Purina Pro Plan Medium Puppy с Пилешко Средни Породи

Пълноценна храна за бебета от средни породи. Подходяща за бременни и кърмещи кучета.

Първата година от живота на вашето куче (или две години за кученца от големи породи) е изключително важна в дългосрочен план за тяхното здраве. За да помогнат за подсилване на имунната система на малките кученца, ветеринарите и диетолозите на Purina® разработват Purina PRO PLAN® PUPPY с OPTISTART® за оптимален старт в живота. Със специалната си съставка коластра – първото майчино мляко, богато на естествени антитела - OPTISTART® помага за подсилване на имунната защита на малките кученца, за да се справят с ежедневните предизвикателства.

СЪСТАВ: Пилешко (18%), Пшеница, Дехидратиран птичи протеин, Животинска мазнина, Глутен, Царевица, Соев

шрот, Ориз (4%), Хидролизат, Изсушено цвекло, Минерали, Рибно масло, Суха коластра (0.1%).

Начин на хранене: Бременност и кърмене: моля вижте уеб сайта на Purina PRO PLAN® или попитайте Вашия ветеринарен лекар. Отбиване от кърмене и израстване: По време на отбиването от 3 до 6 седмици , започнете да предлагате на кученцето навлажнена  PRO PLAN® Puppy 3 или 4 пъти на ден. След отбиването хранете според таблицата с препоръчителни дневни дажби. След 3 месечна възраст постепенно спрете да навлажнявате храната. Поддържането на стройно тяло на Вашето кученце по време на растежа е важно за здравословното му развитие. Коригирайте дневните дажби нагоре или надолу, в зависимост от нивото на активност на Вашето кученце, физическото му състояние и индивидуални нужди. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене. За здравето на Вашето куче се консултирайте редовно с ветеринарен лекар.НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Purina Pro Plan Medium Puppy с Пилешко Средни Породи

  • Продуктът е разгледан: 4829
  • Модел: P2
  • Наличност: Склад
  • 12.90лв.

Опции

Безплатна и бърза доставка

Защото и ние като клиенти не обичаме досадни разходи. До 1-2 дни за цялата страна без минимална сума за поръчка.

Цялостна услуга

Защото знаем, че грижата за куче изисква повече от това да му даваш храна. Намерете всичко необходимо - съвети, идеи, продукти, професионални услуги.

Advance Dog Baby Protect Initial Храна за Кучета АдвансФормула с нуклеотиди, които спомага..
39.90лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?