Julius-K9 FitActive JUNIOR - Консерва за кучета до 12 месеца с гъска и заешко

Julius-K9 FitActive JUNIOR - Консерва за кучета до 12 месеца с гъска и заешко - Джулиъс-К9


Хранителна и вкусна висококачествена мокра храна за подрастващи кучета. Кученцата имат различни хранителни изисквания от възрастните кучета и храненето им с FitActive Goose, Rabbit & Apple задоволява тези изисквания. Този продукт съдържа нежни и сочни парчета гъска и заек в гъст ароматен сос. Гъската и заекът са висококачествен протеинов източник, богат на витамини В3, В12, селен и фосфор. Селенът действа като антиоксидант и може да предотврати някои заболявания, свързани с кожата, костите и сърцето. Ябълките са чудесен източник на витамини А, С и диетични фибри, които помагат при дегенеративни състояния на ставите и укрепват зъбите. Аминокиселината метионин е важна за поддържане на дългосрочно здраве при кучета, тъй като играе жизненоважна роля за здравето на очите, сърцето и кожата. Друга аминокиселина, лизин, е жизненоважна, за да се гарантира, че растежът на вашето кученце не се забавя. Редовното хранене на вашето куче с мокра храна FitActive гарантира, че то остава хидратирано, тъй като някои кучета могат да пият по -малко вода, отколкото трябва.

Състав: Месо и животински производни (Смесени 24%, Гъска 4%, Заек 4%), Плодове (Ябълка 4%), пълнозърнести храни, минерали.

Анализ: суров протеин 9%, масла и мазнини 4,5%, сурова пепел 1,9%, сурови влакнини 0,5%, влага: 80%

Хранителни добавки (на кг): витамин А 2000 IU, витамин D3 200 IU, витамин Е 30 mg, цинк 10 mg, мед 1,4 mg, манган 2 mg, метионин 830 mg, лизин 830mg

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Julius-K9 FitActive JUNIOR - Консерва за кучета до 12 месеца с гъска и заешко

  • Продуктът е разгледан: 117
  • Модел: JLK22
  • Наличност: Склад
  • 2.90лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?