Canina Puppy Milk - кучешко сухо мляко, може да се дава от първият ден на живота 150 грама
предпазва разгонените кучки/котки от безпокойство от мъжки животни предотвратява неприятна миризма на устата и козината
хлорофилови таблетки за кучета и котки
Свойства и начин на действие: хлорофилът е съставна част на зелените растения. Той има свойството да прикрива или променя миризмата, характерна за разгонването, така че да не привлича мъжките животни. Нормалното протичане на разгонването не се нарушава и кучката/котката може да бъде покривана.
Dog stop таблетки премахват неприятната миризма на устата и козината.
Приложение:
• предпазва разгонените кучки/котки от безпокойство от мъжки животни
• срещу неприятна миризма на устата и козината
Начин на приложение: Таблетките се дават с храна, разтворени във вода или мляко. Дават се с малко храна, така че да е сигурно, че таблетките са погълнати. При определени обстоятелства може да се налага да се дават директно в устата. Сутрешното даване трябва да предхожда с половин до 1 час разходката. По време на разгонването, таблетките трябва да се дават ежедневно. След последното даване на таблетка, действието продължава приблизително още 1 ден. Ако след 1 или 2 дни от началото на даване на таблетките, не се постигне желания ефект, дозата може да се увеличи.
Таблетките може да се дават продължително време. При неприятна миризма на устата или козината обикновено са достатъчни 1 до 2 таблетки дневно. Важно напътствие: предпоставка за добро действие на таблетките Dog stop е навременното начало на третирането. Таблетките може да се дават на развъдни кучки. Два дни преди покриването, третирането трябва да се преустанови.
Като допълнение към Dog stop таблетки може да се използва Dog stop спрей, който неутрализира нежеланите миризми.Dog stop спрей съдържа етерични масла, които ефективно променят и прикриват миризмата характерна за разгонването и по този начин предпазват разгонената кучка/котка.
Dog stop спрей действа бързо и се препоръчва преди разходка, изложби, присъствие на мъжки животни и предотвратява маркирането. Местата. на които се маркира, се напръскват веднъж седмично с Dog stop спрей.
От настъпването на първите признаци на разгонване, Dog stop трябва да се използва всекидневно сутрин, вечер и при необходимост. Основно се напръскват вътрешната страна на бедрата и основата на опашката. Да не се пръска върху очите и носа! Да се използва през целия период на разгоненост!

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Canina Puppy Milk - кучешко сухо мляко, може да се дава от първият ден на живота 150 грама

  • Продуктът е разгледан: 2504
  • Модел: cp40
  • Наличност: Склад
  • 20.20лв.

Опции

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?