Waitlist Game Dog Omega 3 - хранителна добавка за кучета, източник на Омега 3 мастни киселини, антиоксиданти - 60 капсули

Game Dog Omega 3 - хранителна добавка за кучета, източник на Омега 3 мастни киселини, антиоксиданти - 60 капсули

Подсилва имунната система 

Подпомага функцията на сърцето и доброто функциониране на сърдечно-съдовата система 

Подобрява състоянието на кожата и козината 

Ускорява пост-прандиалното възстановяване 

Подобрява способността за учене и запомняне 

Хранителна добавка за кучета. 

Продуктът е предназначен за употреба като хранителна добавка за кучета от всички възрасти и съдържа мастни киселини омега 3, които са от съществена важност. 

Конкретно се препоръчва за кучета, които спортуват и работят, малки кученца по време на растеж, мъжки и женски кучета за разплод, кучета с подтисната имунна система и податливи на алергии. 

Препаратът се препоръчва по време на периодичната смяна на козината и извънредно висока загуба на козина, както и в случаи на възпаление на кожата. 

Съдържанието на капсулите е масло, извлечено от риба, което представлява отличен източник на омега-3 мастни киселини, от особена важност за бозайниците, ейкозапентаенова киселина (EPA) и докосахекаенова киселина (DHA). 

Полезните за здравето свойства на EPA и DHA играят важна роля в диететиката и терапията чрез диети на кучетата. Те имат огромно влияние върху подобряването на състоянието на кожата и козината и показват висока ефективност като средство в подкрепа на лечението на хронични кожни заболявания, придружени със сърбене. 

Даването на добавката Omega 3 на бременни женски кучета по време на бременността им има положително въздействие върху интелектуалното развитие на поколението и допълнителното даване на хранителна добавка на малките кученца оказва положително влияние върху техните умения за учене. 

DHA има защитно действие върху нервната система на застаряващи животни. 

EPA и DHA подпомагат имунната система. 

Добавката Omega 3 се препоръчва за кучета със сърдечни и бъбречни заболяване. Въвеждането на EPA и DHA в диетата е показателно при кучета, които страдат от ставни заболявания. Маслото налично в капсулите на Game Dog Omega 3 е подложено на поредица от качествени анализи. Сертифицирането на качеството изключва възможността от наличие в продукта на тежки метали и други замърсители, които гарантират безопасност на употреба. Както всички продукти, Dog Game Performance Nutrition, Omega 3 покрива хранителните стандарти за хора (годно за консумация от хора). 

Доза: Кучета с тегло до 20 кг. - 1 капсула дневно Кучета с тегло 20-40 кг. – от 1 до 2 капсули дневно Кучета с тегло повече от 40 кг. - 2 до 3 капсули дневно 

Препоръчително е да се използва за минимален период от два месеца. 

Съставки: 1000 мг. рибено масло, антиоксидант – витамин E 2 мг. 

Обвивка на капсулата: желатин глицерол Средно тегло на капсулите: 1415.5 мг. 

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Game Dog Omega 3 - хранителна добавка за кучета, източник на Омега 3 мастни киселини, антиоксиданти - 60 капсули

  • Модел: GD16
  • Наличност: Waitlist
  • 25.90лв.

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?