Играчки за кучета бебета, които ще спасят покъщнината ви

Публикувана от Marina 17/01/2020 0 Коментари Играчки за кучета,Кученца Бебета,

Играчки за кучета бебета, които ще спасят покъщнината ви

 

Играта с нашите любимци е най-хубавата част от деня. Няма по-очарователна гледка от щастливо кутре, което тича, подскача и си играе весело. За малкото кученце всеки предмет у дома е играчка и вкусовите му качества подлежат на сериозна проверка. Всички знаем, че бебетата-кучета опознават света, като гризат всичко, което ги заобикаля. Колкото и очарователни да са, това би могло да доведе до неприятни и опасни ситуации, особено ако вашият четириног приятел захапе кабел или погълне някоя прекалено голяма част от мебелировката.

Ако кученцето ви кипи от енергия и се наслаждава на предизвикателствата, то ще бъде много щастливо, когато получи първата си играчка за кучета. С нея ще може да си играе и да я дъвче, колкото си пожелае. Много занимателна и интересна за малкото кутре би била играчка, в която се поставят лакомства за кучета. Някои любимци обичат да играят кротко с мека плюшена играчка за кучета, а други биха предпочели да я размятат из стаята и да я разкъсат на парченца.

 

Какво трябва да знаете за играчките за кучета бебета?

Независимо дали помагате на малкото си кученце да премине през смяната или растежа на зъби, учите го на добро поведение, или просто се наслаждавате на времето ви за игра заедно, е важно играчките, които му купувате, да бъдат висококачествени, с подходящия размер според възрастта и породата му.

На около четири месеца кученцата започват да си сменят зъбите. В този етап от развитието им, тяхното дъвчене може да ви се струва маниашко, защото много често започват да гризат каквото им попадне пред очите. Както всички знаем, израстването на нови зъби е неприятно и причинява дискомфорт и дори болка, затова е важно да се опитате да облекчите симптомите на възпалени венци на вашето кутре.

 

Разгледайте Camon Silicon Ball - Играчка за кучета - силиконово Tопче с Oчички

 

Играчките, които подпомагат за смяната на зъбите ще успокоят кученцето ви, докато ви дават възможност да го научите какво може и какво не може да гризе. Един съвет: Не давайте на кучето си играчки, които наподобяват забранени предмети – обувки, кабели и т.н. Важно е да изберете правилния размер играчка, защото прекалено големите или малки играчки могат да задавят малкия ви приятел.

 

Играчки за кучета бебета KONG

Играчките за кучета на KONG са се доказали със своето качество и здравина. KONG Puppy Teething Stick и KONG Puppy са перфектни за кутрета с никнещи зъби. Могат да бъдат полезни в обучението на кучето и да създадат правилно поведение на дъвчене.

Гумата, от която са създадени играчките за кучета бебета, е по-мека от тази във версиите за възрастни. Това им дава възможността да задоволят нуждата си да гризат, без да наранят чувствителните си венци.

 

Разгледайте KONG Puppy Teething Stick - гумена играчка за куче за бебета

Разгледайте KONG Puppy Binkie - гумена дентал играчка за кученца бебета

 

Интерактивни играчки за кучета бебета с възможност за поставяне на лакомства

Нищо няма да накара кученцето ви да се вълнува повече от играчка, която обещава нещо вкусно за хапване. Това е причината за високата популярност на играчките, в които можете да сложите лакомство.

Интерактивните играчки за кучета са създадени с идеята да отвличат вниманието на кучето от вашите вещи. Но това не е единствената им функция. Те развиват интелекта на вашите любимци, като ги окуражават да решават проблеми (изваждането на лакомството от играчката).

 

Разгледайте KONG Puppy Activity Ball - играчка за кученца бебета

Разгледайте Kong Puppy - кучешка играчка за бебета

 

Плюшени играчки за кучета бебета

Ако кутрето ви е любвеобилно и обича да се гушка, може да му харесат плюшени играчки за кучета. Тях може да ги разнася навсякъде, да ги мачка, да ги дърпа и т.н. Меката им текстура и ярките им цветове ги правят забавни за пухкавите ни приятели.

 

Разгледайте KONG Plush Teddy Bear - плюшена играчка за куче мечка

Разгледайте KONG Plush Teddy Duck – плюшена играчка за куче пате

Разгледайте KONG Plush Teddy Frog - плюшена играчка за куче жаба

 

Безопасност

Безопасността винаги трябва да е приоритет, когато си играете с вашия любимец. Препоръчително е всички предмети, които кучето може да изяде, включително панделки, въжета и нишки, да бъдат извън досега му, защото може да се задави с тях. Ако играчката на четириногия ви приятел е повредена, ви съветваме да я подмените с нова, защото съществува възможността кучето да погълне някоя част от нея.

Без значение каква играчка ще изберете, е важно да наблюдавате любимеца си, докато играе и да проверявате от време на време дали не е изяло част от някоя играчка. Не купувайте играчки, които съдържат черупки от ядки, или топчета от полиестер, тъй като тези материали са опасни за кучето.

 

Играта е изключително важна част от живота на кутрето ви. Докато играе, освен че се забавлява, то се социализира и развива интелекта си. Докато играете с вашия любимец, вие укрепвате връзката си с него. Освен това, колкото повече отвличате вниманието му, толкова по-малка е вероятността да пострадат вашите лични вещи, които не искате да бъдат изядени.

 

Желаем ви още много весели игри с вашето кученце и по-малко съсипана покъщнина!

 

Вие какви играчки сте избрали за вашето кутре? Споделете с нас в коментарите!

 

Вижте статията ни на тема „Как да научим кучето да не гризе обувки и всичко вкъщи?

Вижте статията ни на тема „Как да научим кучето си да е само вкъщи?

Вижте уебинара ни на тема „Ново кученце? Ами сега?

 

 

 


Ако информацията ви е била полезна, получавайте първи статии, промоции и нови продукти като се запишете за бюлетина ни по-долу на страницата.

Подкрепете ни в социалните мрежи: 

 

Zakucheto.com Facebook

Zakucheto.com Instagram

Zakucheto.com Youtube

 

Източници:

https://www.akc.org/expert-advice/health/best-puppy-toys/

https://www.rover.com/blog/best-chew-toys-puppies-in/

https://mashable.com/roundup/best-dog-toys/?europe=true

Коментирай

Искате ли да получавате промоции и полезна информация