HEALTHY MEAT Mono Protein Rabbit And Rice - Консервирана храна за кучета със 100% чист протеин от заешко месо и ориз

Консервирана храна за кучета HEALTHY MEAT Mono Protein Rabbit And Rice със 100% чист протеин от заешко месо и ориз


Здравословните месни продукти се произвеждат от висококачествено подбрано месо, произхождащо от италиански ферми и гарантирано от система за проследимост на челните позиции на технологиите и качеството на производството в хранителната индустрия за домашни любимци. Те са богати на благородни протеини и лесно смилаеми: липсата на производни подобрява естествения им вкус, а минималната интеграция на витамини и минерали също отразява тяхната свежест и качество. Системата за проследимост отговаря и за произхода и качеството на такава суровина. Рибата е много важна при храненето на кучета и котки, защото е отличен вариант за друга протеинова храна, съдържаща месо и доставя по същия начин висококачествени протеини, важно ниво на жизненоважни минерали и съдържа повишени есенциални мастни киселини. Ниското съдържание на холестерол, високото съотношение на Ω3 и Ω6 мастни киселини, богатството на минерали, както и високата усвояемост правят рибата подходяща храна за здравето на вашите домашни любимци.

 

 

Ръководство за хранене: Готово за употреба и трябва да се сервира при стайна температура. Винаги оставяйте на разположение на кучето купа с прясна вода. Моля, кандидатствайте при вашия ветеринарен лекар преди употреба. Ако се появи непоносимост, ви препоръчваме да използвате продукта в продължение на 3/8 седмици. Ако симптомите изчезнат, можете да продължите да използвате храната за домашни любимци като ежедневно хранене.

Състав: Продукти от животински произход (заешко) 95%, ориз 4,1%, растително масло и мазнини, минерали.

Аналитични съставки (%): Влажност 80%, Суров протеин 8,5%, Сурови масла и мазнини 6,5%, Сурова пепел 3,5%, Сурови фибри 0,6%.
Добавки на кг: Хранителни добавки: E672 Vit.A 2136 IU, E671 Vit.D3 232 IU, E1 Желязо 6,5 mg, E2 Йод 0,37 mg, E4 Мед 1,64 mg, E5 Манган 1,12 mg1, E6 Senc20, E6 Senc20 mg; Технологични добавки: E499 Cassia Gum 1062mg.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

HEALTHY MEAT Mono Protein Rabbit And Rice - Консервирана храна за кучета със 100% чист протеин от заешко месо и ориз

  • Модел: HM1
  • Наличност: Склад
  • 4.00лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 50 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?