Eukanuba Mature & Senior Large Breed Големи Породи Зрели над 6 год. 15 кг.

Тази храна на Eukanuba е създадена специално да посрещне нуждите на зрели и възрастни кучета от едри породи - имунна система, грижа за ставите, грижа за зъбите, поддържане на здравословно тегло. Тази система на Eukanuba осигурява нужните протеини, мазнини и въглехидрати, които да посрещнат техните нужди. Тя осигурява всички важни витамини и минерали необходими за оптимален разтеж. Съдържа висококачествени съставки и високи нива на животински протеин.

100% пълноценна и балансирана храна за зрели и възрастни кучета от едри и гигантски породи.

За кучета над 6 години от едри породи и над 5 години от гигантски породи.

Богата на пилешко и пуешко 

СЪСТАВ: Пилешко и пуешко (>20% естествен източник на хондроитин и глюкозамин), царевица, пшеница, сорго, ечемик, птиче брашно, сушено  цвекло, животински мазнини, сушени цели яйца, смляно пилешко,  сушени дрожди, калиев хлорид, натриев хлорид, натриев хексаметафосфат и рибено масло, ленено семе, фруктоолигозахариди (0.40%), калциев карбонат, масло от пореч, екстракт от невен

Хранене на кучето:

Когато започвате да храните за пръв път с Eukanuba, ние препоръчваме въвеждането на храната да става постепенно, за минимум 4 дни. Препоръчваме хранене на кучето по 2-3 пъти на ден. Разделете дневната дажба, която е показана на диаграмата на броя на храненията. Eukanuba Puppy&Junior Medium Breed може да бъде използвана в перида на отбиване 3-6 седмици. Накисвайте гранулите за периода на отбиване. Кучето ви може да яде повече или по-малко, в зависимост от възрастта си, темперамента и нивото на активност.

Винаги трябва да има достатъчно пряснa вода за кучето.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Eukanuba Mature & Senior Large Breed Големи Породи Зрели над 6 год. 15 кг.

  • Продуктът е разгледан: 3011
  • Модел: EUK16
  • Наличност: Склад
  • 103.90лв.

Опции

Безплатна и бърза доставка

Защото и ние като клиенти не обичаме досадни разходи. До 1-2 дни за цялата страна без минимална сума за поръчка.

Цялостна услуга

Защото знаем, че грижата за куче изисква повече от това да му даваш храна. Намерете всичко необходимо - съвети, идеи, продукти, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?