Храна и лакомства

Храна и лакомства

Храна за куче


За какво трябва да внимавате при избора на храна за куче?

Изборът на храна за куче е много важен от гледна точка правилното развитие на вашия домашен любимец и запазването на отличното му здраве и кондиция във времето. Затова ви препоръчваме да подходите към него с необходимото внимание и отговорност. Няколко са нещата, за които трябва да внимавате, когато закупувате храна за куче. Сред тях са качеството и характеристиките на самата храна за куче, породата и възрастта на четириногия ви приятел, както и неговите специфични нужди. Вижте най-важното за всеки от изброените аспекти:

Храна за куче 1
Храна за куче -  Качество

качество и характеристики на съответната храна за куче – на първо място, трябва да се уверите, че купувате наистина качествена и надеждна храна за куче, която по никакъв начин няма да навреди или да предизвика нежелани симптоми у вашия домашен любимец. Задължително прегледайте съставките, за да имате представа от какво е направена съответната храна за куче. Също така би било добър вариант да залагате на марки, които са се доказали на пазара и за които знаете, че ще ви предоставят само и единствено най-доброто от категория „Храна за куче“.

порода и възраст на домашния любимец – породата и възрастта на домашния любимец са от голямо значение, когато се избира храна за куче. Различните породи кучета си имат различни спецификации на тялото, по-голяма или по-малка чувствителност, склонност към определени заболявания и т.н. От друга страна, за всяка възраст също си има подходяща и препоръчителна храна за куче. Подрастващите кутрета например се нуждаят от храна за куче с по-високо съдържание на протеини и енергия, докато по-възрастните домашни любимци често имат проблеми с болки в ставите или пък чувствителен стомах, което също налага необходимостта от закупуване на специално предназначени за тях продукти.

специфични нужди – вашият домашен любимец може да има и специфични нужди, които не са характерни за неговата порода или възраст. Тези специфични нужди също трябва да бъдат взети предвид, когато се избира храна за куче. При наличие на алергии или често срещани нежелани симптоми при консумиране на определени продукти например, е препоръчително да се залага на антиалергенна храна за куче, направена само и единствено от съставки, които не представляват никакъв риск за неговото здраве и кондиция.

Кои са най-добрите марки храна за куче на пазара?

Храна за куче 2
Храна за куче - Достъпност

Има няколко марки храна за куче, които са доказали своето качество и надеждност през годините. Марки, за които можете да бъдете сигурни, че ще ви предоставят само и единствено най-доброто от категорията. Нека да видим кои са тези марки храна за куче:

Essentiall Foods – марка, чиято храна за куче и други продукти се произвеждат в Обединеното Кралство. Над 90% от съставките, използвни за приготвянето им, се добиват от селските райони на Англия, Уелс и Шотландия, което гарантира тяхното качество и чистота. Със своите продукти от категория „Храна за куче“ Essentiall Foods се стреми да подобрява и удължава живота на четириногите приятели, като същевременно им предоставя значителни количества удоволствие и наслада.

Dr.Clauder‘s – немска марка, която е с богати традиции по отношение производството на храна за куче. Историята й започва през далечната 1957 година, като оттогава досега компанията е инвестирала огромни количества средства и усилия във внедряването на редица стандарти, гарантиращи първокласното качество и вкусови характеристики на нейните продукти. Дългият опит в сферата позволява на екипа на Dr.Clauder‘s да разбира по-добре нуждите на вашите домашни любимци, и съответно да предлага на пазара продукти, които в пълна степен удовлетворяват тези нужди.

Happy Dog – семейна компания със седалище Бавария, произвеждаща храна за куче от най-високо качество. Залага на чисти натурални съставки, продукти на местните фермери, както и на висококачествени протеини, съчетани с благотворните свойства на плодовете и билките. Подобна комбинация позволява на Happy Dog да предлага на пазара храна за куче, която е едновременно вкусна и полезна за четириногите приятели.

Josera – още една популярна немска марка, която предлага на пазара висококачествена храна за куче, направена изцяло от естествени съставки. Избягва използването на генномодифицирани съставки, консерванти, изкуствени оцветители и всякакви други подобни съставки, които биха могли да навредят на здравето на четириногите приятели. Всяка една съставка, част от произвежданата храна за куче на Josera, се тества предварително, за да се определи с точност нейното влияние върху организма на животното.

Purina – компания, която притежава вече над 85-годишен опит по отношение производството на храна за куче. В основата на екипа й стоят специалисти по хранене, експерти в областта на поведението на животните и ветеринарни лекари, които обединяват своите усилия в постигането на една обща цел. А именно на пазара да бъде представена храна за куче, която прави четириногите приятели по-здрави, щастливи и жизнерадостни.

Други марки – на пазара могат да се открият и други марки храна за куче с доказано качество, които няма по никакъв начин да разочароват вас и вашия домашен любимец. Сред тях са Royal Canin, Taste of the wild, Planet Pet, Orijen и др.

Защо да закупите храна за куче от zakucheto.com?

Храна за куче 3
Храна за куче - Вземете от нас!

 Храна за куче от zakucheto.com: Най-високо качество – ние от онлайн магазин zakucheto.com предлагаме храна за куче от споменатите вече престижни и утвърдени в световен мащаб марки. Храна за куче, която ще гарантира отличното здраве и пълното задоволяване на сетивата на вашите домашни любимци.

 Храна за куче от zakucheto.com: Разнообразна продуктова гама – от каквото и да има нужда четириногият ви приятел по отношение на категория „Храна за куче“, при нас без съмнение ще го откриете. Разнообразната ни продуктова гама включва суха и мека/полувлажна храна за куче, консерви и лакомства, био храни и хранителни добавки.

 Храна за куче от zakucheto.com: Изгодни условия на доставките – доставките на всички поръчани от онлайн магазин zakucheto.com продукти са напълно безплатни за клиента. Освен това те се извършват в максимално кратки срокове от време – 1-2 дни за цялата страна.

 Храна за куче от zakucheto.com: Редовни промоции – в онлайн магазина ни непрекъснато са налице определени артикули от категория „Храна за куче“ на промоция. Следете специалните ни оферти и ще можете да закупите храна за куче от най-високо качество на изгодна за вас цена.


Кои са най-добрите марки храна за куче на пазара?

Защо да закупите храна за куче от zakucheto.com?

Показване:
Подреждане по:

Alleva® Equilibrium (Adult Medium/Maxi) Sensitive Pork - Пълноценна храна за кучета от всички породи

 Alleva® Equilibrium (Adult Medium/Maxi) Sensitive Pork - Пълноценна храна за кучета от всички ..

111.00лв.

Alleva® Equilibrium Sensitive Lamb (Puppy All Breeds) - Пълноценна храна за кучета от всички породи

 Alleva® Equilibrium Sensitive Lamb (Puppy All Breeds)  - Пълноценна храна за кучета от вс..

117.00лв.

Beaphar - пудра за кучета и котки за ставни проблеми, 300 гр

 Beaphar - пудра за кучета и котки за ставни проблеми, 300 гр - БеафарСтавните заболявания..

39.90лв.

BRIT PATÉ & MEAT - BEEF - Консервирана храна за кучета с 27% прясно телешко месо и 23% пуешко месо

Пълноценна храна за кучета BRIT BOUTIQUESХапки с телешко - Нетно количество 400 грамаСъстав: ..

3.90лв.

Happy Dog Supreme Junior Grainfree - Храна за Подрастващи Кучета Хепи дог Джуниър Грейн Фри

Храна за кучета след 7-месечна възраст.От 7 месеца нататък храната трябва да има умерено съдържание ..

16.30лв.

Ultra Premium Direct Puppy mini&medium breeds - суха храна за подрастващи кученца от дребни и средни породи

Ultra Premium Direct Puppy mini&medium breeds - суха храна за подрастващи кученца от дребни и ср..

67.20лв.

8 in 1 - замръзено и допълващо лакомство за кучета, MEATY FREATS - с патешко месо и ябълки

8 in 1 - замръзено и допълващо лакомство за кучета, MEATY FREATS - с патешко месо и ябълки - 8 ..

8.90лв.

8 in 1 - кокали за кучета говеждо месо блистер 7бр.

8 in 1 - кокали за кучета говеждо месо блистер 7бр. - 8 в 18in1 Delights Beef XS - кокали говег..

10.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, Delights Pork S - кокал свинско месо

8 in 1 - лакомство за кучета, Delights Pork S - кокал свинско месо - 8 в 1Вкусно свиснко месо, ..

5.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, Delights Sticks - пръчици пилешко месо 10бр.

8 in 1 - лакомство за кучета, Delights Sticks - пръчици пилешко месо 10бр. - 8 в 1Благодарение на сп..

9.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, Minis training proactivity 100 гр

8 in 1 - лакомство за кучета, Minis training proactivity 100 гр - 8 в 1Пилешки филенца от най-в..

4.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, Minis training proenergy 100 гр

8 in 1 - лакомство за кучета, Minis training proenergy 100 гр - 8 в 1Пилешки филенца от най-вис..

4.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, Minis training proimmune 100 гр

8 in 1 - лакомство за кучета, Minis training proimmune 100 гр - 8 в 1Пилешки филенца от най-вис..

4.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, Minis training prolearn 100 гр

8 in 1 - лакомство за кучета, Minis training prolearn 100 гр - 8 в 1Пилешки филенца от най-висо..

4.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Крила

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Крила - 8 в 18in1 TRIPLE FLAVOUR - Крила - говеж..

8.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Ребра

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Ребра - 8 в 18in1 TRIPLE FLAVOUR - Ребра - говеж..

8.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Шишчета

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR - Шишчета - 8 в 18in1 TRIPLE FLAVOUR - Шишчета MIX..

8.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR XS - кокали блистер MIX

8 in 1 - лакомство за кучета, TRIPLE FLAVOUR XS - кокали блистер MIX - 8 в 18in1 TRIPLE FLAVOUR XS -..

9.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, дентални кокалчета, 7бр.

8 in 1 - лакомство за кучета, дентални кокалчета, 7бр. - 8 в 1Кокали с пилешко месо, специална ..

10.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, кокал говеждо месо

8 in 1 - лакомство за кучета, кокал говеждо месо - 8 в 1Оригинално направени кокали с говеждо м..

8.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, кокали пилешко месо, 7бр

8 in 1 - лакомство за кучета, кокали пилешко месо, 7бр - 8 в 1Оригинално направени кокали с пил..

9.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, месни дъвчащи пръстени 3бр.

8 in 1 - лакомство за кучета, месни дъвчащи пръстени 3бр. - 8 в 1Дъвчащи пръстени с пилешко мес..

10.90лв.

8 in 1 - лакомство за кучета, пръчици пилешко месо 3бр.

8 in 1 - лакомство за кучета, пръчици пилешко месо 3бр.- 8 в 1Оригинално направени пръчици с пилешко..

9.90лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?