешко месо

TUNDRA Snacks PUTE са особено вкусни за вашителюбимци. 80% месо в комбинация с плодове и зеленчуци.Ф..

7.15лв.

Tundra Snacks Lamb Лакомство за куче с агнешко месо

TUNDRA Snacks LAMB са особено вкусни завашия домашен любимец. 80% от месото сепреработва в комбинаци..

7.15лв.

Josera Mini Vita Храна за Куче със Сьомга

Пълноценна храна със сьомга за застаряващи кучета от дребни породи.ИНСТРУКЦИИ ЗА ХРАНЕНЕ: Първо..

57.60лв.

Josera Mini Deluxe Храна за Куче с Агнешко

Пълноценна храна с агнешко месо за израснали кучета от дребни породи.ИНСТРУКЦИИ ЗА ХРАНЕНЕ: Пър..

57.60лв.

Josera Light and Vital Храна за Куче с Птиче Месо

Пълноценна храна за израснали кучета с птиче месо спомагаща за намаляване ,на затлъстяването.ИНСТРУК..

49.50лв.

Eukanuba Breed Specific Yorkshire Terrier Adult - Еукануба Храна за Куче за Йоркширски Териер

За възрастни кучета над 1 год. Тегло на храната: 2 кг.  Йоркширският териер e активнa и иг..

20.00лв.

Hill's Soft Baked Biscuits - Хилс Меки, Печени Бисквитки за Куче

Soft Backed Biscuits са меки, изпечени бисквити за куче. Допълваща храна за кучета в напреднала възр..

12.80лв.

Hill's Hypoallergenic Treats - Хилс Хипоалергенни Лакомства за Куче с Хранителни Алергии

Hill's Hypoallergenic Treats е хипоалергенно лакомство за куче.Допълваща храна за кучета с хранителн..

12.80лв.

Hill's Healthy Weight Treats - Хилс Лакомство за Куче за Отслабване

Лакомство за кучета за пораснали кучета за отслабване и поддържане на теглото. Страхотен вкус. ..

12.80лв.

Hill's Health Mobility Treats - Хилс Лакомства за Куче при Ставни Проблеми

Healthy Mobility Treats е лакомство за куче при наличието на ставни проблеми.Богато на Омега-3 мастн..

12.80лв.

Hill's Dental Care Chews Mint Taste - Хилс Дентални Лакомства за Куче с Ментов Вкус

Dental Care Chews лакомство за куче за зъбна хигиена, което работи като четка за зъби и полиране зъб..

12.80лв.