Happy Dog Haar Special Хепи Дог Специална Грижа за Козината

За здрав растеж на косъма, за подпомагане смяната на козината, с уникална комбинация от активни съставки. Красотата идва отвътре.

Проблемите с кожата и козината често са резултат от дефицит на важни хранителни вещества като витамини (вит.Е, В- комплекс, биотин), ненаситени мастни киселини (Омега-3 и Омега-6) и микроелементи (цинк, селен, йод). Възникващите като последица от това проблеми с обмяната на веществата могат да причинят белене на кожата, зачервявания, мокри рани, екземи и язви. Haar Spezial съдържа уникална комбинация от активни съставки, които помагат да се изгради здрава, чиста кожа, стимулират здравия растеж на косъма и подпомагат смяната на козината. Съдържащата се бирена мая доставя важни витамини и микроелементи и в комбинация с натуралните житни ферменти и високоактивен комплекс от микроелементи подобрява храносмилането. Витамин Е и селенът предпазват от проблеми в обмяната на веществата и в комбинация с биотина допринасят за стабилизиране на имунната система.

СЪСТАВ: Ферментирали зърнени култури, бирена мая, диатомит, желатин, соево масло, ленено семе, пшенични кълнове, калк от водорасли, дикалциев фосфат

СЪДЪРЖАНИЕ: Суров протеин – 25 %, Сурови мазнини – 10 %, Сурови влакнини – 4 %, Общо минерално съдържание – 17 %, Витамини: Е – 2000 мг, В1- 80 мг, В2- 120 мг, В12- 250 мкг, биотин- 1000000 мкг, Ca- 1.3%, Ph-0.8%, цинк- 2000 мг, йод-8 мг, селен- 4 мг


НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Happy Dog Haar Special Хепи Дог Специална Грижа за Козината

  • Продуктът е разгледан: 4243
  • Модел: HAD32
  • Наличност: Склад
  • 67.90лв.

Опции

Безплатна и бърза доставка

Защото и ние като клиенти не обичаме досадни разходи. До 1-2 дни за цялата страна без минимална сума за поръчка.

Цялостна услуга

Защото знаем, че грижата за куче изисква повече от това да му даваш храна. Намерете всичко необходимо - съвети, идеи, продукти, професионални услуги.

Искате ли да получавате промоции и полезна информация ?