Dog Land Hotel - Хотел за кучета ДогЛенд

В нашия хотел ние гарантираме удобството на Вашия домашен любимец, стриктна грижа за неговия режим, внимателното отношение към него и спазване на условията по договора. Добре дошли са кучета от всякакви породи.


Голямата ни обич към кучетата ни вдъхнови да създадем този кът  за весели игри, почивка, спортно-умствени занимания под ръководството на инструктор, нкп( начален курс на послушание- при желание на собствениците).


Нашата основна задача е  Вашето любимо куче да намери своя втори дом в нашия хотел и да е щастливо всеки път, когато ни гостува.

При нас любимците Ви няма да пребивават затворени в клетки, а ще се разхождат свободно в къщата, почиват в своите стаички или ще тичат и играят в големия ни и красив двор. Хотелът ни е разположен в подножението на Витоша и разполага с уютна борова горичка.

ХОТЕЛ
Престой за 24 часаВключва меню стандарт и камера за видеонаблюдение20 лв
Дневен престойДо 12 часа15 лв
Грижа във вашия дом

На час13лв
ОБУЧЕНИЕ
1-месечен курс в група3 пъти седмично по 2 часа360 лв
Индивидуален урокНа час20 лв
ТРАНСПОРТ
При престой до 10 дена

15 лв
При престой над 10 денабезплатно
ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО
5-в-1 Ваксинация30 лв
Общ преглед10 лв
Вътрешно обезпаразитяванеВ зависимост от кг. на кучетоМежду 10-30 лв
Външно обезпаразитяванеВ зависимост от кг. на кучетоМежду 15-21 лв
ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРУУМИНГ
Основна поддръжкаБаня, грижа за ноктитеЗапочвайки от 10 лв
Интензивна поддръжкаБаня, поддръжка на козината в зависимост от породатаЗапочвайки от 30 лв
Подстригване на ноктите5 лв

Цената за всички кучета е 20лв. за 24-часов престой. В цената е включено меню стандарт*, както и камери за видеонаблюдение.

Кучета над 1-годишна възраст без изградени хигиенни навици приемаме само по изключение и за тях цената е 25 лв./ден.
( За кучетата под 12 месеца, цената остава 20 лв./ден, дори и с неизградени хигиенни навици).

Телефони за връзка: 0878-92-84-70; -0899-52-88-77


Условия:

Kучетата се настаняват самостоятелно или с други кучета в зависимост от тяхната възраст, размер, пол и темперамент. Това се отнася и за заниманията на двора. Кучетата са под непрекъснато наблюдение, даже и през нощта във времето за сън, така че да сме сигурни, че всяко куче ще има възможност за пълноценна почивка. Настанени са комфортно в уютни, чисти и просторни стаички с удобни легла, винаги прясна водичка до себе си и заобиколени от играчки. Осигурен е индивидуален контакт на кучето с човек, особено през вечерните часове.
Вашето куче ще може да се чувства като у дома си не само през нощта, но и през деня. За по- темпераментните кучета е предвидена допълнителна активност с опитен треньор/апортиране, допълнителни активни разходки и тренировки/. При хубаво време те могат да прекарат целия ден в игри на двора. За активната им почивка разполагаме с богат асортимент топки и играчки.
За по-спокойните е гарантирана възможност за усамотяване и пълен релакс.

 Хранене. 


Когато дойде време за хранене ние не правиме компромиси! Обръщаме специално внимание на това, кучетата да получават балансирана и здравословна храна, най- висок клас. Режима на хранене, както и вида на храната ще съгласуваме с желанието на собственика.

Вашето куче има специални изисквания? Моля, кажете ни за тях!

Имаме непрекъсната връзка с нашите ветеринарни лекари, които могат да дойдат незабавно при необходимост.

За по-леко адаптиране на кучетата, които за първи път се разделят със собствениците си, препоръчваме да им донесат любима вещ (играчка) или леглото.

А за спокойствието на собствениците, при желание е предвидена връзка с нас по телефон,Viber или Skype, за бъдете осведомени как се чувства Вашия любимец. При желание даже бихте могли да го видите в реално време на нашите камери, както и фотографии или видеофилми за спомен от неговата ваканция изкарана с нас.  Доброто отношение, дългите разходки, игрите с приятели - това са все неща, които ще превърнат престоя му в една наистина весела ваканция.

През летните месеци се провеждат и разходки в Княжевската борова гора( при желание на собствениците). Във вторник и петък се провежда  НКП ( начален курс за послушание).

Задължителни изискваня към кучетата са:

  • да бъдат здрави към момента на настаняването им
  • да имат валиден паспорт и да имат направени годишни ваксинации
  • да са обезпаразитени ( вътрешно през последните два месеца и външно през последния месец). /Препоръчваме използването на ампули като Фронтлайн или Адвантикс. Могат да бъдат поставени и при нас./
  • да не бъдат агресивни към другите кучета или хора и добре социализирани.

За да се запознаете с нашите условия, които предлагаме, препоръчваме Ви да ни посетите на място предварително. Ще можем да се запознаем и да си поговорим за Вашия любимец, за неговия характер, навици, начин на хранене.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Dog Land Hotel - Хотел за кучета ДогЛенд

  • Модел: DL1-1
  • Наличност: Склад
  • 20.00лв.

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?