Julius-K9 FitActive - Консерва за кучета над 1 година с микс меса и плодов коктейл

Julius-K9 FitActive - Консерва за кучета над 1 година с микс меса и плодов коктейл - Джулиъс-К9


  Хранителна и вкусна висококачествена мокра храна за възрастни кучета. Този продукт съдържа нежни и сочни парчета от различни видове месо: пиле, гъска, пуйка, патица и заек. Гъската и заека са висококачествен протеинов източник, богат на витамини В3, В12, селен и фосфор. Селенът действа като антиоксидант и може да предотврати някои заболявания, свързани с кожата, костите и сърцето. Патицата и пуйката са вкусни, лесно смилаеми протеини. Пуйка съдържа триптофан, за който е известно, че помага в борбата с раковите клетки. Ябълките са чудесен източник на витамини А, С и диетични фибри, които помагат при дегенеративни състояния на ставите и укрепват зъбите. Крушите са чудесен източник на витамини А, С, Е, В комплекс и различни минерали като фосфор, калий и мед. Известно е, че плодовете намаляват холестерола и засилват имунната система. Редовното хранене на вашето куче с мокра храна FitActive гарантира, че то остава хидратирано, тъй като някои кучета могат да пият по-малко вода, отколкото трябва. Съдържанието на влага също позволява на вашето куче да се наслаждава на по -голяма порция, без да добавя допълнителни калории. Някои кучета са склонни да губят обонятелните си сетива или дори апетита, тъй като остаряват и може да са по -склонни да консумират мокра храна.

  Състав: Месо и животински производни (смесени 12%, пиле 4%, гъска 4%, пуйка 4%, патица 4%, заек 4%), плодове (ябълка 4%, круши 4%), пълнозърнести храни, минерали.

  Анализ: суров протеин 7,5%, мазнини 4,5%, сурова пепел 2,5%, сурови влакнини 0,3%, влага: 80%

  Хранителни добавки (на кг): витамин А 1900 IU, витамин D3 190 IU, витамин Е 10 mg, цинк 10 mg, мед 1,4 mg, манган 2 mg

  НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
  Забележка: HTML не се поддържа!
      Лош           Добър

  Тест за сигурност

  Julius-K9 FitActive - Консерва за кучета над 1 година с микс меса и плодов коктейл

  • Продуктът е разгледан: 140
  • Модел: JLK21
  • Наличност: Склад
  • 2.90лв.

  Опции

  Безплатна и бърза доставка

  Защото и ние като клиенти не обичаме досадни разходи. До 1-2 дни за цялата страна без минимална сума за поръчка.

  Цялостна услуга

  Защото знаем, че грижата за куче изисква повече от това да му даваш храна. Намерете всичко необходимо - съвети, идеи, продукти, професионални услуги.

  Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?