RAFI Pate - с пъдпъдък, червени и черни боровинки 400 гр.

Пълноценна консервирана храна за възрастни кучета от всички породи - с пъдпъдъци

Това, което отличава консервираната храна на Rafi с пъдпъдъци, е високото съдържание на протеин с богат аминокиселинен състав (фенилаланин и цистин). Месото и суровините от пъдпъдъци, особено мазнините му, са източник на ценни n-6 полиненаситени мастни киселини, които регулират редица телесни функции. Освен това те осигуряват калий и мед, които обуславят правилното функциониране на нервната система. Мащерката, поради съдържанието на масла и биологично активни вещества, има релаксиращ ефект върху мускулите на храносмилателния тракт и стимулира секрецията на храносмилателни сокове. Освен това увеличава вкуса на храната. Черната и червена боровинка обогатяват състава с редица витамини и хранителни вещества.

Рафи консервирана храна с пъдпъдъци съдържа: пълноценни протеини и ненаситени мастни киселини, т.е.необходими съставки за правилното функциониране на тялото на кучето, ленено масло, което е източник на n-3 и n-6 мастни киселини, витамин Е и редица биологично активни съединения с противовъзпалителни свойства, както и ценни фитостероли, които подобряват функционирането на храносмилателния тракт, плодове - боровинки със силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, мащерка, стимулираща секрецията на храносмилателни сокове и допълнително подобряваща вкуса на кучешката храна.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

RAFI Pate - с пъдпъдък, червени и черни боровинки 400 гр.

  • Модел: RF-07
  • Наличност: Склад
  • 3.40лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?