Изчерпана наличност Canina Hafermilch Shampoo - шампоан с овесено мляко 250 мл.
шампоан с овесено мляко нежен към кожата и козината, специално приспособен за кучета с чувствителна кожа и такива склонни към проява на алергични реакции
Canina® Hafermilch-Shampoo – поддържа естествения киселинен защитен слой на кожата. Хидролизираните овесени протеини предпазват и успокояват раздразнената кожа. Овесеното мляко има леки противовъзпалителни и успокояващи свойства. Този шампоан може да се използва всекидневно при суха и напукана кожа. Той има лека, приятна и ненатрапчива миризма.
Може да се използва за често къпане, при всяка възраст и тип козина. Приспособен за употреба при млади кучета и котки. Много подходящ за употреба при животни с чувствителна кожа и такива склонни към проява на алергични реакции.
Съдържание: вода, натриев лаурил сулфат, кокобетаин, кокамид DEA (диетаноламид на кокосова мастна киселина), гликол дистеарат, кокамид МЕА, натриев хлорид, масло от норка, хидролизиран овесен протеин, парфюм, лимонена киселина, консерванти
Употреба: Шампоанът се разпределя върху животното като се избягва областта около очите и носа, масажира се с хладка вода, оставя се да подейства 5 - 10 мин. и след това се измива добре. В редки случаи е възможна проявата на алергична реакция.
Да се съхранява далеч от достъп на деца.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Canina Hafermilch Shampoo - шампоан с овесено мляко 250 мл.

  • Продуктът е разгледан: 1828
  • Модел: cp13
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • 21.80лв.

Опции

Безплатна и бърза доставка

Защото и ние като клиенти не обичаме досадни разходи. До 1-2 дни за цялата страна без минимална сума за поръчка.

Цялостна услуга

Защото знаем, че грижата за куче изисква повече от това да му даваш храна. Намерете всичко необходимо - съвети, идеи, продукти, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?