RAFI Mini Turkey - с пуешко и боровинки 185 гр.

Мислейки за кучета от малки породи, често не осъзнаваме, че те са много взискателни по отношение на хранителните нужди. Това е не само сладък малък приятел, но и хищник и месоядно животно. Такова куче се нуждае от месни храни в диетата си, състоящи се от подбрани съставки. Имайки това предвид, създадохме мокра храна Mini Rafi, която се грижи за тяхното състояние и здраве. Най-висококачественото месо и съставки от животински произход гарантират лесно смилаем протеин, а добавянето на масло от сьомга осигурява правилното съотношение на Омега-3 и Омега-6 мастни ​​киселини. Богатството от витамини и минерали ще се погрижи не само за отличното състояние, но и за костната, храносмилателната и имунната система. Мократа храна Mini Rafi е здравословна храна, на която никое куче не може да устои - дори и най-претенциозното. 

  • Съдържа набор от витамини и минерали
  • Съдържа ненаситени мастни киселини
  • Без синтетични аромати, подобрители на вкуса или оцветители
  • Пълноценен – задоволява напълно нуждата от всички хранителни вещества

RAFI MINI е пълноценна храна за възрастни кучета от малки породи - т.е. такава, която отговаря на всички хранителни нужди на даден вид, не изисква добавки. Съдържа ценни хранителни вещества от суровини от животински произход. Съставът на храната е адаптиран към специфичните хранителни изисквания на възрастни кучета от дребни породи, а високата й бионаличност осигурява подходящото ниво на протеини, енергия и мастни киселини, усвоени от храната. Съдържанието на масло от сьомга, което е естествен източник на киселини от семейството Омега-3, както и добавянето на боровинки към храната, освен че осигуряват хранителни вещества, осигуряват правилното адаптиране на съставките към бързия метаболизъм на възрастни кучета. В допълнение, добавянето на билки като мащерка, подобрява храносмилателните функции на деликатния храносмилателен тракт на възрастни кучета от малки породи. Съдържание на месо в храната - 65% - включително патешко, осигурява точното количество протеин и мастни киселини за храносмилателната система на кучето. Консумацията на патешко месо подпомага функционирането на нервната система, а кучетата, които ядат редовно патица, се радват на по-добри рефлекси и нямат проблеми със заспиването. Благодарение на съдържанието на калций и фосфор, това месо укрепва зъбите и костите и предпазва от остеопороза. Благодарение на съдържанието на желязо предпазва и от анемия и подпомага правилното функциониране на имунната система. Храната Mini Rafi е идеален и здравословен избор за добре балансирана, разнообразна диета - за здравето и правилното хранене на вашето куче. 

Състав: месо и животински продукти 65% (патешко месо 4%), плодове (боровинки 2%, червена боровинка 2%), минерали, масла и мазнини (масло от сьомга 0,2%), семена (псилиум 0,2%), производни от растителен произход (мохаве, юка 0,02%), сушена мащерка 0,01%.

Аналитичен състав: суров протеин - 9%, сурова мазнина - 7%, сурова пепел - 2,5%, сурови влакнини - 0,8%, влага - 78%, калций - 0,3%, фосфор - 0,25%.

Добавки: хранителни добавки/кг: Витамин D3 - 450 IU, Витамин Е - 40 mg, Цинк (цинков оксид) - 30 mg, Манган (манганов (II) оксид) - 2 mg, Мед (меден сулфат, пентахидрат) - 0,4 mg, Йод (покрит, гранулиран калций йодат, безводен) - 0,3 mg.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

RAFI Mini Turkey - с пуешко и боровинки 185 гр.

  • Модел: RF-20
  • Наличност: Склад
  • 3.00лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?