Чашка за почистване на лапички на куче

Чашка за почистване на лапички на куче

Описание на продукта 

Никога не се страхувайте отново от мръсните лапички на вашето кученце, с помощта на чашката за почистване на лапички. Сега вашият най-добър приятел може да се наслади на цялото кално, пясъчно забавление, което иска, без да го пренесе във вашия дом или превозно средство. Чашката за почистване на лапички разполага с мека, плътна силиконова облицовка във вътрешността с лесен за захващане BPA. Просто напълни съда с вода, поставете мръсната му лапичка вътре, Направете няколко завъртания и извадете перфектно чиста лапа. Повторете още три пъти, изсушете ги и сте готови! Този продукт може да се почисти дори в съдомиялна, а може и само да се изплактни.

Лесен за използване! – За да го използвате, добавете малко вода или шампоан за домашни любимци, поставете калната лапа, направете завъртането, изсушете лапата, повторете още 3 пъти. За да почистите чашката за почистване на лапички, махнете капака и силиконовата вътрешност, измийте. (Силиконовата вътрешност се развива за лесно почистване) и изплакнете за следваща употреба.

Тази чашка за почистване на лапички премахва КАЛ, ПЯСЪК, МРЪСОТИЯ, ХИМИКАЛИ и АЛЕРГЕНИ от лапите на вашето куче след външна активност. Тя е чудесна за всички сезони. Това е задължително почистващо устройство за собственици на кучета , които вкъщи имат – мека мебел и килими, а също така е и чудесен подарък.

Налични размери за всички породи кучета! 

За кучета от 0  – 12 кг. – Размер S


Размер на продукта – 
h 11 см x 7.5 см x 8.5 см

За кучета от 12  – 40+ кг. – Размер М


Размер на продукта – 
h 15 см x 8 см x 9.5 см

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Чашка за почистване на лапички на куче

  • Продуктът е разгледан: 427
  • Модел: LP1
  • Наличност: Склад
  • 21.90лв.

Опции

Безплатна и бърза доставка

Защото и ние като клиенти не обичаме досадни разходи. До 1-2 дни за цялата страна без минимална сума за поръчка.

Цялостна услуга

Защото знаем, че грижата за куче изисква повече от това да му даваш храна. Намерете всичко необходимо - съвети, идеи, продукти, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?