RAFI Pate - с патица, червени и черни боровинки 400 гр.

Пълноценна консервирана храна за възрастни кучета от всички породи - с патица

Тази консервирана храна на Rafi, благодарение на използването на месо и животински субпродукти от патица, е източник на здравословен протеин с всички основни аминокиселини. Освен това високото съдържание на дефицитни аминокиселини (особено на сярна) намалява необходимостта от допълването им със зърнени продукти. Храната с патешко съдържа селен, мед и желязо в правилните пропорции, като по този начин покрива ежедневните нужди на възрастно куче. Особено важни компоненти, присъстващи в патешкото месо и субпродукти са мастните киселини от семействата n-6 и n-3, които регулират храносмилателната система. Добавянето на мащерка увеличава аромата и вкуса на храната и подпомага храносмилателната функция. Черната боровинката предпазва тялото от свободните радикали, а червената боровинка предотвратява инфекции на пикочните пътища.

Rafi консервирана храна с патица съдържа: пълноценни протеини и ненаситени мастни киселини, т.е.необходими съставки за правилното функциониране на организма на кучето, ленено масло, което е източник на n-3 и n-6 мастни киселини, витамин Е и редица биологично активни съединения с противовъзпалителни свойства, както и ценни фитостероли, които подобряват функционирането на храносмилателния тракт, плодове - черни и червени боровинки със силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, мащерка, стимулираща секрецията на храносмилателни сокове и допълнително подобряваща вкуса на кучешката храна.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

RAFI Pate - с патица, червени и черни боровинки 400 гр.

  • Модел: RF-05
  • Наличност: Склад
  • 3.40лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?