White Place Modern Dog House Стилна Бяла Къщичка за Куче
”White Place” е минималистична къща за домашни любимци, която ще се впише перфектно във вашия интериор. Той се смесва лесно в различна среда и уникалният му дизайн гарантира, че ще остане чудесен център за всеки дом. Тя е изработена от висококачествен  шперплат, което я прави изключително издръжлива, но също така лека, така че можете да я преместите  навсякъде, където изберете. Бялият лак е брилянтен и издръжлив, дори и след като малките лапи започват да се движат над него на дневна база.

”White Place”дава на вашия домашен любимец място, където може да се чувства безопасно и удобно. Това е достатъчно лично, за да може животно да си почине и да бъде сам, а големите отвори осигуряват чудесна възможност за любопитни погледи, възможност за игра.

”White Place” е оборудвано с удобна възглавница, която гарантира сладки сънища за вашия домашен любимец.

Перфектно за всички породи котки, както и породи кучета с по-малки размери - Джак Ръсел, Френски булдог, Пъг, Ши Цу, Дакел, Болонка, Фокстериер, Бийгъл и др. с тегло не по-голямо от 10кг.  

Намерете легло за куче на сайта ни.
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

White Place Modern Dog House Стилна Бяла Къщичка за Куче

  • Продуктът е разгледан: 4180
  • Производител: Pets On Place
  • Модел: POP2
  • Наличност: Склад
  • 490.00лв.

Безплатна и бърза доставка

Защото и ние като клиенти не обичаме досадни разходи. До 1-2 дни за цялата страна без минимална сума за поръчка.

Цялостна услуга

Защото знаем, че грижата за куче изисква повече от това да му даваш храна. Намерете всичко необходимо - съвети, идеи, продукти, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?