RAFI Pate - с говеждо, червени и черни боровинки 400 гр.

Пълноценна консервирана храна за възрастни кучета от всички породи - с говеждо месо

Консервираната храна от говеждо месо Rafi се характеризира с високо съдържание на пълноценен протеин и с ниско съдържание на мазнини. Освен това месото и суровините, получени от говеждо месо, са ценен източник на лизин и хистидин. Важни вещества са също мастните киселини от семействата n-3 и n-6, регулиращи работата на много жизнени функции на възрастните кучета. Храната съдържа желязо, което осигурява правилния метаболизъм на кръвта, както и селен и цинк, покриващи дневните нужди от тези съставки. Рецептата е обогатена с добавянето на червени и черни боровинки, които благодарение на присъстващите в тях биологично активни съединения, главно процианидини и флавоноиди, имат силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Мащерката от своя страна има антибактериален ефект и има положителен ефект върху храносмилателните функции.

Rafi консервирана храна с говеждо съдържа: пълноценни протеини и ненаситени мастни киселини, т.е.необходими съставки за правилното функциониране на тялото на кучето, ленено масло, което е източник на n-3 и n-6 мастни киселини, витамин Е и редица биологично активни съединения с противовъзпалителни свойства, както и ценни фитостероли, които подобряват функционирането на храносмилателния тракт, плодове - червени и черни боровинки със силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, мащерка, стимулираща секрецията на храносмилателни сокове и допълнително подобряваща вкуса на кучешката храна.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

RAFI Pate - с говеждо, червени и черни боровинки 400 гр.

  • Модел: RF-03
  • Наличност: Склад
  • 3.40лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Пълноценна консервирана храна за възрастни кучета от всички породи - с дивеч /еленско месо/Консервир..
3.40лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?