Храна за кучета Purina Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion Lamb с Агнешко Чувствителен Стомах Средни Породи 14 кг.

Пълноценна храна за възрастни кучета над 1 год. от средни и едри породи с чувствително храносмилане

Функциониращата правилно храносмилателна система е от съществено значение за вашето куче, за да получи то нужните хранителни вещества, за да се развива правилно. Purina PRO PLAN® с OPTIDIGEST подобрява храносмилателната система, както на малките кучета, така и на кучетата в зряла възраст предразположени към проблеми с храносмилането. OPTIDIGEST съдържа селектиран източник на пребиотик, който клинично доказано подобрява баланса на чревната микрофлора и подобрява фекалната консистенция.

СНачин на хранене: Таблицата с препоръчителните дневни дажби служи като ориентир. Тези стойности са ориентировъчни. Коригирайте дневните дажби, в зависимост от нивото на активност на Вашето куче, физическото му състояние и индивидуалните нужди. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене.НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Храна за кучета Purina Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion Lamb с Агнешко Чувствителен Стомах Средни Породи 14 кг.

  • Продуктът е разгледан: 3944
  • Модел: P4
  • Наличност: Склад
  • 121.90лв.

Опции

Безплатна и бърза доставка

Защото и ние като клиенти не обичаме досадни разходи. До 1-2 дни за цялата страна без минимална сума за поръчка.

Цялостна услуга

Защото знаем, че грижата за куче изисква повече от това да му даваш храна. Намерете всичко необходимо - съвети, идеи, продукти, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?