Waitlist Game Dog AniFlexi + Fit V2 Хранителна добавка за кучета, подкрепя възстановяването и правилното функциониране на ставите - 300 гр

Game Dog AniFlexi + Fit V2 Хранителна добавка за кучета, подкрепя възстановяването и правилното функциониране на ставите - 300 гр

AniFlexi + е специализирана мулти-компонентна хранителна добавка за кучета, която подкрепя възстановяването и синтезирането на правилното функциониране на стави. Тя се препоръчва особено за домашни любимци с оплаквания, причинени от дегенеративни разстройства на двигателния апарат и за млади кучета по време на периода на интензивен растеж, в който може да има нередности в развитието на ставния хрущял.

Хидролизиран колаген – базов протеин, изгражда хрущял, сухожилия и връзки. Колагенът допринася за нормалното развитие, подхранва и регенерира ставите и други съединителни тъкани по тялото. Добавя се в случаите на дегенеративно заболяване на ставите при кучета, за да подобри подвижността и гъвкавостта на стави, видимо редуцира болката

MSM – сярата като фундаментален градивен елемент на съединителната тъкан на тялото. Тя подкрепя правилното функциониране на ставите, ускорява възстановяването, показва противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства.

Глюкозамин – подпомага на възстановяването на хрущяла и здравословното функциониране на ставите. Увеличава количеството синовиална течност в ставната капсула, което в съществена степен редуцира болката на животното и улеснява движението.

Хондроитин – това е един от компонентите на ставния хрущял. Подпомага реконструкцията на ставен хрущял и елиминира триенето между докосващи се и двинтезирането на колаген и предотвратяване на дегенерацията на тялото.

Доза: Лечебна – 30 дни или до изчезването на симптомите:

5 гр. (1 лъжичка) на 25 кг. телесно тегло на кучето

Профилактика:

2.5 гр. (1/2 мерителна чаша) на 25 кг. телесно тегло на кучето

Метод на показване:

Най-добрите резултати се наблюдават когато добавката се предоставя в течна форма. Пропорционално в препарата трябва да се налее малко количество вода (50-100 мл. на 4 гр. прах). След 1-2 минути смесете внимателно. Подгответе течността, която да дадете на кучето да пие или я смесете с храната му. Формулата може да бъде предоставена под формата на прах след смесване с храна.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Game Dog AniFlexi + Fit V2 Хранителна добавка за кучета, подкрепя възстановяването и правилното функциониране на ставите - 300 гр

  • Модел: GD8
  • Наличност: Waitlist
  • 94.90лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?