RAFI Pate - със заек, червени и черни боровинки 400 гр.

Пълноценна консервирана беззърнена храна за възрастни кучета от всички породи - със заек

Rafi консервирана храна със заек е продукт, базиран на съвременни стандарти и препоръки за правилно хранене на възрастни кучета. Съставът му напълно покрива нуждата от основни хранителни вещества, минерали и витамини. Заешкото месо и суровините, освен пълноценните протеини, са източник на желязо, селен и цинк, които участват в стимулирането на защитните функции на организма. Храната не съдържа добавки, консерванти или оцветители за подобряване на вкуса и стимулиране на апетита. Именно наличието на боровинки, боровинки и мащерка в състава естествено повишава сетивната привлекателност на храненето за куче. Добавянето на ленено масло, богато на n-3 и n-6 мастни киселини, витамин Е и вещества с противовъзпалителни свойства, също така осигурява ценни биологично активни съединения - фитостероли,

Рафи влажна храна със заек съдържа: пълноценни протеини и ненаситени мастни киселини, т.е.необходими съставки за правилното функциониране на тялото на кучето, ленено масло, което е източник на n-3 и n-6 мастни киселини, витамин Е и редица биологично активни съединения с противовъзпалителни свойства, както и ценни фитостероли, които подобряват функционирането на храносмилателния тракт, плодове - боровинки и боровинки със силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, мащерка, стимулираща секрецията на храносмилателни сокове и допълнително подобряваща вкуса на кучешката храна.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

RAFI Pate - със заек, червени и черни боровинки 400 гр.

  • Модел: RF-08
  • Наличност: Склад
  • 3.40лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?