Adaptil

Adaptil

Adaptil


Какво е Adaptil?

Adaptil е един от водещите в световен мащаб брандове, когато става въпрос за продукти, свързани с поведението на кучетата. Мисията на този бранд е да помогне на четириногите приятели да се справят с най-често срещаните стресови ситуации в ежедневието по възможно най-естествен начин. Едни от най-търсените и популярни сред потребителите продукти от гамата Adaptil са каишка калм и дифузер с пълнител за успокояване при шум и страх, както и спрей за успокояване при пътуване. В следващите редове ще поговорим малко повече за споменатите продукти Adaptil, тяхното действие, ползи и значение в живота на кучето. В допълнение, ще научите защо закупуването на артикули, принадлежащи към марката Adaptil от онлайн магазин zakucheto.com е най-добрата опция за вас.

Как точно действа Adaptil?

Adaptil 1
Adaptil - Качество

Майките – кучета по принцип общуват със своите малки кутрета посредством феромони - поредица от „естествени съобщения“, разпръсквани във въздуха. Тези послания гарантират на малките спокойствие и комфорт, и максимално ефективно ги изваждат от състоянията на стрес и безпокойство. Подобни сигнали се възприемат от кучета на всички възрасти, като в същото време те не могат да бъдат доловени от човека, котките или други животински видове, защото са видовоспецифични. Абсолютно същият принцип важи с пълна сила и при използване на продукти от гамата Adaptil, които съдържат тези феромони, отделяни от женските кучета. Adaptil изпраща „успокоителни послания“ и помага на кучетата и кученцата да се чувстват спокойни в трудни за тях ситуации. Adaptil – каишки, дифузер с пълнител или спрей, се използват при необичайни за четириногия приятел ситуации, които са причина за стрес, страх и още нежелани усещания Специално разработената каишка Adaptil Junior, доказано има изключително благотворно влияние върху кутретата в периода непосредствено след осиновяването им. Благодарение на Adaptil ще осигурите на вашето кученце правилно израстване и развитие от психологическа гледна точка, и ще го направите по-игриво, жизнерадостно и щастливо от живота.

Кои са най-търсените продукти от марката Adaptil?

Adaptil 2
Adaptil - Достъпност

Няколко са най-търсените и популярни сред стопаните на кучета в световен мащаб продукти от марката Adaptil. Започвайки от калм каишката за цялостно успокояване, преминавайки през дифузера и пълнителя, използващи се при шум, страх и стрес, и стигайки до спрея, влизащ в употреба по време на пътувания. По-надолу в текста ще разгледаме поотделно всеки един от тези продукти, принадлежащи към гамата Adaptil.

- калм каишка Adaptil – калм каишката е решение, което ще осигури на вашето куче постоянно спокойствие и комфорт в ежедневието. Веднъж сложена на врата на четириногия приятел, тя може да стои там непрекъснато (сваляйте я единствено когато се налага да къпете кучето с шампоан). Калм каишката на Adaptil ефективно помага на домашния любимец да се адаптира в ситуации като силни шумове, обучение, пътуване и специфични страхове.

- калм дифузер с пълнител Adaptil – спомага за изграждането на успокояваща за кучето среда у дома. За да го използвате по предназначение, трябва просто да поставите пълнителя в дифузера и след това да го включите в електрически контакт. Всеки един дифузер с пълнител Adaptil е способен да покрие площ до 70 м2. Калм дифузерът, принадлежащ към гамата Adaptil, ще окаже решаваща подкрепа на вашия четириног приятел в ситуации, в които той е оставен сам в къщата или апартамента, или пък са налице силни шумове и непознати за него посетители.

- калм пълнител Adaptil – използва се за презареждане на дифузера Adaptil, за който говорихме в предишния абзац. Калм пълнителят Adaptil е клинично доказан, използван и препоръчван от ветеринарните лекари. Стандартният пълнител от 48 мл. ще ви върши работа за период от 30 дни.

- спрей транспорт Adaptil – още един продукт от марката Adaptil, който пък от своя страна ще ви помогне да успокоите кучето по време на пътуване с автомобил. Спреят ефективно намалява задъхването, треперенето и безпокойството на домашните любимци, когато се возят в подобни превозни средства. За да се възползвате от свойствата и функциите му, пръскайте с него клетката на кучето или директно колата.След съответното пръскане е задължително да се изчака поне 15 минути, преди четириногият приятел да бъде пуснат в автомобила. Ако става въпрос за по-дълги пътувания с кола, пръскания с Adaptil трябва да се правят на всеки 4-5 часа.

Защо да закупувате Adaptil от онлайн магазин zakucheto.com?

Adaptil 3
Adaptil - Вземете от нас!

Adaptil от онлайн магазин zakucheto.com: Всичко на едно място – в онлайн магазина ни ще откриете на едно място всички продукти от марката Adaptil, от които се интересувате. Независимо дали търсите за вашето куче калм каишка, дифузер с пълнител или пък спрей транспорт Adaptil, zakucheto.com е подходящото място за вас.

Adaptil от онлайн магазин zakucheto.com: Изгодни цени – при нас артикулите на Adaptil се предлагат на достъпни цени. В допълнение, периодично определени продукти са пускани на специални промоционални цени и намаления. Ако следите редовно тези наши предложения, ще имате възможност да се сдобиете с най-доброто от марката Adaptil при максимално изгодни за вас като клиенти условия.

Adaptil от онлайн магазин zakucheto.com: Бързи и безплатни доставки – доставката е още един аспект от процеса по покупка, от който ще имате изгода, ако решите да си вземете продукти на Adaptil от онлайн магазин zakucheto.com. От една страна, тази доставка е напълно безплатна за вас и съответно няма да ви коства никакви допълнителни разходи. От друга, тя ще бъде извършена в максимално кратки срокове от 1-2 дни, независимо в коя част или населено място от страната се намирате.

Adaptil от онлайн магазин zakucheto.com: Богата информация – важно преимущество на онлайн магазин zakucheto.com е, че ви дава възможност да направите възможно най-информиран и адекватен за нуждите на домашния си любимец избор. Всеки продукт, в това число и от марката Adaptil, е придружен с достатъчно богато описание, даващо информация за неговите основни свойства и характеристики. Благодарение на съответното описание ще разберете за какви типове кучета и състояния е подходящ продуктът, как да го използвате правилно и период на действие.

Кои са най-търсените продукти от марката Adaptil?
Защо да закупувате Adaptil от онлайн магазин zakucheto.com?
Показване:
Подреждане по:

Adaptil Calm Collar Успокояваща Каишка за Куче

АДАПТИЛ Калм Каишка е чудесно решение, което помага на Вашето куче да се успокои и адаптир..

48.90лв.

Adaptil Calm Калм Дифузер за Успокояване на Кучето при шум, страх, стрес

АДАПТИЛ Калм Дифузер е чудесно решение, което да помогне на Вашето куче да се успокои и адаптира у д..

67.90лв.

Adaptil Calm Калм Пълнител за Успокояване на Кучето при шум, страх, стрес

Използвайте АДАПТИЛ Калм Пълнител всеки месец, за да продължите да помагате на Вашето куче..

52.90лв.

Adaptil Transort Спрей за Успокояване на Кучето при Пътуване

АДАПТИЛ Транспорт помага да успокоите кучето при пътуване.Прави пътуването и посещението при ветерин..

38.90лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?