Waitlist Game Dog GameVit Refill Pack - хранителна добавка за кучета, на прах, витамини, минерали и аминокиселини за всички възрасти - 500 грама ПАКЕТ за ДОПЪЛВАНЕ

Game Dog GameVit Refill Pack - хранителна добавка за кучета, на прах, витамини, минерали и аминокиселини за всички възрасти - 500 грама ПАКЕТ за ДОПЪЛВАНЕ

Хранителна добавка за малки и възрастни кучета. Формулата е източник на витамини, минерали и аминокиселини и допълва отсъствията на тези компоненти в диетата. Тя подобрява хранителното качество на храната и помага за поддържането на отлично състояние по време на критичните фази от размножаването: растеж, развитие, бременност, кърмене, остаряване. Поради повишеното търсене на хранителни продукти, препоръчва се препарата да се дава на кучета по време на възстановяване или активни изложби и работа, с цел подобряване на общото здраве, подготовка и обучение.

Повишеното съдържание на калций спрямо фосфора (2.96: 1), вие трябва балансирате излишния фосфор, наличен в изолираните готови храни.

Доза: Малки кученца и млади кучета по време на растеж 7 гр. (1 лъжичка) на 10 кг. телесно тегло или 2% от дневната диета (2 гр. от продукта на 100 гр. храна, приготвена отделно от лицето, полагащо грижи).

Възрастни кучета 7 гр. (1 лъжичка) на 20 кг. of телесно тегло или 1% от дневната диета (1 гр. на 100 гр. приготвена отделно от лицето, полагащо грижи).

В случай на хранене, търговската доза към готовите храни трябва да бъде редуцирана с 50%.

Преди прием, продуктът трябва да бъде смесен с храна.

Състав: калциев карбонат, дикалциев фосфат, магнезиев оксид, суроватка на прах, квас, прах от цикория, хидролизиран пилешки черен дроб, соев протеин, премикс на витамини и минерали.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Game Dog GameVit Refill Pack - хранителна добавка за кучета, на прах, витамини, минерали и аминокиселини за всички възрасти - 500 грама ПАКЕТ за ДОПЪЛВАНЕ

  • Модел: GD14
  • Наличност: Waitlist
  • 55.90лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?