Julius-K9 ultrasound – уред с ултразвук за кучета против бълхи и кърлежи

Julius-K9 ultrasound – уред с ултразвук за кучета против бълхи и кърлежи - Джулиъс К9


Искате ли да защитите вашия домашен любимец от кърлежи и бълхи? Търсите решение, което няма да представлява заплаха за животни или хора? Затова изберете JULIUS-K9® Ultrasonic Tick & Flea Repeller!

Това малко устройство излъчва ултразвук с различни честоти, които са над слуховия диапазон на хора и кучета, но отблъсква и предпазва от кърлежи и бълхи. Работен обхват е около 1,5 метра. Прикрепете репелера към нашийника на кучето, за да го предпазите от паразити без странични ефекти!

ЗАЩИТА ДО 12 МЕСЕЦА
Той осигурява защита за цял сезон, 9-12 месеца непрекъсната работа след активиране.

Важно!
Отблъскващото средство е само за профилактика, не е подходящо за антипаразитно лечение на домашни любимци, които вече са силно заразени с кърлежи или бълхи. Трябва да се използва постоянно през сезона на кърлежи. Ефективността му също зависи от състоянието на козината и заразата от околната среда.

За пълна защита се препоръчва предприемането на други възможни действия за безопасност (измиване с шампоан, намаляване на замърсяването на околната среда). В отделни случаи, в силно заразени райони, някои кърлежи могат да попаднат на домашния любимец, докато носят устройството – в такива случаи кърлежът трябва да бъде отстранен по обичайния начин.

УПОТРЕБА:
Прикрепете устройството към нашийника като отворите върху устройството сочат към животното. Извадете пластмасовия разделител, за да свържете вече наличната литиева батерия (не може да се сменя). Четири светкавици показват, че устройството е включено. За да видите дали все още работи, натиснете бутона и проверете дали светлината все още мига.

Предоставена е 6 месеца гаранция за технически неизправности.

Влагата не уврежда устройството (IP31), но репелерът не е водоустойчив – трябва да се избягва директен контакт с вода или устройството трябва да се изсуши, за да се избегнат повреди. Това е малък продукт, внимавайте с децата.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Julius-K9 ultrasound – уред с ултразвук за кучета против бълхи и кърлежи

  • Продуктът е разгледан: 161
  • Модел: JL2
  • Наличност: Склад
  • 50.00лв.

Безплатна и бърза доставка

Защото и ние като клиенти не обичаме досадни разходи. До 1-2 дни за цялата страна без минимална сума за поръчка.

Цялостна услуга

Защото знаем, че грижата за куче изисква повече от това да му даваш храна. Намерете всичко необходимо - съвети, идеи, продукти, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?