Waitlist Game Dog AniFlexi HA - хранителна добавка за кучета, колаген, глюкозамин, хондроитин - 80 таблетки

Game Dog AniFlexi HA - хранителна добавка за кучета, колаген, глюкозамин, хондроитин - 80 таблетки

Хранителна добавка за кучета, която подпомага синтезирането, възстановяването и правилното функциониране на стави. Препоръчително е, особено за домашни любимци с оплаквания, причинени от дегенеративни разстройства на двигателния апарат и за млади кучета по време на периода на интензивен растеж, в който може да има нередности в развитието на ставния хрущял.

Хидролизиран колаген – базов протеин, който изгражда хрущяла, сухожилията и връзките. Колагенът допринася за нормалното развитие, подхранва и регенерирането на стави и други съединителни тъкани на тялото. При прием в случай на дегенерация на стави подобрява тяхната подвижност и гъвкавост, също така видимо редуцира болките. 

Хиалуронова киселина – често се среща при животните, конкретно в синовиалната течност. Тя гарантира точен вискозитет и еластичност на синовиалната течност в ставната капсула, подобрява гъвкавостта и подвижността на ставите. 

MSM – подпомага правилното функциониране на ставите, ускорява възстановяването, видимо противовъзпалително и аналгетично действие. 

Глюкозамин – подпомага възстановяването на хрущяла и здравословното функциониране на ставите. Увеличава количеството синовиална течност в ставната капсула, което съществено редуцира болката на животното и улеснява движението. 

Хондроитин – елиминира триенето при докосване, движещи се части на ставите, забавя тяхното износване и увеличава съпротивлението на хрущяла при натиск. 

Витамин C - от съществена важност за синтезирането отoолаген и предотвратява дегенерацията в тялото. 

Всички вещества в рецептата са с най-високо качество и покриват хранителните стандарти за хора (годно за консумация от хора) 

Доза: 1 таблетка дневно на 15 кг тегло на кучето Профилактика: 1 таблетка на 30 кг телесно тегло на кучето 

Състав: Хидролизиран колаген протеин (говежди), глюкозамин (от морски ракообразни), хондроитин сулфат (говежди), натриев хиалуронат, метилсулфонилметан (MSM), витамин C (L-аскорбинова киселина), микрокристална целулоза, магнезиев стеарат. 

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Game Dog AniFlexi HA - хранителна добавка за кучета, колаген, глюкозамин, хондроитин - 80 таблетки

  • Модел: GD10
  • Наличност: Waitlist
  • 49.90лв.

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Tundra Horse 100% GRAIN FREE - Консерва с конско месо и сьомга 800 гр.Състав: Месо (55% конско) и жи..
15.00лв.
TUNDRA елен, пъстърва и говеждо е специална комбинация от висококачествени меса. Вкусната рецепта е ..
76.90лв.
Game Dog Hair & Skin - хранителна добавка за кучета с положителен ефект върху състоянието на кожата и козината - 90 таблетки Waitlist

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?