Кастрацията спасява животи

Публикувана от zakucheto 18/09/2018 0 Коментари Новини,Здраве на кучето,

 

18 септември от 19.00

На живо на Facebook страницата на Zakucheto.com

Задайте своите въпроси по темата към ветеринарния лекар преди и по време на уебинара. 
---------

Здравейте приятели!

На 18 септември от 19.00 ще говорим по винаги актуалната тема: Кастрацията при кучетата – защо е необходима, какви са ползите за здравето на кучето, кога е най-удачният момент и има ли негативни последствия? 

И още: Какво да очакваме и какво се очаква от нас, как да подготвим себе си и домашния любимец?

- Ще акцентираме върху всички важни моменти и ще развенчаем някои митове и легенди.

Гост ще бъде Д-р Николов от Ветеринарна клиника "Добро хрумване", който ще ни обясни най-важното по темата и ще отговори на всичките ви въпроси, зададени преди и по време на уебинара. 

Приветстваме всеки, който има въпроси, да ни пише преди и по време на тази онлайн среща. 

Окаваме ги с нетърпение! До скоро! :)

Повече за Д-р Николов:
Д-р Николов завършва висшето си образование в Лесотехнически университет, гр. София, където през 2017г. се дипломира с отличие като ветеринарен лекар. Стажува активно в клиники „Добро хрумване!” от 2014 г., а в началото на 2017 г. се присъединява като лекар към екипа на клиниките. 

Професионалните му интереси са насочени в областта на ветеринарната ортопедия, неврология и травматология, обща хирургия, медицина при дивите животни, като посещава многобройни курсове и семинари за следдипломно обучение. Той е Асоцииран член на Българската Асоциация по Ветеринарна Ортопедия и Травматология. 
В ежедневната си практика работи активно за популяризирането на превантивната роля и значението на кастрациите за здравословното състояние на домашните любимци. 

Радваме се, че успяваме да ви даваме винаги полезна и интересна информация, необходима за отглеждането на здрави и щастливи домашни любимци. Огромно „Благодаря!“ на ветеринарните лекари от клиники Добро хрумване за подкрепата на инициативата ни и за професионалните съвети.

Клиники “Добро хрумване“:
Във Ветеринарна клиника "Добро хрумване" работи разнообразен екип от специалисти, който е посветен на животните и не спира да се развива, за да предлага медицина и обслужване от световно ниво на пациентите си. Те са готини, свежи, активни и винаги професионалисти!

Повече за тях на страницата на клиниката: Ветеринарна клиника "Добро хрумване"

 

Коментирай

Искате ли да получавате промоции и полезна информация