RAFI Pate - с говеждо, червени и черни боровинки 400 гр.

Пълноценна консервирана храна за възрастни кучета от всички породи - с говеждо месо

Консервираната храна от говеждо месо Rafi се характеризира с високо съдържание на пълноценен протеин и с ниско съдържание на мазнини. Освен това месото и суровините, получени от говеждо месо, са ценен източник на лизин и хистидин. Важни вещества са също мастните киселини от семействата n-3 и n-6, регулиращи работата на много жизнени функции на възрастните кучета. Храната съдържа желязо, което осигурява правилния метаболизъм на кръвта, както и селен и цинк, покриващи дневните нужди от тези съставки. Рецептата е обогатена с добавянето на червени и черни боровинки, които благодарение на присъстващите в тях биологично активни съединения, главно процианидини и флавоноиди, имат силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Мащерката от своя страна има антибактериален ефект и има положителен ефект върху храносмилателните функции.

Rafi консервирана храна с говеждо съдържа: пълноценни протеини и ненаситени мастни киселини, т.е.необходими съставки за правилното функциониране на тялото на кучето, ленено масло, което е източник на n-3 и n-6 мастни киселини, витамин Е и редица биологично активни съединения с противовъзпалителни свойства, както и ценни фитостероли, които подобряват функционирането на храносмилателния тракт, плодове - червени и черни боровинки със силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, мащерка, стимулираща секрецията на храносмилателни сокове и допълнително подобряваща вкуса на кучешката храна.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

RAFI Pate - с говеждо, червени и черни боровинки 400 гр.

  • Модел: RF-03
  • Наличност: Склад
  • 3.40лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?