Artero Detox - шампоан с активен въглен 5 литра

Детоксикирайте и възстановете козината на домашните си любимци с Artero Detox. Неговият антитоксичен, анти-замърсяващ и обезмасляващ ефект го прави идеален шампоан за градски домашни любимци. Шампоанът действа, като предотвратява закрепянето на частици от околната среда и спомага за поддържането на козината по-дълго чиста. Осигурява допълнителна хидратация. Подходящ за всички породи кучета и котки.

Как да използваме Препоръчително е да премахнете сплъстяванията преди къпане, за да повишите качеството на къпане с вода и шампоан. Намокрете добре зоната, която трябва да се измие. Нанесете шампоан, масажирайте, докато се създаде пяна. Изплакнете. Повторете, като оставете шампоана да действа 3 до 5 минути. Изплакнете с много вода.

Съдържа сред останалите съставки Активен въглен: Елиминира токсините, примесите, следите от мазнини и мръсотия в дълбочина.

Предпазни мерки В случай на контакт с очите, изплакнете веднага с много вода. Съхранявайте го извън обсега на кучето или котката. Да не се яде. Когато нанасяте шампоана, не правете въртеливи движения, за да не заплетете козината.

Важно: Нашата козметика не съдържа норково масло.

Artero е екологично чиста компания, затова освен че се грижим за кожата и козината на нашите домашни любимци, ние се грижим и за благосъстоянието на околната среда, която ни заобикаля, зачитайки я с нашите алуминиеви и / или пластмасови PE или PET C опаковки. Помогнете ни да завършим веригата и да рециклираме използваната опаковка. Пазарувайте с доверие: 100% гаранция Artero. Artero е испанска компания с повече от 100 години опит в света на професионалните инструменти за кучета и котки.

Открийте опита на Артеро!  

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Artero Detox - шампоан с активен въглен 5 литра

  • Модел: 93340
  • Наличност: Склад
  • 128.50лв.

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 50 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?