Beaphar Mouth Wash - вода за уста, добавя се към питейната вода на вашето куче или котка 250 мл.

 

Beaphar Mouth Wash – вода за уста, се добавя към питейната вода на вашето куче или котка за предотвратяване на лошия дъх. Бактерии и хранителни частици, причиняват образуването на плака по зъбите, което води до гниене на зъбите и венците, а от там и поява на лош дъх. Beaphar Mouth Washсъдържа ензими, които се борят с бактериите и намалява образуването на плака.
Този лесен за използване продукт, допълва стоматологичната грижа на вашето куче или котка. Давайте на вашият домашен любимец периодично през деня, така той ще поддържа хигиена в устата през целия ден. Подходящ е за малки кученца и котенца над 6 месечна възраст.
Начин на използване: 10 мл. от водата за уста се добавя в 1000мл. от питейна вода на вашето куче или коте. Възможно е да добавяте повече вода за уста, след всеки следваш път, когато сменяте водата.
Внимание: Съхранявайте на стайна температура и далеч от деца. Не е за човешка консумация. Не използвайте неразреден. Да не се предозира. Разклатете добре, преди употреба.
Състав: деминерализирана вода, ензимна протеза, хлорхексидин, ментол, ехинацея, глицерол, кремофор, цинков хлорид, консерванти, оцветители
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Beaphar Mouth Wash - вода за уста, добавя се към питейната вода на вашето куче или котка 250 мл.

  • Модел: 91535
  • Наличност: Склад
  • 14.90лв.

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?