Waitlist Game Dog BARFER Spirulina - Хранителна добавка Спирулина на прах за кучета - 300 гр

Game Dog BARFER Spirulina - хранителна добавка Спирулина, на прах, за кучета, тонус на мускулите, добър имунитет, лъскава козина, здрав черен дроб - 300 гр

Подобрява състоянието на кожата и козината 

Увеличава способността за регенерация след тренировка на мускулите 

Подсилва имунната система 

Редуцира алергични реакции 

Подобрява пигментацията на кожата и козината 

Има положително въздействие върху черния дроб, панкреаса и бъбреците

Organic Spirulina е хранителна добавка към диетата на куче с поредица от аминокиселини, витамини, микроелементи и други био-химически активни вещества, които са налични в лесна за усвояване за тялото форма. Повишава способността за възстановяване след тренировка на мускулите. Подсилва имунната система на животното, има анти-хистаминово действие – редуцира алергичните реакции. Освен това може да се използва като противоракова профилактика. Стимулира повишеното произвеждане на бели кръвни телца и оксигенацията на червените. Поради въздействието му върху производството и действието на кръвните клетки и високото съдържание на желязо и фолиева киселина, хранителната добавка Spirulina се препоръчва в случай на анемия. Подобрява пигментацията на кожата и козината, както и миризмата, която животните отделят.

Употребата на продукта се препоръчва в периоди с увеличени натоварвания върху тялото на кучетата – при изложби, физическа активност, отглеждане, периодична смяна на козината и в състояния на слабост и намален имунитет. Аминокиселини – Spirulina има 18 различни аминокиселини, 8 от които са аминокиселини от съществена важност: левцин, изолевцин, лизин, фенилаланин, метионин, триптофан, треонин и валин. Общото съдържание на висококачествен протеин е повече от 60%.

Хлорофил – зеленият пигмент на растенията. Той стимулира имунната система. Смекчава стомашно-чревни разстройства и предотвратява възникването на възпалително заболяване на червата. Увеличава производството на червени кръвни телца. Оптимизира панкреаса и щитовидната жлеза. Подпомага възстановяването на повредени чернодробни клетки. Положителен ефект върху сърцето, дори при полагане на значителни усилия. Антибактериално и ускорява заздравяването на рани. Неутрализира миризми от животните. Фикоцианин – синя боя. Това е вещество с антиоксидант. Води до добро усвояване на протеини. Поддържа черния дроб и бъбреците. Подобрява пигментацията на кожата и козината.

Витамини - Спирулина е източник на Витамини B и каротеноиди, като например бета-каротин, лутеин, зеаксантин и други. Микро-нутриенти – спирулина също съдържа минерали и елементи, включително калций, калий, магнезий, цинк, желязо, фосфор и селен. Те са налични в лесна за усвояване хелатна форма.

Продуктът Game Dog Organic Spirulina използва само тип спирулина артроспира, вид артоспира плантесис. Това е вид водорасли, характерни с една от най-високите хранителни стойности, като същевременно е изцяло безопасна, тъй като водораслите от рода артроспира не произвеждат невротоксини. Освен това продуктът е подложен на поредица количествени анализи и има сертификат BIO. Този сертификат гарантира безопасността за консумация, отглеждането на водорасли в екологични условия и чистота от примери, тежки метали, химикали и други.

Като всички продукти Dog Game Performance Nutrition, органичната спирулина покрива хранителните стандарти за хора (годно за консумация от хора)

Съставки: Изсушена спирулина на прах 100%

Анализ: Протеин 61.2% Минерали 13.6% Пепел 6.75% Влага 5.74% Фикоцианин 157 000 мг. / кг Хлорофил 9800 мг. / кг. Линолова киселина 7681 мг / кг Каротеноиди (общо) 3794 мг. / кг Бета-каротин 1552 мг. / кг. Витамин B12 2000 микрограма

Доза: 1 гр. (1 лъжичка) дневно на 10 кг. телесно тегло на куче

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Game Dog BARFER Spirulina - Хранителна добавка Спирулина на прах за кучета - 300 гр

  • Модел: GD1
  • Наличност: Waitlist
  • 44.90лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

 BioZoo Противопаразитен шампоан за кучета - 250мл.Действа срещу балхи и кърлежи.Специално прис..
11.90лв.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?