Waitlist Game Dog HMB - хранителна добавка за кучета, за развитие и добро функциониране на мускулите - 120 таблетки

Game Dog HMB - хранителна добавка за кучета, за развитие и добро функциониране на мускулите - 120 таблетки

HMB е хранителна добавка за кучета, която помага да се подпомага развитието и доброто функциониране на мускулите. Продуктът е в особено висока степен препоръчана за кучешки спортове, за развитието на мускулите, мускулна сила и подобряване на резултати от обучение. Хранителната добавка HMB се препоръчва в случаите на възстановяване или дългосрочно обездвижване на крайниците (рефрактивна хирургия), мускулна слабост, съпътстваща дегенерация на ставите и нежелание на кучето да се движи, миопатия и други заболявания, свързани със щети по скелетната мускулатура.

HMB - (β-хидрокси-β-метилбутират) възниква по естествен път при животните, играе важна роля при синтезирането на протеини, има анаболно и анти-катаболно действие. Подпомага растежа на мускулите, увеличава силата и издръжливостта при упражнения и мускулна умора. Ограничава уврежданията по скелетната мускулатура от напрягане. HMB предотвратява мускулната атрофия и ускорява възстановяването.

Добавката използва HMB-Ca с отлично качество, характеризирано с висока степен на пречистване, което гарантира висока ефективност и безопасност на продукта дори при животни с чувствителен храносмилателен трак.

Състав: Калциев β-хидрокси-β-метилбутират, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат

Дозировка: 1 таблетка на 10 кг телесно тегло на кучето, 2 или 3 пъти на ден. Кучета с тегло под 10 кг - 1 таблетка 2-3 пъти на ден Може да се хранят с малко количество храна. Използвайте в цикли от 8 или 12 седмици.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Game Dog HMB - хранителна добавка за кучета, за развитие и добро функциониране на мускулите - 120 таблетки

  • Модел: GD17
  • Наличност: Waitlist
  • 43.90лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?