Canina Petvital Arthro-Tablets - при ставни заболявания 60 грама
хранителна добавка за кучета и котки
Таблетките Petvital Arthro съдържат витамини, минерали и изсушени растения. Благодарение на тези съставки се подобрява метаболизма на костите, проблемните стави се подсилват и могат да функционират отново. Процесите на остаряване на костите се забавят чрез положително повлияване на естествения им йонообмен, еластичността на костите, ставите и сухожилията се повишава. Таблетките Petvital Arthro подпомагат регенерацията на костите след фрактури, оперативни интервенции и при нарушения на растежа. Растенията бяла върба, оман и млечка се използват от древни времена при ревматизъм, контузии, сътресения и подагра. Върбата се използва за намаляване на болката при артрит. Екстрактът от оман и кора на бяла върба протектират костите, ставите и съединителната тъкан, подпомагат калусообразуването.
Витамин Е: като антиоксидант отстранява свободните радикали и служи като клетъчно протективен витамин.
Витамин В1: е незаменим за пренасяне на нервните импулси. Желязото е важно за кръвотворната функция, транспорта на кислород и мускулната активност. Медта взима участие в изграждането на кръвни елементи, кожния пигмент и ноктите. Цинкът подпомага нарастването и деленето на клетките.
Съдържание: малтодекстрин, целулоза, екстракт от кора на бяла върба, корен от оман и млечка
Анализ
СВл 19,7% 
СПр2,7% 
СПЕ 5,0% 
мазнини 1,1%
вит. В1 8200 mg 155 mg вит В12 2500 mcg вит. Е 2200 mg
цинк 8 mg ж е л я з о 155 mg молибден 13 mg
манган 10mg к о б а л т 3mg м е д 1,5mg
Дозировка:
кученца и млади кучета/котенца: 2 таблетки за 10кг телесно тегло/ ден, максимално 12 табл., равномерно разпределени за деня; третирането продължава 1 месец, след 6 месеца може да се повтори;
възрастни кучета и котки: 5 таблетки за 10кг телсно тегло/ден, максимално 20 табл., равномерно разпределени за деня; третирането продължава 3 месеца; може да се повтаря всяка година;

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Canina Petvital Arthro-Tablets - при ставни заболявания 60 грама

  • Продуктът е разгледан: 2365
  • Модел: cp63
  • Наличност: Склад
  • 31.30лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?