Julius-K9 Ремък Y за нагръдник с халка за кучета

Julius-K9 Ремък Y за нагръдник с халка за кучета - Джулиъс-К9:

 • Перфектно разпределение на тежестта и баланс на товара
 • Светлоотразителни елементи
 • Лесен за употреба
 • Халка за закрепване на повод

  Този ремък с халка IDC® FONT CONTROL Y-belt е нова версия на Y-ремъка, разработен от Julius-K9® през 2003, и предлага допълнителни възможности за нагръдниците при тренировка или при ежедневно водене на повод. Благодарение на IDC® FRONT CONTROL Y-belt кучето може да се контролира лесно, без усилие и конфликт при трафик, по време на тренировка или опасни ситуации. Той пречи на ремъка на нагръдника, който минава през гърдите на кучето, да се плъзне към врата.

  При работа и при тренировка, поводът може да бъде захванат едновременно за халката на ремъка и за халката на гърба на нагръдника. По този начин лесно се контролира и ръководи тялото на кучето. В този случай регулируемият повод на Julius-K9® с две карабини е идеално решение за водене на кучето. Допълнително предимство на ремъка FRONT CONTROL Y-belt е, че може да бъде прикачен и от двете страни на ремъка на нагръдника, който минава през гърдите на кучето, в зависимост от необходимостта. Внимание! Залепващата се част на ремъка трябва да се прикрепи по цялата дължина към ремъка на нагръдника, който минава през гърдите на кучето, за да не се изплъзне при водене.

  Подходящ за нагръдници с размер 0.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Julius-K9 Ремък Y за нагръдник с халка за кучета

 • Продуктът е разгледан: 197
 • Модел: JL19
 • Наличност: Склад
 • 18.00лв.

Безплатна и бърза доставка

Защото и ние като клиенти не обичаме досадни разходи. До 1-2 дни за цялата страна без минимална сума за поръчка.

Цялостна услуга

Защото знаем, че грижата за куче изисква повече от това да му даваш храна. Намерете всичко необходимо - съвети, идеи, продукти, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?