Beaphar Dental Kit – паста за зъби, 100гр. и четка за зъби
Добре познатата паста за зъби вече в комбинация с четка за зъби! 
 
Предпазва формирането на зъбен камък
Вкус на черен дроб
Подходяща е и за котки
Почиства плаката
 
 Беафар Паста за зъби с вкус на месо осигурява всекидневна защита за зъбите на Вашето куче. Пастата неутрализира плаката и в резултат осигурява свеж дъх. Различните видове бактерии заедно с хранителните съставки полепват по зъбите на кучето и така образуват зъбната плака. Пастата за зъби Беафар съдържа ензими, които атакуват лошите микроорганизми и така предотвратяват образуването на плаката. Подходяща за всички породи кучета!
 
 Триензимна защита: освен ензимите протеаза и глюкозо-оксидаза гела  и спрея за зъби Beaphar съдържа и трети ензим – амилоглюкозидаза. Този ензим по-бързо разгражда остатъците от храна до глюкоза (с пастата за зъби това става по естествен начин), като по този начин ускорява действието на глюкозо-оксидазата.
1/ Протеаза – работи срещу образуването на плака, като не позволява протеиновата структура да се превърне в Калций а след това и в зъбен камък.
 
2/ Амилоглюкозидаза – превръща нишестето от хранителните остатъци в глюкоза, която действа като гориво за третия ензим глюкозооксидаза. 3-тия ензим допълнително подпомага за по ефективното превръщане на нишестето в глюкоза, от колкото пастата за зъби, където това става по естествен път.
 
3/ Глюкозооксидаза – превръща глюкозата в водороден прекис, който убива бактерийте, отговорни за развитието на плаката.
 
 Произведено в Холандия
НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Beaphar Dental Kit – паста за зъби, 100гр. и четка за зъби

  • Модел: 91559
  • Наличност: Склад
  • 15.90лв.

Даряваме 1 лв. за всяка поръчка

Заедно помагаме на нуждаещите се. За всяка реализирана поръчка отделяме 1 лв. за дарение на приюти.

Безплатна и бърза доставка над 100 лв. 

До 1-2 дни за цялата страна. 

Цялостна услуга

Защото грижата за домашния любимец изисква повече от това да му даваш храна. Намерете продукти, съвети, идеи, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?