Храна и лакомства

Храна и лакомства

Храна за куче


За какво трябва да внимавате при избора на храна за куче?

Изборът на храна за куче е много важен от гледна точка правилното развитие на вашия домашен любимец и запазването на отличното му здраве и кондиция във времето. Затова ви препоръчваме да подходите към него с необходимото внимание и отговорност. Няколко са нещата, за които трябва да внимавате, когато закупувате храна за куче. Сред тях са качеството и характеристиките на самата храна за куче, породата и възрастта на четириногия ви приятел, както и неговите специфични нужди. Вижте най-важното за всеки от изброените аспекти:

Храна за куче 1
Храна за куче -  Качество

качество и характеристики на съответната храна за куче – на първо място, трябва да се уверите, че купувате наистина качествена и надеждна храна за куче, която по никакъв начин няма да навреди или да предизвика нежелани симптоми у вашия домашен любимец. Задължително прегледайте съставките, за да имате представа от какво е направена съответната храна за куче. Също така би било добър вариант да залагате на марки, които са се доказали на пазара и за които знаете, че ще ви предоставят само и единствено най-доброто от категория „Храна за куче“.

порода и възраст на домашния любимец – породата и възрастта на домашния любимец са от голямо значение, когато се избира храна за куче. Различните породи кучета си имат различни спецификации на тялото, по-голяма или по-малка чувствителност, склонност към определени заболявания и т.н. От друга страна, за всяка възраст също си има подходяща и препоръчителна храна за куче. Подрастващите кутрета например се нуждаят от храна за куче с по-високо съдържание на протеини и енергия, докато по-възрастните домашни любимци често имат проблеми с болки в ставите или пък чувствителен стомах, което също налага необходимостта от закупуване на специално предназначени за тях продукти.

специфични нужди – вашият домашен любимец може да има и специфични нужди, които не са характерни за неговата порода или възраст. Тези специфични нужди също трябва да бъдат взети предвид, когато се избира храна за куче. При наличие на алергии или често срещани нежелани симптоми при консумиране на определени продукти например, е препоръчително да се залага на антиалергенна храна за куче, направена само и единствено от съставки, които не представляват никакъв риск за неговото здраве и кондиция.

Кои са най-добрите марки храна за куче на пазара?

Храна за куче 2
Храна за куче - Достъпност

Има няколко марки храна за куче, които са доказали своето качество и надеждност през годините. Марки, за които можете да бъдете сигурни, че ще ви предоставят само и единствено най-доброто от категорията. Нека да видим кои са тези марки храна за куче:

Essentiall Foods – марка, чиято храна за куче и други продукти се произвеждат в Обединеното Кралство. Над 90% от съставките, използвни за приготвянето им, се добиват от селските райони на Англия, Уелс и Шотландия, което гарантира тяхното качество и чистота. Със своите продукти от категория „Храна за куче“ Essentiall Foods се стреми да подобрява и удължава живота на четириногите приятели, като същевременно им предоставя значителни количества удоволствие и наслада.

Dr.Clauder‘s – немска марка, която е с богати традиции по отношение производството на храна за куче. Историята й започва през далечната 1957 година, като оттогава досега компанията е инвестирала огромни количества средства и усилия във внедряването на редица стандарти, гарантиращи първокласното качество и вкусови характеристики на нейните продукти. Дългият опит в сферата позволява на екипа на Dr.Clauder‘s да разбира по-добре нуждите на вашите домашни любимци, и съответно да предлага на пазара продукти, които в пълна степен удовлетворяват тези нужди.

Happy Dog – семейна компания със седалище Бавария, произвеждаща храна за куче от най-високо качество. Залага на чисти натурални съставки, продукти на местните фермери, както и на висококачествени протеини, съчетани с благотворните свойства на плодовете и билките. Подобна комбинация позволява на Happy Dog да предлага на пазара храна за куче, която е едновременно вкусна и полезна за четириногите приятели.

Josera – още една популярна немска марка, която предлага на пазара висококачествена храна за куче, направена изцяло от естествени съставки. Избягва използването на генномодифицирани съставки, консерванти, изкуствени оцветители и всякакви други подобни съставки, които биха могли да навредят на здравето на четириногите приятели. Всяка една съставка, част от произвежданата храна за куче на Josera, се тества предварително, за да се определи с точност нейното влияние върху организма на животното.

Purina – компания, която притежава вече над 85-годишен опит по отношение производството на храна за куче. В основата на екипа й стоят специалисти по хранене, експерти в областта на поведението на животните и ветеринарни лекари, които обединяват своите усилия в постигането на една обща цел. А именно на пазара да бъде представена храна за куче, която прави четириногите приятели по-здрави, щастливи и жизнерадостни.

Други марки – на пазара могат да се открият и други марки храна за куче с доказано качество, които няма по никакъв начин да разочароват вас и вашия домашен любимец. Сред тях са Royal Canin, Taste of the wild, Planet Pet, Orijen и др.

Защо да закупите храна за куче от zakucheto.com?

Храна за куче 3
Храна за куче - Вземете от нас!

 Храна за куче от zakucheto.com: Най-високо качество – ние от онлайн магазин zakucheto.com предлагаме храна за куче от споменатите вече престижни и утвърдени в световен мащаб марки. Храна за куче, която ще гарантира отличното здраве и пълното задоволяване на сетивата на вашите домашни любимци.

 Храна за куче от zakucheto.com: Разнообразна продуктова гама – от каквото и да има нужда четириногият ви приятел по отношение на категория „Храна за куче“, при нас без съмнение ще го откриете. Разнообразната ни продуктова гама включва суха и мека/полувлажна храна за куче, консерви и лакомства, био храни и хранителни добавки.

 Храна за куче от zakucheto.com: Изгодни условия на доставките – доставките на всички поръчани от онлайн магазин zakucheto.com продукти са напълно безплатни за клиента. Освен това те се извършват в максимално кратки срокове от време – 1-2 дни за цялата страна.

 Храна за куче от zakucheto.com: Редовни промоции – в онлайн магазина ни непрекъснато са налице определени артикули от категория „Храна за куче“ на промоция. Следете специалните ни оферти и ще можете да закупите храна за куче от най-високо качество на изгодна за вас цена.


Кои са най-добрите марки храна за куче на пазара?

Защо да закупите храна за куче от zakucheto.com?

Показване:
Подреждане по:
Храна за кучета N&D QUINOA WEIGHT LAMB ADULT Всички породи кучета с агнешко и броколи New

Храна за кучета N&D QUINOA WEIGHT LAMB ADULT Всички породи кучета с агнешко и броколи

Храна за кучета N&D ( ND ) QUINOA WEIGHT LAMB ADULT Всички породи кучета с агнешко и броколиN&am..

25.00лв.

Храна за кучета N&D QUINOA SKIN & COAT VENISON ADULT Всички породи кучета с еленско, киноа, кокос и куркума New
Храна за кучета N&D QUINOA SKIN & COAT QUAIL ADULT Всички породи кучета с пъдпъдък, киноа, кокос и куркума New

Храна за кучета N&D QUINOA SKIN & COAT QUAIL ADULT Всички породи кучета с пъдпъдък, киноа, кокос и куркума

Храна за кучета N&D ( ND) QUINOA SKIN & COAT QUAIL ADULT Всички породи кучета с пъдпъдък, ки..

25.00лв.

Храна за кучета N&D QUINOA SKIN & COAT DUCK ADULT Всички породи кучета с патешко, киноа, кокос и куркума New

Храна за кучета N&D QUINOA SKIN & COAT DUCK ADULT Всички породи кучета с патешко, киноа, кокос и куркума

Храна за кучета N&D ( ND ) QUINOA SKIN & COAT DUCK ADULT Всички породи кучета с патешко, кин..

25.00лв.

Храна за кучета N&D QUINOA DIGEST LAMB ADULT Всички породи кучета с агнешко, киноа, копър, мента и артишок New

Храна за кучета N&D QUINOA DIGEST LAMB ADULT Всички породи кучета с агнешко, киноа, копър, мента и артишок

Храна за кучета N&D ( ND ) QUINOA DIGEST LAMB ADULT Всички породи кучета с агнешко, киноа, копър..

25.00лв.

Храна за кучета N&D OCEAN MINI ADULT PUMPKIN Мини породи кучета с тиква, риба треска и портокал New

Храна за кучета N&D OCEAN MINI ADULT PUMPKIN Мини породи кучета с тиква, риба треска и портокал

Храна за кучета N&D (ND) OCEAN MINI ADULT PUMPKIN Мини породи кучета с тиква, риба треска и порт..

22.80лв.

Храна за кучета N&D ADULT MINI PUMPKIN Мини породи кучета тиква с глиганско и ябълка New

Храна за кучета N&D ADULT MINI PUMPKIN Мини породи кучета тиква с глиганско и ябълка

Храна за кучета N&D (ND) ADULT MINI PUMPKIN Мини породи кучета над 1 година с тиква, глиган..

17.80лв.

Храна за кучета N&D ADULT MINI PUMPKIN Мини породи израснали кучета тиква с пилешко и нар

Храна за кучета ( ND)  N&D ADULT MINI PUMPKIN за мини породи кучета над 1 година с тиква, п..

15.80лв.

Храна за кучета N&D ADULT MEDIUM & MAXI PUMPKIN Средни и големи породи кучета тиква с агнешко и боровинки

Храна за кучета ( ND)  ADULT MEDIUM & MAXI PUMPKIN Средни и големи породи кучета тиква с аг..

149.00лв.

Храна за кучета N&D ADULT MINI PUMPKIN Мини породи кучета тиква с агнешко и боровинки

Храна за кучета N&D (ND) ADULT MINI PUMPKIN Мини породи кучета над 1 година с тиква, агнешко и б..

17.80лв.

Храна за кучета N&D PUPPY MED&MAXI PUMPKIN Средни и големи породи кученца бебета тиква с агнешко и боровинки

Храна за кучета ( ND)  N&D PUPPY MINI PUMPKIN за средни и големи породи кученца бебета с ти..

155.00лв.

Храна за кучета N&D PUPPY MINI PUMPKIN Мини породи кученца бебета тиква с агнешко и боровинки

Храна за кучета ( ND)  N&D PUPPY MINI PUMPKIN за мини породи с тиква, агнешко и боровинкиАг..

17.80лв.

Храна за куче Planet Pet Society Salmon & Potato - пълноценна храна със сьомга и картофи - за всички породи кучета над 1 год.

Пълноценна храна със сьомга и картофи, подходяща за всички породи и възрасти. Тя е внимателно разраб..

26.90лв.

Stuzzy Monoprotein Grain Free Maintenance Chicken Small Breed - пълноценна храна за кучета с пилешко месо, за кучета от малки породи

Без зърна и без глутенЕдинствен източник на протеиниПодходяща за кучета с алергииБогата на проте..

12.90лв.

Лакомство за куче Микс от говеждо, агнешко и пилешко месо Dog Treat MIX JR Farm

Лакомство за куче Микс от говеждо, агнешко и пилешко месо Dog Treat MIX JR FarmСъставки:трахея от..

17.90лв.

Деликатесно лакомство за куче кожен кокал с Еленско месо, моркови и тиква Dog Treat Vension JR Farm

Лакомство за куче кожен кокал - Еленско месо, моркови и тиква - 4 бр.Съставки: говеждо месо 53%, ..

17.90лв.

Лакомство за куче кожен кокал с Агнешко месо, магданоз и тиквички Dog Treat Bone Lamb JR Farm

Лакомство за куче кожен кокал с - Агнешко месо ,магданоз и тиквички - 4 бр. Съставки: кожа о..

17.90лв.

Лакомство за куче кожен кокал с патешко месо, ябълки и кокос Dog Treat Duck JR Farm

Кожен кокал с патешко месо, ябълки и кокос. 4бр.Съставки: кожа от говеждо месо 53%, мляко и млечн..

17.90лв.