Sofia Puppy Parade 10.06.2018

Публикувана от zakucheto 09/06/2018 0 Коментари Новини,

 

София Пъпи Парад (Sofia Puppy Parade) е най-голямото развлекателно събитие за кучета, деца и всички, които обичат кучетата. Тази година ще се проведе на 10 юни (неделя) в Южен парк 2 от 11:00 до 18:00 ч.

 

Това е четвърто поредно издание на събитието за всички малки и големи, които обичат животните и се организира с цел правилното социализиране на кучетата и подобряване културата на техните собственици. Всяка година Парадът събира семейства, деца и активни личности в подкрепа на благотворителни инициативи – дарения към приюти и осиновяване на бездомничета. Забавленията и игрите са неизменна част от прекрасната атмосфера. 

 

Zakucheto.com подкрепяме инициативата и всяка госина се радваме на срещата с толкова много усмихнати и игриви посетители.

 

Събирането е на централната/кучешката поляна (срещу детската площадка) на Южен парк, зад Музея на Земята и хората. В началото кученцата се опознават и играят, а после посетителите правят пътека, откъдето кученцата минават със своя стопанин. Всички участници получават много награди и изненади.

 

Програмата включва конкурс за най-талантливо куче, ревю за красота, състезания, томболи с награди, игри и занимания за децата.

 

 

 

 

Последният София Пъпи Парад през 2017 бе проведен под мотото „Подари прегръдка на бездомно куче“  и даде гласност на така важните принципи за хармоничното интегриране на кучетата в обществото - събиране на биологичните им отпадъци, отношението към тях като част от семейството, правилното им обучение, чипиране, редовно обезпаразитяване и ваксиниране. Тенденцията е да бъде най-посещаваното социално събитие с много забавления и емоции за четириноги, деца и семейства.

 

Събитието даде възможност на много деца да споделят своята радост, като парада беше приет с изключително голям интерес от широката публика. На последното му издание присъстваха около 1 500 човека и 300 кучета. След всески изминал парад значително се учвеличава броя на посетителите. Участие в миналагодишня парад взеха Михаела Филева, Августин Господинов, Константин Трендафилов, Мис България 2017 Галина Михайлова и Ева.

 

Тази година съорганизатори на парада са Ротаракт Клуб София – Балкан и Stolica.bg.

 

Ще намерите повече на Фейсбук страницата на Sofia Puppy Parade и тук:

Видео презентация 1 - https://vimeo.com/225544937

Видео презентация 2 - https://vimeo.com/199727157

 

 

Очакваме и тази година да се получи още по-незабравимо, цветно, слънчево и усмихнато събитие!

 

Място: Южен парк (зад музей "Земята и хората")
Дата: Неделя 10.06.2018
Час: 11:00 - 18:00
Регистрация (на място): 13:00 - 14:00 
Регистрация (електронно): 27.05 - 08.06 
Парад: 14:00 - 17:00 
Базар
Кът за игра на домашни любимци
Кът за игра на малки кучета
Кът за релакс
Кът за храна 
Вход свободен за участници 
Вход свободен за посетители
Доброволци - Sofia Puppy Parade
Instagram: #sofiapuppyparade
️Благотворителни каузи

 

 

Коментирай

Искате ли да получавате промоции и полезна информация