Liker Плаваща Топка с Въже

Направете вашата игра и обучение по-забавно и лесно с нашата прекрасна играчка Liker! Това е една топка, която вашето куче ще обикне веднага.Изработена от уникален материал LIKER`s съчетава най-добрите качества на играчки за кучета от различни материали (каучук, пластмаса, найлон и памук).


Размери:

S - в диаметър  5 см.

М - 7 см.

L - 9 см.


Гъвкава топка съчетава всички необходими функции,незаменима в ежедневна употреба на кучето си.

БЕЗОПАСТНА

Тя е абсолютно безопасна и нетоксична. Liker няма да нарани зъбите и венците, защото е мека и еластична.Може дори да  почисти зъбите на кучето. Пръстта не остава по топката и бактериите не попадат в челюстите на кучето.

ЛЕКА

Тя е много лека и маневрена, но издръжлива, така че е лесно да се хвърля, плюс това можете да спрете да се притеснявате за счупване на прозорец или друг проблем. 

ПЛУВА

Liker не потъва и тя е почти изцяло над повърхността на водата, така че е лесно да се играе или упражнявате във водата. Поради своя ярък цвят Liker може лесно да се види и в най-облачен ден.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Liker Плаваща Топка с Въже

  • Продуктът е разгледан: 111
  • Модел: LI3
  • Наличност: Склад
  • 13.70лв.

Опции

Безплатна и бърза доставка

Защото и ние като клиенти не обичаме досадни разходи. До 1-2 дни за цялата страна без минимална сума за поръчка.

Цялостна услуга

Защото знаем, че грижата за куче изисква повече от това да му даваш храна. Намерете всичко необходимо - съвети, идеи, продукти, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?